Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ženské touhy po sňatku

o Navštíveno 910x o
o 28.06.2009, 10:11 | Mr.Scully
Hele, jak řešíte takové ty touhy vaší lepší polovičky, že se chce vdávat? Nechci odpovědi od těch, kteří podlehli :) Ale prostě já jsem typickej chlap, který sňatek vidí spíš jako naprosto zbytečnou obtíž a komplikaci a opravdu nepotřebuju papír na to, abych s někým žil klidně až do smrti. Naopak chápu, že ženský ten papír nutně vyžadujou, protože holt mají v genech zakódováno, že potřebujou mít jistotu, že chlap bude živit děti. Takže fajn, jednou si ji vezmu. Ale potřebuju to ještě o pár let oddálit, chci napřed postavit barák, otestovat její věrnost a tak. Jaké výmluvy a vysvětlení na ženy zabírají? :-) (Jsme spolu 4 roky).

o 28.06.2009, 10:19 | HIGHTOWER
znám takovej případ :-D On to řešil předěláváním bytu a domu, předělával to asi 4 roky, stejně to nestihl a mladá mu pak prostě řekla, že buď se už konečně vezmou, byli spolu celkově 7 let, a nebo že se na něj vykašle, takže mu nic nezbilo a vzali se, a to bylo už fakt vteřinu před 12 hodinou :-D Byt dodělanej, dům dělal pak narychlo a stejně nestihl do svatby a teď už čeká kinder :-D
Takže max. nějakou zámynku, pokud už spolu nežijete, tak třeba právě až postavíš dům, neb po svatbě bejvá většinou do roka dítě a přece bude lepší, když přijde na svět do nového vašeho domu ne? :-) Ale tím se pak zavazuješ mít hned po svatbě dítě :-D Takže je to past vedle pasti
o 28.06.2009, 10:22 | HIGHTOWER
a nebo nejvíc by zabralo, kdyby se nějaká její kamarádka musela rozvádět a bylo to nějaké zlejší, to by jí taky mohlo trochu odradit :-) Jak si jinak ale vezme do hlavy svatbu a že hnedka, ani vymítačem ďábla to z ní nedostaneš......
o 28.06.2009, 10:22 | Phitypaldy
Ja se zenil po 5 letech a ted to bude rok co budem vziti. Svatbou se nezmenilo vubec nic, radi se mame porad stejne. Tak ji to zkus nejek vysvetlit, ze se svatbou vubec nic nezmeni.
o 28.06.2009, 10:27 | Zephyr
no pokud si nejseš jistý že s ní chceš být do smrti, tak to nedělej. S tím se přece lidi berou. Nepočítají s tím že by se měli rozvádět. HIGHTOWER má pravdu s tím že je lepší mít nějaké zázemí než do toho praštíte. Já osobně se ženil po 1 roce a jsme spolu už 12 let a pořád nám to klape.Máme krásné děti, ale je fakt že s barákem se plácám vlastně celou dobu a když už jsou děti tak to jde blbě. Jednak se jim musíš věnovat, a taky stojí nemalé peníze.
o 28.06.2009, 10:33 | HIGHTOWER
jo a ještě svatba je ještě celkem v pohodě, rozvod, rozejít se dá docela v pohodě, horší je pak když už je dítě, to stojí pak za nic, když ti dva už spolu nechtějí být
o 28.06.2009, 10:44 | Bolthorn
tak něco udělej, aby se na Tebe pořádně naštvala a v tu ránu jí přejde chuť na vdavky.. třeba se zbal a odejdi v pátek večer na pivo a vrať se až v neděli posranej a poblitej a máš zase na chvilku klid... věř mi to zabírá :-D
o 28.06.2009, 10:55 | ibizman
LOL tak to je fakt mazec... prijit psranej... to by me fakt nenapadlo :o))) ale urcite to bude natolik odpuzujici, ze to asi fakt zabere :-)
o 28.06.2009, 11:13 | cezetko
a neboo jí řekni, že ježeček bude bydlet s váma... (viz. [ Link ] )

A nebo je výhoda, když máš nějaký blbý příjmení, co by se jí třeba nelíbilo, či špatně psalo :)
o 28.06.2009, 11:23 | Briann
cezetko.-)
Ja to vyresil jednoduse...mluvil jsem s ni absolutne na rovinu a uprimne...
No a teda ted sem sam:-)
o 28.06.2009, 11:32 | X-sat (M)
Každý vztah má mít vývoj. Pokud nemá, jde do záhuby. Přeber si to jak chceš, ale bereš to dle mne příliš prakticky...

