Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > To je zas neděle.. :-(

o Navštíveno 781x o
o 28.06.2009, 13:08 | Bolthorn
Tak jsem se těšil, že si uděláme hezkou neděli.. Výlet, potom si udělat tak 5km na bruslích, večer zajít na šipky s klukama... A najednou telefon, máma volala, že spadla a nemůže hýbat s rukou.. Tak jsem sedl do auta a hnal to rychle a zběsile k mámě.. Byl jsem u ní nastejno se sanitkou která to má k mámě 500m a já to mám přes celé město nějakých 8km.. Mámu už nakládali. Tak jsem jim řekl, že ji chci vidět.. Do toho ke mě přišla jedna hnusná bába z baráku, kterou nemám rád už od dob kdy jsem tam bydlel a začala, že mám mámu nechat, že musí do nemocnice.. Bába dostala takovej ceres, že to nikdy nezažila.. Takže komedie pro ostatní.. Chtěl jsem ještě něco říct těm kolem co si dělaly z toho podívanou ale sedl jsem si do auta.. V tom ta bába zase přišla k sanitce a začala něco řešit se saniťákem takže zdržovala.. Eliška mě v autě musela držet abych bábě něco neudělal.. Máma teď čeká na operaci a budou jí sešroubovávat ruku. Nevím jak snese narkózu, je silný diabetik.. Teď ji vezeme věci.. Jsem z toho v prdeli fakt mám o ní strach..

o 28.06.2009, 13:21 | Borik2
:-((((((
o 28.06.2009, 13:23 | matis
přeju at všechno dobře dopadne a mamina bude v pořádku.
s tou bábou se ti ani nedivím,asi bych taky vybouchl kdyby v takové situaci cačala oxydovat
o 28.06.2009, 13:23 | Olda
:( přeji mamce ať to zvládné a brzké uzdravení!
o 28.06.2009, 14:03 | Bolthorn
Díky kluci.. Teď jsem jí ještě šel vzít nějaké drobnosti na co jsem v tom spěchu zapomněl.. Už jsem mluvil i s jedním známým doktorem aby na ní dali pozor a lepší péči.. Mám strach aby se vzbudila z narkózi. Teď mi v hlavě lítají myšlenky, jak jsem na ní byl kolikrát hnusný, jak jsem se s ní hádal, jak jsem jí přidělával v pubertě starosti.. Teď bych si za to nakopal prdel.. Je s ní teď Eliška a povídají si spolu.. Nevlastní táta je super člověk, ale nejraději bych ho teď dotrhal jak noviny.. V klidu sedí u televize a kouká na sport.. Místo toho aby sednul se mnou do auta a jel za ní.. Vím, že to dopadne v pohodě.. Ale jsou pochyby, vždy se může něco semlýt.. Mámu si hned až ji pustí beru domů a budu se o ní starat jako dřív ona o mě když mi něco bylo.. A budu to dělat s radostí, jen ať je v pořádku.. Kurva, proč se to nestalo raději mě! A to se mi zdál sen že včera na dnes jak jsem měl rozřízlou ruku a v nemocnici mi jí sešívali.. Ráno jsem to říkal Elišce a pár hodin na to volá máma, že nemůže hýbat s rukou.. To je fakt zlo..
o 28.06.2009, 14:10 | Luke_288
vím, že je to nepříjemný, ale tohle dopadne dobře. my máme už třetí týden babičku v nemocnici s pokročilým stadiem rakoviny jater a nejhorší je ta bezmoc....
o 28.06.2009, 14:12 | P3RF3KT
vklidu kámo je to ,,jen'' ruka z toho si tolik hlavu nedelej horsi by bylo kdyby si udelala při pádu třeba neco s hlavou a byl v bezvedomi atd. tohle jeste neni nic strasnyho a vse bude ok uvidis :) hlavu up!
o 28.06.2009, 15:19 | Woko_O
presne..doktori nejsou zas takovy becka aby nedokazali sesroubovat ruku..oni vedi co delaj.. :)

i kdyz ty zmrdi v Brandejse...deda tam sel ze slepakem a...
o 28.06.2009, 15:26 | DaveX
Woko_O: slepák se nezdá, ale není to s ním jednoduché. Vím ze zkušenosti.

Bolthorn: panebože, jsi jak hysterická ženská. Nemysli hned na to nejhorší. Mysli na to jak se uzdraví. Z narkozy se probudí a všechno bude jako dřív. Stát se může všechno a tomu nezabráníš. A svou lítostí už vůbec ne. Nemysli na to a uvidíš, že všechno půjde jak po másle. Je to jen ruka.
o 28.06.2009, 15:30 | Bolthorn
Už ji odvezli na sál.. Chtěl jsem mamce zařídit nadstandartní pokoj a oni nemají.. Tak jí to ještě zítra zkusím zařídit nějak.. Jako na tom pokoji co tam je, tak to je katastrofa.. Má tam dvě báby, ta jedna si sama pro sebe mluví a druhá tam chrápala jak dřevorubec.. No jak jí odváželi tak jsem se rozbrečel normálně..
o 28.06.2009, 15:34 | muSlim
Babke sa stala pred dvoma mesiacmi podobná nehoda, tiež jej to šrubovali a operácia prebehla bez narkózy kvôli veku. Tak sa ukľudni, to dá každý, keď to dala babi "live" :o)
o 28.06.2009, 16:50 | Luke_288
to je pravda, dědovi před šesti nedělema dělali umělej kyčelní kloub a taky při vědomí jenom s lokální anestezií...
o 28.06.2009, 17:01 | madmaik
bolthe,drzim palce at to dobre dopadne. taky mam vzdycky strasne blbej pocit kdyz takhle nekomu z blizkych se neco stane,ale urcite to bude dobry chlape
o 28.06.2009, 17:23 | Bolthorn
Díky moc za podporu.. Za chvíli budu volat do nemocnice co a jak..
o 28.06.2009, 17:32 | Gervis
preju at vse dobre dopadne...divim se zes sousedku nedymnul covece...i kdyz..to by zdrzovala jeste vic...
o 28.06.2009, 19:29 | Bolthorn
Tak mamka volala a opravdu měla při narkóze velké problémy a prý jim odcházela.. Ale má po operaci, je sice bolavá, ale v pořádku.. Díky bohu..
o 28.06.2009, 19:34 | Gervis
tak konecne ti zacinaji ty dobry zpravy ;)
o 28.06.2009, 19:35 | TheTimo
ufff, tak dřžím pěsti ať se z toho rychle dostane !!!
o 29.06.2009, 06:38 | Gervis
tak uz je to OK ?
o 29.06.2009, 07:26 | Bolthorn
Ještě včera okolo osmé jsem volal známému anezteziologovi a potvrdil mi to co říkala mamka, měla opravdu v jedné chvíli problémy. Špatně snesla anestezii. Dnes ráno mi volala, že až na to že celou noc nespala a bolí ji v krku, tak pohoda..
o 29.06.2009, 07:46 | Gervis
tak aspon ze tak covece...ze prejem brzky uzdraveni (myslim ze muzes za cely AHC) :-) A hlavne at na sebe mamka dava pozor ;-)
o 29.06.2009, 07:51 | Bolthorn
Díky moc! ;-)
o 29.06.2009, 08:04 | party_boy
No tak hlavně, že je vše OK. Ať už je to jen lepší!
o 29.06.2009, 08:17 | basstard
Taky držim palce at to dobře dopadne.
o 29.06.2009, 17:30 | Kesam
:(((
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4844 sekund.