Navštíveno 1123x

mno tak ty husty přívaláky dorazily i do Brna... Na Vídeňske u Intersparu je v nekerejch mistech prez pulmetru vody... Foto nahodim jak se vodtud vymotam...
Dneska Brnakum fakt neni dano nejak rozumne projet napred ti blbci na krizeni d1 a d2 a ted tahle kalamita... Kamkoliv dneska jedete je to na dve hodiny :-)))

29.06.2009, 17:45 |
fabi Můžu potvrdit,jel jsem teď přes brno jak přes balaton:-( a navíc všude samá kolona,děs běs kua
Usti slunicko, krasne pocasko, pohoda, co vic si prat :))))

29.06.2009, 17:50 |
SALL Praha krásně cca 23 stupnů a polojasno, jinak brno lituju
Mladoboleslavsko, teď pod mrakem, ale stále 24°C, do 15 hodiny bylo 27°C, hic jako sviňa :-D
Ty zk****ný zemědělce bych za tohle pozavíral...Rozkopou celý Brno...Vídeňská absolutně bez komentáře a ještě se tam budou motat tihle šašci...jinak židenice ve špičce bez proudu (semafory) a ještě pod vodou, nádhera:-)

29.06.2009, 18:25 |
Kesam Nad C.Budějovicema se stahujou mračna dusno a teplota 21 a už chčije jako kráva boty mám doma mám tu brusle takže sem v prdely jelikož to nepojede :(

29.06.2009, 18:38 |
Kesam No a Tedka spadla kabelovka zrovna Tatlové stavěly pěknou mašinu :((((
Sem dolitnul na Videnskou a az sem tam dojel... zjistil ze to dal nepujde... (auta jezdili, ale nechtel jsem to riskovat...

Děčín 25 stupnů slunicko,par mracku no proste pohodicka.Sel sem cca 2km prochazku s mladou a sem zpocenej jak picha:-) jinak vas lituju,ale nebojte na nas taky dojde
TT jako člun... slušně to hrnul naraznikem :-D

a jeden tvrdej borec na mašině ;-)

29.06.2009, 21:15 |
Katy no ty woe, jsem chtela jet do Carerfouru šPuntem... mi stacilo jet domu, taky jsem se mistama brodila trochu (za tunelem hlinky nebo za kauflandem).
Katy: ber to jako vyzvu, udelat na pristi rok obojzivelne spunto :-))

29.06.2009, 21:49 |
Katy jako nejakej transformers jo :)))

30.06.2009, 00:17 |
fredy jel jsem zrovna z hpokny po dalnici a na vyjezdu z D1 na Vídeň mě trošku překvapilo asi pul metru vody :) musím teda pochvalit čidiče že jsem nepotkal ani jednu nehodu.
ten borec na motorce je hustej :o)))