Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rap, rnb...

o Navštíveno 322x o
o 01.07.2009, 13:59 | Lsimak
Zdravim,
už jsem zde našel příspěvky ohledně FR rapu, něco jsem postahoval a docela vyvedený...
ale mám dotaz jestli nemá někdo tip na podobnou muziku co dělá Akon??? vim že už to je trošku komerce ale líběj se mi ty vyvedený basy ve většině jeho písniček, aspoň tedy z aktuálního alba ,,Freedom"...

byl bych rád za nějaké tipy...předpokládám že na něco méně profláknutého:-)
dikes

o 01.07.2009, 15:57 | vypuk | Upraveno: 2009-07-01 15:59:43
Musí to být rnb nebo rap? Nedávno jsem na něco(dle mě) vyvedeného :) Nevím jestli turci nebo co to bylo a ani nevím kde to zařadit :-D -> Kenan Dogulu - Cakkidi.
Mno z toho hopu-v
La Coka Nostra - Choose your side - není to sice něco podobného jako akon, ale poslouchat se to dá. ;)) nekamenovat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3756 sekund.