Navštíveno 417x

Máme doma nějaký nábytek a různý věci, který bychom chtěli věnovat lidem v jižních Čechách, kteří přišli o majetek. Kam se mám obrátit, nebo jak zprostředkovat předání? Pokud někdo víte, budu rád za každé rady.

29.06.2009, 20:40 |
bafis Řekl bych že na takový věci teprve dojde, momentálně spíš potřebujou čistící prostředky a vodu. V každým větším městě by měla bejt nějaká charita kde by to vzali, nebo to naložit a přivízt přímo tam...
Jasný, chápu, že něco takovýho ještě přijde,ale co kdyby.
C...arlos. nebo se obrať obecní úřadnějaké postižené vesnice.. tohle je nejlepší pomoc. tady to pomůže konkrétně někomu, když pošles DMS tak to stejně celé nedoputuje tam kam má.

30.06.2009, 08:39 |
Kapka (M)
taky me to napadlo...vali se mi tady televize JVC 100Hz co se snazim prodat....tak než ji pul roku prodavat a pak za ni dostat 2 litry,tak bych ji taky nekomu dal do tehle oblasti,kde o vsechno prisly..
mas nejlepsi to odvest nejake rodine tam.o)

30.06.2009, 10:30 |
tom96 nemůžu najít papír kam jsem si napsal kontakty. stačí se podívat večer na zprávy na nově (zatím v posledních 2 dnech když jsem to viděl vždy to tam bylo) pouštějí seznam čísel a organizací postupně pro všechny postižené oblasti. Případně jestli jsou i na netu záznamy zpráv tak na to kouknout. Každopádně chybu nikdy neuděláš když kontaktuješ člověk v tísni. a řekneš jim do jaké oblasti to chceš dát.
Kluci díky moc.. zkusím to co tady píšete.