Navštíveno 3092x

Včera jsem tu nakousl holení s FlexiFrontem :-D Tak by mě i zajímalo s čím se holíte.. Já používám Gillette Fusion Power, gel na holení Gillette Fusion a po holení sklidňující balzám pro citlivou pokožku od Nivei, ale teď musím používat i nějaké vody, protože jsem si vytvořil slušnou zásobu z několika Vánoc a narozenin a tak, takže tomu končí trvanlivost, tak to na sebe liju po litrech.. Holím se dle potřeby, někdy obden, někdy až když mě začnou vousy vadit, takže někdy vypadám jak homeless.. Zkoušel jsem i elektrické holicí strojky, ale moc mi to nevyhovuje, hodně mě to podraždí pokožku a neoholí to úplně do hladka.
Fusion Power , gillette pěnu ...... ale strojky mi vždycky přišly takový pohodlnější ač moc nepoužívám :)
žiletky - gillette senzor - prastaré to náčinní. Pěna - většinou žádná - na sucháče. Po holení - nějakou vodu - momentálně mám něco od Nivey........když není, stačí alpa.
Dostal jsem kdysi gillette M3 power - taková ta vibrační hovadina - nevím, ale oholit se s tím pořádně nedá, ten kloub je nešikovný. Takže jsem ho odstavil.
Jinak se holim......no spíš až manželka nadává, že jí to leze při puse do huby:-)))

01.07.2009, 10:42 |
Ferro Já používám Gillette Fusion Power, gel na holení nějakej chladící od Oriflame. Jsem spokojenej jen ty náhradní žiletky jsou drahy jako prase:(
Gillette Mach3, bez pěny, jen horká voda a po holení, co je po ruce
jinak to sundavám podle toho, jak mám náladu

01.07.2009, 10:53 |
packer | Upraveno: 2009-07-01 10:58:17
Pánové můžu říct že jsem za život vyzkoušel asi všechno čím se dá holit, planžetou Astra počinaje .. :-) Jelikož si holím 2x týdně krom obočí celou hlavu, používám osvědčené jednorázové žiletky noname z Penny (+ mýdlo) kdy mě jedno oholení vyjde na 5kč a zabere 5min :-) Fusion používám jen vyjmečně, holení s ním je daleko komfortnější, ale náklady jsou větší a stejně taky dlouho ostři neudrží. Jinak mi leží doma nepoužitej Philips HQ 7240 Williams, který jsem si koupil v domění že udělám zásadní zlom v holení (obličeje), bohužel neoholím se tím vůbec.

01.07.2009, 10:54 |
FSAL zkus vyhledavac, resilo se to tady v jednom prispevku pomerne hojne (cca rok dva nazad)

01.07.2009, 10:56 |
tommas | Upraveno: 2009-07-01 10:57:20
Gillette Fusion Power strojek + Gillette gel. Voda po holeni Nivea (po vsech ostatnich se osypavam).

01.07.2009, 10:59 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-07-01 11:00:47
jj jako FSAL:o)
Jinam M3, pena z oriflame a pak co mam po ruce:o)az me zacne vadit tak to sekrabnu:o)vetsinou pondeli streda:o)
v podstne je mi jedno jestli strojkem nebo ziletkou,na mokro nebo na sucho:o) nemam problem s vyrazkou tak na to totalne kaslu:o)
FSAL: Je to možné, že se to řešilo.. Já to nehledal, napadlo mě to tak jsem to sem hodil.. Nicméně, za rok či dva se toho hodně změnilo, co se týká nových produktů a tak.. Před rokem taky třeba ještě nemuseli někomu růst vousy :-D A myslím, že to tu toto téma až tak nezaplní to fórum, ve změti ostatních témat, kolikrát nesmyslnějších..