PS: téměř rok jsem ženatý ;-)
o 28.06.2009, 11:42 | Mr.Scully
Ježečka prosím ne, máme pěkný zrekonstruovaný byt :-)

X-sat: jasně, rozumím. Jenže člověk musí mít jistotu, že ta žena je ta pravá až do smrti, protože rozvod je pořád do jisté míry ostuda. Tu jistotu nemám (už jsme měli krizi, kdy jsem ji vyrazil z baráku - teď je naopak zase vše skoro i lepší než předtím), na druhou stranu je to zatím asi největší láska mého života... takže dilema. Ach jo. Z praktického hlediska by bylo nejlepší, aby mi tak tři roky dala pokoj, já zkusím zabojovat a postavit barák a pak už mi to bude jedno, klidně svatba i děti. Ale teď na to nejsem psychicky ještě zralej :) A jestli ženská logika velí "buď si mě vezmeš nebo jdu za jiným" a láska závisí jen na tom jednom papíru, tak mi to přijde docela smutný.
o 28.06.2009, 11:46 | Augi
Briann :-DDDD WOE

Mr. Scully: My jsme nejdřív omylem otěhotněli a vzali jsme se, když bylo malýmu 9 měsíců. Je fakt, že když už je dítě, tak jsou priority někde jinde. Jednak není čas na nic a druhak nejsou ani lováče...
o 28.06.2009, 11:49 | cezetko | Upraveno: 2009-06-28 11:50:41
Augi: těhotnej si byl ty nebo ona? :-D
o 28.06.2009, 11:53 | michal_smsmsm (A)
ja to rikam porad, zenska byl dobrej vynalez jen do te doby nez v plzni postavili pivovar. tim se ridim a nemam problemy se svatbama nebo detma ;)
o 28.06.2009, 12:11 | HIGHTOWER
Tak pokud takto, tak jí to řekni narovinu a buď tedy bude soudná a pochopí to a nebo prostě se rozejdete z její strany řekněme....
o 28.06.2009, 12:15 | RadekFM
To mi pripomelo jeden dialog z "dva a pul chlapa" :

Myslíš oženit se?
Něco ti povím, bambulo.
Když máš někoho, kdo ti uklidí
a nakoupí...
a máš pravidelnou akci, tak jediný
důvod proč potřebuješ ženu
je ten, že máš nějakou zvrácenou touhu,
po tom, jak se zbavit půlky svých věcí.

:-)
o 28.06.2009, 13:25 | Borik2
Jistotu nemáš ty ani ona nikdy. Já dodneska nechápu význam manželství, ale pro ženy je to prostě důležitý. Takže po 8 letech společného soužití a 1 dítěti jsem podlehl a mám klid, protože žena je v pohodě. A čekáme už druhé dítě :-D
o 28.06.2009, 13:48 | Luke_288 | Upraveno: 2009-06-28 13:48:41
pro ženský je to důležitý z jednoho prostýho důvodu. když budou děti a dojde na rozvod, tak má nárok na nějakou část majetku (a ted si to nevykládejte tak, že bych dělal z ženských nějaký mamonářky, ono přece jenom vždycky je to ženská, která tomu dítěti podřídí téměř všechno), kdežto když žijou jenom na psí knížku, tak pro ní ten rozchod může taky skončit jen sbaleným kufrem a dítětem v náruči.
o 28.06.2009, 14:03 | Mr.Scully
Jasně, ale jakmile bych měl děti, tak je sňatek samozřejmostí. Ale ve chvíli, kdy jsme bezdětní a já platím 99% výdajů v domácnosti, tak ona nemá co ztratit. Je jasné, že pokud nějakou nehodou nebo náhodou přijde dítě, tak není co řešit. Ale prostě chci napřed postavit barák a přítelkyni se to nedaří vysvětlit.

