Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Cesta z prace-taky voda

o Navštíveno 739x o
o 30.06.2009, 23:32 | Phitypaldy
Dnes 16:00 Hodoninsko - behem 5 minut ze slunecna na tady toto :-/

foto k příspěvku  od Phitypaldy

o 30.06.2009, 23:33 | Phitypaldy
O par metru dale uz to zacina...

[ Link ]
o 30.06.2009, 23:35 | Phitypaldy | Upraveno: 2009-06-30 23:35:26
Tady uz jedem k mamine, volala ze jsou vytopeni.

[ Link ]
o 30.06.2009, 23:37 | Phitypaldy
Vic fotek bohuzel nemam, ted jsem dojel domu od nasich. Vsechno pod vodou ve sklepe a v garazi. Auto, tatikova dilna atd... :-( A to je jen voda s poli a luk. Siroko daleko neni zadna reka.
o 01.07.2009, 01:44 | vypuk
Buď rád, že si nejel s prohnilou stodvackou :) jsme jednou jeli s rodiči na menší výlet a začlo pršet jak ani teď, na dálnici "loužička" a bylo slyšet jak voda bije do podběhů a najednou ruuuub - podbeh nevydržel nápor a voda začala stříkat na tatíka a do auta :))))).
A jinak - co ti to tam hrálo za mjůzyk?:))
OT: včera psal známý na "ksychtbůk", že dojel do anglie vpořádku a že si užívá slunce a chlastu :))) my fakt nemáme moc štěstí na počasí :(
o 01.07.2009, 06:34 | ibizman
se divim, ze ty stary 120 jeste vubec nekdo vytahne na silnicu..... by se v tom bal srazit cmelaka, aby neproletel pres celni sklo a nekomu vzadu nerozbil ksicht :o))
o 01.07.2009, 06:59 | píďa363
bydlím kousek od řeky a v roce 97 kdy jsem ještě neměl tenhle dům, přišla slušná voda. potřebuju co nejrychleji zkonstruovat protipovodňové zátarasy na dveře. na odpadu z baráku mám zpětnou klapku a před dveře chci ocelovou desku která se přes těsnění připlácne na zeď. kéž by to nebylo potřeba. ale zem je nasáklá a stačí prudký déšť a voda přijde i tam kde žádný potok či řeka není.. voda stojí za hovno. Ale voda s bahnem je ještě víc na hovno
o 01.07.2009, 07:30 | TUNER
ibizman : trochu mimo ne..)))
o 01.07.2009, 08:07 | Phitypaldy | Upraveno: 2009-07-01 08:11:03
vypuk: v tom prvnim videu Vladimir 518 - Boogie down Praha
a v tom druhem manzelka :-)

Nadarmo se nerika, ze pred ohnem uteces, ale pred vodou ne....
o 01.07.2009, 08:56 | Nismo.Power
phtity : docela to valíš na to že je voda..... abys nechytil akváč :)

TUNER : to neni pravda to je ruku v ruce, většina starejch škodovek , favoritů a felicií neni už auto A-B ale časovaná bomba a auto ohrožující ostatní na silnicích neb je to lehký, jízdní vlastnosti tragický a povětšinou sjetý gumy......stačí trocha vody a už se točej...... jasnej příklad co jsem sledoval tak 2-3 roky kaluž za sjedzdem od buštěhradu směr ruzyně..... xkrát sem tam viděl fáčko nebo starou šáde ve škarpě zabodlou nebo hozenou na střechu, jednou dokonce na střechu až do protisměru fáčko :)
o 01.07.2009, 10:33 | Majk-fox
NIsmo: Že ťa hanba nefackuje, dyť si vem, že tě určo nějaká tahle stará liška vezla do porodnice, aby ses mohl narodit.´:-)) To je vděk:-)))
o 01.07.2009, 11:49 | TUNER
NP : tebe raději nekomentuju..))
o 01.07.2009, 13:27 | vypuk
Nismo.Power: Já tím jezdím denodenně(pokud jsou nějaký drobný na benzín :-D ), ano, bojím se, ale jezdit takovým stylem, jakým jezdím, tak se bojím i v BMW :-D Víš, voni většinou lidi maj nafoukane gumy na DOPORUČENOU MÍRU, já mám všude 2,5(poznámky si nechte od cesty) a neplave to, u například stodvacek je problém s koly, pokud tam máš balóny nafoukané na doporučenou míru tak stačí za"mávat" s volantem a docela by jses divil co to dokáže dělat za blbosti. No nemusím ti snad vykládat, že lidi si myslí že když maj okolo sebe plech tak sou nezranitelní(i takové jsem viděl) a neznají škodovku a její "nedeformační zóny" :) no nic, už sem se rozepsal dost :-D
Phitypaldy: dik, ale v tom videu to znělo líp :-D
o 01.07.2009, 14:08 | vypuk
ibizman: Ještě, že nikoho vzadu nevozím :-D tam je akorát za sedadly batoh s vodárnou :)) Není občas na zamlžené auto :))))
o 01.07.2009, 15:31 | Kesam
Phitypaldy :To je hroznej nával hasiči říkaj ohen uhasíš,ale vodu nezastavíš :(
o 01.07.2009, 16:25 | Phitypaldy
Nismo: to se jen zda, jel jsem pomalu.
Kesam: jj, presne tak, voda se dostane vsude.

A dnes to leti znova, takze zas bude jeste veselo... :-(
o 01.07.2009, 16:50 | jura.j
tam se místama ani moc rychle jet nedá , u kraju sů jamy jak sviňa , třeba u prasečáku , ale dyž se jede po prostředku , tak se dá slušně hrnůt :o)
o 01.07.2009, 16:54 | Phitypaldy
kdyz tama jezdis denne tak ti ani neprijde, ze jsou tam jamy :-)))
o 01.07.2009, 16:59 | jura.j
tak si to trochu připomeň , veň to směrem do milek po kraju a při tem houpání neusni !! :o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.