Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde sehnat hodinky CASIO - starsi model

o Navštíveno 472x o
o 28.06.2009, 22:12 | ACEMajky | Upraveno: 2009-06-28 22:17:20
Zdarec, nemate nekdo prehled, kde by se daly sehnat jeste starsi modely CASIO hodinek. V krame je uz nemaji a moje ktery mam uz 15 let pomalu dosluhuji (zub casu se na nich dost podepsal), bohuzel to co ted casio vyrabi jsou desny hnusy.

Ted sem z tech mejch pri cisteni vyndal baterku a kdyz ji dam zpatky, tak nejde disply a jenom sviti dioda podsviceni displaye - nevite co s tim?

Konkretne by byl zajem o toto:
[ Link ] (ty mam nyni)

jeste lepe [ Link ]

nebo
[ Link ]

o 28.06.2009, 22:19 | tappaja
No koupit z toho linku, za litr je mas doma. Co teda resis?:o)
o 28.06.2009, 22:23 | michal_smsmsm (A)
:-D jako tapp ;)kdyz uz mas i link tak kde je problem ;)
o 28.06.2009, 22:24 | ACEMajky
Precijenom ma anglictina neni na urovni abych mohl komunikovat s nejakym prodejcem + ani nevim zdali pres ceskou sporku muzu zaplatit...
o 28.06.2009, 22:26 | michal_smsmsm (A)
aha, tak myslim ze tu je dost lidi ( tapppikem pocinaje ) kdo ma ucet na ebay, jazyk ovlada a neni problem se domluvit ( predem rikam ze ja nemam ucet tznm me nepis ;) i kdyz bych rad pomohl tak tady nepomuzu a jen kecam ) ;)
o 28.06.2009, 22:29 | ACEMajky
:)
o 28.06.2009, 22:29 | tappaja
Mno je to tak.Me se libej tyhle
[ Link ]

staci rict "svec" a jsou koupeny, kdyz mi posles adresu, mas je do 10 dnu doma. (a ja penize na svym uctu, doufam)
o 28.06.2009, 23:12 | ACEMajky
No ja mam ty 50ky, zitra do nich zkusim dat novou baterku (musim ji koupit) a kdyz ej nerozhybu, tak se ti ozvu (penize bych poslal hned na ucet

jinak s tebou souhlasim, vzal bych ty 150ky co si sem dal ten odkaz, jsou vodotesny a maji lepsi podsviceni (150 zaznamu je zbytecnych, pouzivam to dneska uz jen na narozeniny a svatky abych nezapomnel :) )
o 30.06.2009, 17:26 | ACEMajky
Tapiku, diky za nabidku, vcera se mi povedlo hodinky rozchodit (ty moje) jsou sice uz dost ponicene, ale kdyz vemu v uvahu, ze ty nove by byly uplne to same a jeste bych si musel dat bacha, abych ej neposkrabal, tak zatim asi jeste vydrzim a tema myma :) Diky moc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3479 sekund.