Navštíveno 470x

30.06.2009, 11:00 |
Kesam

30.06.2009, 11:06 |
Pekys padaj a budou padat pořád dál.
Sice je to nejbezpečnější doprava, ale ta bezmoc když se něco posere je asi hrozná.
Presne tak padat budou porad.
pekys: hlavně tech mrtvejch najednou když se něco posere. Sice nejbezpečnější ale v autě i když se stane hromadná nehoda tak ti tam nepojde naráz přez 200 lidi..

30.06.2009, 11:24 |
Pekys P3rf3kt: jasný, je to asi stejný, jako když se potopí loď... Titanik, Estonia, ... Tam jsou čísla ještě vyšší.
jako Pekys..... letadla padaj minimálně zato na silnici každej den tisíce lidí
air france mi příjde hrozně nafouknutá kauza už, prostě to spadlo at si pořešej mezi sebou proč to padlo a nekrměj ti bulvár....

30.06.2009, 12:23 |
fredy už bych uvažoval nad tím, aby cestovky k dovolené mimo ceny zájezdu taky napsali s jakým výrobcem letadel bude let proveden :) myslím že by "Boing" zaručoval větší prodejnost, aspon tuto sezónu :)
Chmm pro Airbus to bohužel není vůbec dobrá reklama, byť se u této konkrétní nehody zatím nemůže vůbec spekulovat jaká byla příčina (snad špatný povětrnostní podmínky či co ..).
Spíš místo výrobce letadla bych se zajímal o provozovatele, tam bývá kámen úrazu u pravidelných servisů a revizí ..
Shit happens, pozůstalých je mi líto, život jde dál ..

30.06.2009, 14:01 |
X-sat (M)
Je to hrůza, ale tohle je dobré si přečíst:
Příčina nehody není zatím známa, ale francouzské ministerstvo dopravy uvedlo, že při kontrole v roce 2007 byly u havarovaného letounu zjištěny závady. „U tohoto Airbusu A310 byla provedena v roce 2007 inspekce ze strany DGAC (francouzský úřad pro bezpečnost v dopravě). Zjistilo se několik závad. Od té doby se letoun nevrátil do Francie,“ řekl ministr dopravy Dominique Bussereau, který nepřímo naznačil, že možná nebyl opraven.
asi si rozmyslím letošní dovču :/
za 2 tydny pojedu do Egypta,takze nevim :/

30.06.2009, 15:18 |
choze hmm a já zrovna letěl Airbasem - a já proč to tolik vrzalo :-o

30.06.2009, 15:53 |
Pekys hele, to je jako když jsem se blbec týden před dovolenou zakoukal na youtube na letecký katastrofy....fakt nedoporučuju :) Ale jakmile si v letadle, nezmůžeš s tím vůbec nic, takže je lepší se trochu přikalit, aby ta cesta byla o něco příjemnější ;)

30.06.2009, 16:01 |
Kesam Prej to přežilo malé děcko nějaká holčička.
Ze zkusenosti muzu rici ze jsem jednu dlouhou trasu letel s 748Jumbo a bylo to vcelku fajn i kdyz moc alo mista a jednu s nejvetsim dopravnim letadlem sveta Airbusem A380 a vse se tam silene houpalo, turbulence clovek daleko vic prozival na to ze je to koncepcne neporovnatelne novejsi stroj me to strasne zklamalo.

30.06.2009, 19:49 |
Kamil Není důvod nevěřit či bát se létat s Airbusy. Člověk prostě nesmí myslet na to, co se může stát. Nebo si snad taky pokaždý před vstupem do auta představujete, jak někde bouráte?

01.07.2009, 10:13 |
zazaa Briann: no ono jde spis o to jake bylo zrovna pocasi a kudy se leti :)
za idelanich podminek se obe era ani nehnou ale v mrakach , bource nebo vetru fyziku neoblbne ani jedno