Navštíveno 1432x

Muze mi nekdo vysvetlit co je to za mrdky???
[ Link ] Uzivaj neco co jim nepatri a kdyz se o to vlastnik hlasi, tak budou jeste vyhrozovat a vyjednavat - no kde to DPC jsme? :-/ tohle me fakt sere...

01.07.2009, 22:34 |
mourl Díky, že jsi to založil.Chtěl jsem někam přidat názor na tyhle divný individua.Jak tak poslouchám tak ten Kocáb je taky dobrý tydýt :( Jako tohle je už na mě už moc. Nějaký "týpci" co se o sebe neumějí postarat,živí se v podstatě trestnou činností,dělají nepořádek,nakonec snad dostanou zadarmo bytečky a budou platit jenom energie.Sakra jsem mladý,poctivě platím daně,vydělávám a stejně na ten byt snad v životě nedosáhnu.
Pění mi krev v žilách.Navíc teď ty povodně.Koukám že opravdu v tomhle státě, nemůže být člověk slušný, aby něco dostal.
tohle raději nekomentovat, ať si najdou fakt jujnu, kde se o to nikdo nestará a tam ať si bivakujou, takových rujen je plno a Kocáb, ten už mě štve pěkěn dlouho, takový keci, co má on, to už dlouho nikdo neměl...... tak otravnej snad nebyl ani Bursík s tou svojí ekologií, jako tento debil.... Mu asi obsadím barák a budu taky chtít vyjednávat ze střechy....
vcera bylo online vysilani koukal jsem na to :-D
taky mi to hlava nebere na co že ty smažky maj právo ...
ať táhnou makat a hezky si všechno platí jako ostatní lidi, bych jim ještě vyměřil nějaký nájemný za to obývání tý vily, který bych z nich vymáhal (třeba i soudně)
Kocáb to je klasický případ korytáře, je jedno co budu dělat a že tomu nerozumim, hlavní je že jsem u zdroje
je mi zase zle

02.07.2009, 07:09 |
drebb | Upraveno: 2009-07-02 07:10:16
jako vsichni. Taky to nechapu a jak jsem to videl tak sem mel tlak 320/250, jsou to kuy, na co maji narok fetky jedny, pak se nedivim ze platim dane jako kua, kdyz Kocab to tam umi rozdelit. Ad tahnou do prdele kdyz se jim tu nelibi. Hlavne nejvetsim debilum a dalsim mensinam dat nejvice vsak cesky narod na take mrdky rad maka. Uranove doly vsem i s Kocabem a Dzamelou. To sou nervy a pak si nezakur :)
květinový děti tu už jednou byli a moc se to neosvědčilo....
taky jsem z toho byl celkem špatný když jsem to viděl. Normální člověk se snaží a má z toho ho*no. Tady ti šmejdi si všecko vykřičí....
Zase na druhou stranu musím uznat a byl jsem z toho moc překvapený že bych nečekal, že drgově závyslí z léčebny a cigáni půjdou pomáhat odklízet po záplavách. Tímhle si u mě šplhli(se je jim to k ničemu, ale..... ). Když se budou chovat tak jak jsem viděl za poslední dva dny v televizi všichni cigáni a feťáci, tak jim nemáme co vytýkat......
Předevčírem jsem taky v televizi viděl jak na nějakém sídlišti pod vedením jakéhosi inda cigáni uklízeli, natírali baráky, sadili stromky......... ŽE BY TO UŽ NĚKDE POCHOPILI JAK SE MAJÍ CHOVAT????
nebo ten cigán co vytáhl invalidní paní z hořícího auta (když něco ukradnou, hned se to rozebírá, ale o tomhle se snad nikdo ani nezmínil)
cigány nesnáším, ale tohle mě fakt překvapilo.
Zephyr: jenže bohužel takových je minimum :o(

02.07.2009, 07:57 |
Etien (M)
myslim, ze HT na to kapnul... pojdme zaparit tak na mesic na dva ke Kocabum... a ono ho to prejde ;-)))

02.07.2009, 08:04 |
Pekys No, jak píše Zephyr, tak teď konečně v Brně a snad Hodoníně, nebo Břeclavi najížděj s netáhlama na podpoře na systém, že musí odpracovat pro město 20hodin veřejných prací, jinak nedostanou celou dávku. Když odpracujou víc, ještě si o něco málo přilepšej. Takže zametání, sekání, natírání a podobný práce na údržbu.
Tenhle systém funguje v kanadě a jak je tam na ulicích všude krásně čisto. Konečně na to někdo přišel i u nás. Město získá pracovní sílu zadarmo a ještě ušetří na pracovní síle, případně za firmy, který musí na tyto práce platit.
Nemá to moc společnýho se squatem Milada, ale s netáhlama všeobecně a myslim že je to krok správným směrem.
Tyhle smažky na sebe budou vždycky upozorňovat, když si na ně někdo došlápne.
Škoda že už je to několikátý odblešení vily Milada, a stejně se tam po čase ta verbež zase natáhne.