01.07.2009, 11:07 |
Kacko M3, pena jaka je po ruce(vetsinou dostavam od pribuznych), voda po holeni Gillette, pak balzam Nivea. Jedine tak se neosypu.
jj tema tu bylo .-)
ja to moc neprozivam, vetsinou to prejedu tak strojkem na vlasy :-)

01.07.2009, 11:13 |
Etien (M)
necim jinym hlavu, necim jinym xicht, necim jinym koule... je to proste slozity ;-)))

01.07.2009, 11:13 |
fredy tak já používám zastřihovač vlasů bez nástavce, cca 1mm neholím se dohola již od prvopočátku mého porostu, nedělalo mě to dobře na pleť. sundávám to 1x max 2x za týden. zásoby vody po holení mám mraky, ale nepoužívám, zvláštní když ti člověk který tě dobře zná, dá něco, co nikdy nepoužiješ :)
Klasika jako většina Gillet Fusion Power, Gel Fusion a Nivea balzam po holení.
Etien - to Ti kamaráde nezávidím, pak z jednoho kompletního oholení máš ceremoniál na půl dne. Jak jsem psal - osvědčená jednorázovka a na jeden zátah komplet :-)))
od tý doby co nemám ženu na to seru :-D a je to to nejlepší co sem zatím vyzkoušel :o)

01.07.2009, 11:32 |
FSAL O_O :D
Braun FlexIntegral Ultraspeed
Etien a Only_One pecka!:o)pobavilo:o)
ja pouzivas strihac na vlasy,je to asi tech 1mm a to my vyhovuje nejlip,porad ma clovek takovy mensi strniste :o)a holeni tak 1x/tyden

01.07.2009, 11:40 |
Drtič Gillette Mach3, pěny nepoužívám a poholení taky nic. A má pleť je jek dětská prdelka :-))
Drtíč: Taky furt tak obsypaná? Zapařená?

01.07.2009, 11:55 |
Drtič :-)))) Ne...tak jemná a příjemná na dotek....zapřené sem tam mívám něco jiného
Braun Z40 a musim říct, že jsem nadmíru spokojenej

01.07.2009, 12:17 |
DaveX Nějaký strojek od Philipsu s třema hlavama. Nic moc to neholí. S žiletkama to je ryhlejší :) takže nedoporučuje levné strojky :D

01.07.2009, 12:42 |
BALI takovej ten strojek na stříhání vlasů...vemu s tim jednou za tejden hlavu i hubu najednou :)
Gillete Mach 3, pena na holeni co mi kdo da k vanocum, narozeninam, krem na holeni od oriflamu. Ziletka vydrzi nekolikrat. Mam citlivou kuzi, takze pouzivam jen osvedcene.

01.07.2009, 13:41 |
pepe689 | Upraveno: 2009-07-01 13:42:39
to kralik :-ja to moc neprozivam, vetsinou to prejedu tak strojkem na vlasy
no jo no u tebe u me a u Etiena je holt mala uroda na velkym lánu
to E:to aby si ty 14 myslely ze jsi jejich vrstevník ???
Kolik holení vám tak vydrží hlavice od Gillette?
Etik pobavil :-) leštič ega jeden :-)
Bolthorn.........rozhodně méně než bych čekal.....celkem rychle se stupí a je tupá dost dlouho......no až mě to začne vždy srát, tak dám novou. Ale odhadoval bych to na max 5x oholit a vyhodit.
No já to právě nepočítal, ale tak 8x určitě.. Tak se právě ptám, jak jste na tom..

01.07.2009, 14:51 |
Kacko taky pocitam tak 5x a pak je treba mesic jemne tupejsi, ale ne moc..
No a jakej je rozdíl mezi Fusion hlavicemi a Fusion Power.. Protože já kupuju ty Power a nevím jestli ne zbytečně..
Bolthorn: rozdil je ten že každej ma jine uchycení břitu kvuli těm vybracím u Poweru teda aspon co jsem vypozoroval ja

01.07.2009, 15:14 |
Kesam Fusion Power , gillette pěnu : Deodoranty maj na pitchu, ale v holení jsou machři.