Na druhou stranu si říkám - pokud mě opustí jen kvůli tomu, že chci se svatbou 2-3 roky počkat, tak to asi moc velká láska z její strany nebyla. Beru to racionálně :)
o 28.06.2009, 14:06 | Luke_288
přesně tak jak píšeš, se vším 100% souhlas...pokud nejsou děti je svatba zbytečná
o 28.06.2009, 14:08 | Paczqo
Souhlasim se Scullym i Luke_288 nedávno jsme řešily s mladou taky to samé, naštěstí ještě dva roky bude studovat takže na dva roky klid :-)
o 28.06.2009, 16:02 | Zephyr
no ono zase když jste vzití, má to i své výhody. Vem si třeba že bys ležel ve špitále a mohli k tobě pustit jen člena rodiny, nebo třeba věci okolo dědictví atd.
příklad:
stavíš barák pro vás dva. Samozřejmě bys chtěl aby byl její kdyby se ti něco stalo(stát se může cokoliv kdykoliv).
Pokud bys neměl sepsanou závěť v její prospěch a ona třeba byla čerstvě těhotná, tak může zůstat sama těhotná a bez zajištění.
Je to jen příklad. Nechci malovat čerta na zeď. Ale je potřeba se na věc dívat z více stran.....
o 28.06.2009, 18:11 | KFL
Jako X-Sat. Po roce manzelstvi muzu rict, ze se sice vubec nic nezmenilo, ale spolecensky je to jiny. Rikas "to je moje zena" a vztah jde zase o level dal, tezko se to popisuje. Proste uz ofiko patrite k sobe. A navic jsem na svoji zenu hrdej a jsem rad, ze jsem si ji vzal. Svatba je super zalezitost, zatim nejlepsi den v mym zivote.

Taky jsem driv rval, ze se nikdy neozenim, ale po roce znamosti jsem se jednoho rana probudil a vedel jsem, ze ona je ta prava. Tak jsem se ji zeptal a bylo. Brali jsme se po 3 letech znamosti, pricemz jsem se ji zeptal po roce.

Oproti ocekavani byla svatba zazitkem pro nas oba, skvelej den, skvely lidi, proste bomba :).

Jinymi slovy - pokud vis, ze s ni chces byt do smrti, tak si ji vem. Takhle si nechavas jen zadni dvirka ;).
o 28.06.2009, 18:15 | KFL
Mimochodem - otestovat jeji vernost, to je proboha co?
o 28.06.2009, 18:49 | Cenda
Uplne ti rozumim.

Mladou jsem odrazoval tim, ze je krize, nevim co bude s praci a at s tim da pokoj, ze za tehlech okolnosti to neni dobrej napad.
o 28.06.2009, 19:29 | KFL
Cenda> Co ma krize spolecnyho se svatbou? Tomu nejak nerozumim :)
o 28.06.2009, 20:28 | X-sat (M)
KFL - prachy woe ;-)

Z některých komentářů jde mráz po zádech (otestovat věrnost apod.)

Jinak to přesně popsal 28.06.2009, 18:11 | KFL - tak tak.

Musíš vědět, že to chceš. Cítíš-li to jinak, neříkej to nám, ale hlavně jí...
o 28.06.2009, 20:40 | KFL
X-Sat> To chapu, ale Cenduv koment mi vyznel spis jako "nemuzu si te vzit, nevim co bude dal s praci", proto jsem se ptal :)
o 28.06.2009, 23:48 | cupra.165
Tak ja se tem zenskym ani nedivim..jsou to preci jen romantictejsi duse a kazda chce byt aspon ten jeden den v zivote princeznou...stredem pozornosti...
o 29.06.2009, 06:33 | sanjasin
Svatba je první krok k rozvodu :), aneb, jestli se chceš jednou rozvádět, ožeň se.
o 29.06.2009, 06:40 | Gervis
zdrheeeeeeej :-D
o 30.06.2009, 08:14 | Cenda
KLF > pokud se chces zenit, tak bys mel na to mit :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4052 sekund.