02.07.2009, 08:04 |
Cenda Kocab neni zlatokop, to je normalni guma. Pri jednani vlady, kratce po nastupu te nove, schvalili nejaky zakon a Kocab pry vstal a zacal jim tam na zasedani zpivat :-)))
Když vidím squattery, tak jsem ještě vzteklejší než u cikánů. Feťáci zkurvený, užívání cizího majetku jim jde, ale na práci mají ručičky dozadu. Že prej "vilu uklidili", no to jsem viděl, možná přinejlepším zametli, když se tam někdo z nich poblil.
Včera jsem četl online rozhovor s nějakým tím jejich vůdcem nebo co. Prej VŠ vzdělání (no dobře, Pajda je těžší střední škola, ale stejně), přitom žvanil takový kraviny... prý že oni stojí mimo tuhle společnost - no ale hergot, jednou v týhle zemi bydlí, tak musí respektovat zákony, ne? Ať jedou někam na savanu do Afriky, tam jim to bude procházet.
Kocába ani nebudu komentovat. Kdysi asi rozumnej člověk, ale ve funkci ministra pro lidská práva se z každého stává totální idiot.

02.07.2009, 09:19 |
Rudi Zephyr - ty slušný lidi, který si právě vyjmenoval, tak si nikdy na nic nestěžujou a dělaj jako divý, aby se částečně dobře.
Jináč jako etien, šel bych zapařit ke Kocábům a pak šel protestovat, proč mě odtamtud vyváděj, když už tam jsem 12hodin.
Taky sem z toho rozpačitej, takže tady v ČR máme tři způsoby, jak žít:
1, Být smažka a squatter, seru na všechno, nic neplatím, fetuju a bydlím v něčem, kde nemám co dělat. Pak půjdu za Kocábem a bydlím.
2, Budu cikán, udělám hromadu děcek a přijdu na odbor sociálních dávek jako KLIENT a řeknu "dej mi peníze!"
3, nebo jako vůl budu platit daně a dvacet let platit hypotéku, která mi tak omezí život, že nebudu mít ani na zmrzlinu nebo noviny. A to ještě abych náhodou nedlužil 20 halířů finančáku ....

02.07.2009, 10:27 |
Kacko Ehm rad bych vam poupravil vase mediama ovlivnene nazory. Squatteri Miladu obsadili v dobe, kdy dum 10let chatral a nemel majitele. Usadili se tam, zacali poradat kulturni akce a dum uvedli do jakztakz obyvatelneho stavu. Squatting neni o drogach(coz neznamena ze tam nejsou), ale to alternativni zpusob zivota.
Mimochodem drogy bere spousta osobnosti, ktere tu vetsina z vas obdivuje(od rocku az po Pop).
Vetsina lidi z Milady take pracuje.
Milady se vzdat nechteli, protoze majitele ziskala az par let potom, co se v ni usadili.
Lide tam jsou vzdelani, jen vyznavaji jiny nez mainstreamovy zpusob zivota.
Jinak pro upresneni.. Kocab celkem bravurne vyresil situaci, kdy navrhl kompromis. Alternativni bydleni jim navrhl soukromy subjekt a ne Kocab.
Takze kdyz se nad tim zamyslite, tak my zaplatime akorat ty prehnane policejni manevry ala tezkoodenci + 20policistu.
to nemá cenu ani komentovat, to pak neni potřeba ani rozlišovat pojmy cikán / squater .....
nahnal bych je do mišelinky tahat gumy aby viděli jaký to je si na něco vydělat , zaplatit nájem a ze zbytku žít..... tyhle kurvy jen choděj po holešovicích a vinohradech a vybíraj auta aby měly na fet..... smutný

02.07.2009, 11:14 |
koren jako Kacko
shodou okolnosti znam jejich mluvciho a rekl bych ze velmi dobre. Normalne pracuje (btw jako ucitel na stredni skole) a samo i odvadi dane. k tomu fura aktivit v neziskovkach... ad narazky na fet-tak tenhle clovek ani nepije a ani nekouri.
To Kacko - tak když jsou tak vzdělný a chodí do práce tak at si někde koupí nejakou rujnu a tam si muzou svým alternativním způsobem žít do aleluja...
Pro mě to je neoprávněné užívání ...
jako O_O, když chceš žít alternativně,tak si kup nějakou chajdu za pár korun a žij si jak chceš, jakmile vlezeš do cizího baráku, musíš prostě počítat s postihem...

