Navštíveno 393x

29.06.2009, 19:31 |
DaveX Zdravím, váhám s koupí noťasu. Chtěl bych ho s neintegrovanou grafikou do stropu 13000. Mám zatím v hlavě tyto dva, ale je jich mnoho tak čekám vaše rady a zkušenosti.
1:
[ Link ] 2:
[ Link ] Díky moc všem za rady.
[ Link ] tohle. Za tu cenu hooodneeee good. Kupoval sem je klukum kdyz staly jeste 14k a jdou na tom i hry:)

29.06.2009, 19:51 |
DaveX jj na ten jsem taky koukal. Není to přímo pro mě, je to pro bratra a ten je spíše zastáncem ASUSu a ACERu. Ale vypadá dobře.
acer neber:) to uz radeji asus. Ale myslim ze v tenhle cene budes hledat konkurenci asi hur. Jeste ani jeden z nich nesel na opravu. A ze sem jich koupil dost

29.06.2009, 20:04 |
DaveX To myslíš to HP?

29.06.2009, 20:44 |
DaveX
spatnej neni, hlavne nema os coz mi u dnesnich notebooku stve kdyz tam je:) stejnak si tam vetsina lidi da jiny vidle. Ale do toho cos poslal bych sel taky
Já bych šel do toho asusu. Kamarád ho mám a opravdu sympatickej stroj za ty peníze, jedinej problém jsou horší plasty, které hodně trpí na poškrábání.
Možná je to náhoda, ale HP máme ted v rodině 2 a oba celkem problémový ...
v nízký ceně se osvědčí fakt jedině MSI .. . .. auss je taky velice dobrej ale je pravda že poslední dobou sou ty plasty na úrovni aceru což samo aceru se zdaleka vyhni.....
jukni ještě na nějaký msi pokud se ti budou líbit, na panty a plasty daleko vedou i před kdejakym DELLem :)
msi bych se vyhnul sirokym obloukem viz spatne chipy. Trpi tim hodne modelu. Driv nebo pozdeji KO. :( msi ne
taky nevyapda spatne, je je na tom konfiguraci temer stejne jak to hp o t levnejsi