01.07.2009, 15:17 |
B@rry Holim se FPGT-32CC. Kdo nevi at si najde na seznamu.
jako Bali... jednou za tejden max za 14 dníobjedu hlavu do vajíčka a sem spokojen

01.07.2009, 15:45 |
Kesam Mladá jede taky fusion semozřejmě ne ve tváři :D
B@rry - a co používáš za vodu po kosení ?
Kesam: no tak jestli fusion tak je to dobry ale až pojede na fusion power tak tě pomalu nebude potřebovat :-)

01.07.2009, 16:04 |
Kesam Bolthorn: Od pupku níže :-)
Paczqo:No ona ho má to je ten na baterky ne vibrační :)já ne mě stačí obič :D
Já jak jsem psal včera: Flexifront mám na chalupě, takže tímhle + gel od Gillette. Normální holení Gillette Fusion Power + Gel Gillette - je jedno jakej, jen musí být pro citlivou pokožku.
Elektrikou se neoholím vůbec.

01.07.2009, 17:34 |
Kamil dřív mach 3, teď na zkoušku wilkinson quattro titanium precision a není to špatný :)
zkoušel jsem elektriku (philips) - hrůza, a už pár let jenom wilkinsonem(nejdřív protector, pak protector 3d, teď quattro) - vyhovuje mi víc než gillette, gel na holení nivea nevimjakej:-)
Jako teenager jsem zkoušel klasické strojky, ale nic moc, sedřenej ksicht. Pak byl nápad, že zkusím takovej ten moderní strojek s těma třema hlavama nebo co, to byla tragédie, neoholil jsem s tím ani milimetr. Nakonec Gilette Mach 3 a ještě nověji Gilette Fusion. Zkoušel jsem i nějaký levnější Wilkinsony, ale akorát jsem se pořezal a neholilo to vůbec - ty prachy za Gilette bohužel dát musím, nic jiného mi to nevezme, mám poměrně tvrdý fousy.
Zeptam se asi blbe, ale ma tu nekdo zkusenosti s trvalou depilaci vousu?
ZMENA TÉMATU: holíte si orgán? :o))))

01.07.2009, 19:44 |
Kacko Slim: Zmena tematu: hulite si organ? :-)
2 Kacko: i Ty Meryline... :oD
zmena tematu: honite si organ :-)))))
slim: ano
Gillette Fusion a Gillette M3 Power, gel Gilette a něco po. Zkoušel sem i různý strojky, ale žiletka je nejlepší a i nejrychlejší.
slim: ano
kacko: ne (bohužel neumím :-DDD )
phitypaldy: no coment...
ja mam gillete mach3 turbo a mladý pěna na holeny Gillete satin care:-D(pak to nemam tolik podrazdený)Jinak se holim kazdy den:-(

01.07.2009, 20:37 |
kuja Ja pouzivam jak mokrou cestu,tak i suchou :-) Pouzivam klasickej holici strojek,elektrickej philips s holicima hlavama,tak planzetovej Braun a podle nalady to stridam :-)
Slim: ano

01.07.2009, 21:00 |
Etien (M)
slim: zadnyho cajta doma nemam, ale pokud jde o pero, koule, podpazi, kozy atd tak ano ;-)))
nejak sem prehlidl zmenu tematu:-) takze vocas,gule,podpazi a ciciny jo:DDD
ksicht si holim jen tak na pul prdele, hul s koulema obcas jak se mi chce, a podpazdi si neholim......
kozy taky ne, to si snad delate srandu ne? To zavani hulibrctvim :-)

02.07.2009, 23:47 |
empiK (M)
Sa(ma)ntus :-)
Já říznu dveřma fósa opadaj :-D (bohužel to poslední dobou jde i s vlasama :-/ )
M3 + Fusion + after shave STR8