02.07.2009, 11:45 |
Etien (M)
... tale je tu ten navrh na prazdniny stravene u Kocabu na strese ;-)
Tak ja se trosku pridam, je pravda ze zalezi taky o koho jde.Znam par lidi co zijou tim to zivotem,nekdo opravdu normalne maka a kdybych to nevedel tak mi to ani neprijde divne,chodi normalne obleceny ne jako vetsina,ovsem znam taky spoustu tech co nemakaji,fetujou atd...:o( bohuzel tech je vic:o(Nic to nemeni n tom ze pracuju,platim dane,stale nemam vlastni bydleni:o( da ho nekdo me?Neda:o(

02.07.2009, 12:16 |
tom96 asi tak je jedno co ty lidi jsou zač. můžou být vzdělaný pracovat cokoliv, ale jak psal dj.ufík na spoustu z nich choděj peníze, který já zaplatím na daních a na mě není nikdo tak hodnej když meškám z nájmem a je každýmu u pr*ele když ke konci měsíce mám 0kč. Tady je nejhorší ten princip který funguje v čr a to, že když se na všechno vy*eru hlavně na zákony tak se pomalu budu mít líp jak když makám jak magor. Potom je tamhle žloutenka a feťáky zadarmo naočkujou a já za to platím prachy jak magor a takových je věcí je spousta. Ať ten barák dali dohromady nebo ne. Tak nikdo z nich za něj nemusí splácet hypotéku ani nic podobného. Přišel majitel tak se mají sbalit a jít zase jinam a ne demonstrace atd. To že se na demonstraci pošlou policajti mi přijde naprosto v pořádku, protože to rozhodně nebylo nahlášené.
Kacko, jen pár komentářů:
- ad osobnosti rock a popu - některé obdivuju pro jejich hlas či hudební nadání, ale fakt ne kvůli jejich způsobu života.
- ad to, že ten dům relativně zvelebili - to přece nemění nic na tom, že to bylo protizákonné! To je jako kdybych dvacet let platil daně jako mourovatej a pak jeden rok zkusil nezaplatit - myslíš, že na mě budou úřady koukat shovívavě třeba kvůli tomu, že doteď jsem sponzoroval stát jako divej? Asi ne.
Jasně, dopadlo to relativně dobře, ale jinak mi to celý přijde ujetý. To je skoro jak ty smažky na Czechteku - legální prostor odmítnou, protože musí mít pocit, že jsou free a dělat bordel někde u vesnice je přece cool. Na letišti to nejde. Stejně tak squatteři kdyby si koupili po Evropě třeba padesát baráků, tak jim nikdo v jejich kočování a způsobu bydlení nebrání. Ale to oni ne, oni to musí dostat zdarma.

02.07.2009, 13:50 |
Kacko Only_One: akle proc myslenka squatingu je zalozena na nematerialnich vecech.. mimochodem squateri v dunbnu navrhovali, ze ji odkoupi..
Ale tim, ze by zili v baraku, ktery by nekomu patril by byli proti myslence squatingu.. Oni najdou a obsadi barak, ktery NIKOMU nepatri a ten obsadi a zkulturni.
Chapu ze to je tezko pochopitelne. Sam odvadim celkem velke dane - podnikam - ale ta myslenka mi prijde sympaticka. Taky jsem kdysi nemel a skoncil jsem pred bytem s vecma nacpanejma v aute. A nikdo se netaral.
Mr.Scully
ad osobnosti - ale presto je obdivujes - tyhle lidi zatracujes rovnou, aniz bys vubec vedel jestli opravdu fetuji a i kdyz na nich muze byt spousta veci sympatickych, tak je predem zatracujes.
ad zvelebeni - ta vila tam mohla bud dal stat, mohli v ni prespavat bezdomovci, treba by ji nekdo zapalil.. misto toho se tam poradali alternativni party, promitani filmu atp. Te vile tim rozhodne neuskodili.
ad Czechtek 05 - louka byla legalne pronajata, pan Sroub za pronajem zaplatil 100k. Zasah byl jen ukazkou moci pana Paroubka. Hlavnim argumentem bylo, ze tam nevede prijezdova cesta. Ta tam ale byla, policie CR ji ale zablokovala. Na te louce meli stat vyrobni haly, takze nejake poskozeni z poslapani nepripada v uvahu. Byla to proste jen demonstrace sily. Na Czechteku jsem byl jako fotograf - nefetuju, ani nekourim, ani kafe nepiju, jen se o tyhle lidi zajimam. Presto me tam PCR ohrozovala na zivote. Znicila mi muj Canon EOS 20D, protoze jsem fotografoval, jak prislusnik s prelepenym cislem kope do hlavy sedici holku. A to jsem tam mel zdokumentovanych vic takovych veci. Zkuste si nekdy zjistit vic informaci, nez co pisou na novinkach, nebo rikaji v TV.
Na te same louce probehla 2 mesice po Czechteku 05 podobna akce. Asistovala u toho policie, ale cela akce probehla bez jakychkoliv problemu. Na te same louce, za stejnych podminek.
Ja v principu proti nim nic nemam.. ale když prijde majitel a chce objekt využívat, tak se mají ty alternativci zabalit a vypadnout... a né demonstrovat trapně za užívání věci, která není jejich a ještě tam dělat scény na střeše...

02.07.2009, 14:33 |
Kacko Only_One: Jo to by meli. Ale takhle ze evidentne dosahnout lepsich vysledku:-) A hlavne k te vile budou mit urcite jakysi citovy vztah a proste jsou to alternativci a kazdy resi sve emoce jinak.. proto na strese bylo jen par lidi..
Kacko> je ale zvláštní, že si na ně stěžovali lidi z okolí, když jsou to takoví "andílci"

02.07.2009, 17:50 |
Pakik Nechápu jak může bejt nemovitost která nikomu nepatří???
To že je státu, nebo se k ní nikdo nehlásí, nebo probíhá nějaký majetkový vyrovnání, neznamená že to ničí není a že si to můžu vzít. Takže podle mě je to nelegální. A bohužel maj smolíka.
Naprostej souhlas s Milhauzzem!!!!!!Vidim jedine reseni a to volbou jedne urcite strany,ktera se tem sv..im v politice moc nezamlouva!
Kacko: jde o to, že jakkoliv nám taková činnost může přijít celkem nezávadná a pochopitelná (pomineme-li kravál v noci), tak prostě je to porušení zákonů. Které nikdy neprojde nikomu z nás, ale jak jde o nějakou menšinu nebo nedejbože jiné etnikum, tak přijede hned ministr a vztáhne svoji ochrannou ruku. To se mi fakt nelíbí.
Jinak asi jak Pakik. Nemovitost vždycky někomu patří a i kdyby chátrala sebevíc, tak nikdo nemá právo se do toho montovat.

02.07.2009, 18:39 |
Kacko Zephyr: Nerikam, ze to jsou andilci:-) Rikam, ze maji alternativni zpusob zivota, ze ktereho ma spousta lidi strach. Lidi maji obecne strach z neznameho. A urcite se tam delali party, takze delali bordel.
Ale sam taky delam bordel, treba kdyz ve 4 rano soulozim s pritelkou a sousedi si pak stezuji.. vyfuk na mem aute dela vic bordelu a na vic mistech, nez nejaka party squateru.. kdyz chlastam, tak rvu, valim se klidne po zemi, posilam lidi co neznam doprdele, balim zadany holky, mocim na popelnice, nekdy i zvracim bez ohledu na misto..
Taky to je bordel, ale takovy, ktery mainstream pobira a vicemene se tomu zasmeje, nebo si rekne ze jsem debil.
Zatimco kdybych si oblekl dready a typicke obleceni a vidite me delat bordel, tak si reknete ze jsem zasrana smazka, ze delam bordel stejne jako vsechny smazky a ze prachy na chlast jsem si vydelal kradezema. Je to vsecko jen o medialnim obraze. O tom co nam media cpou do hlavy.
Nijak tu squattery neidealizuju, urcite mezi nima jsou i zmrdi, jen rikam, ze to jsou normalni lidi, jako vy nebo ja, akorat maji jine priority, vidi smysl zivota v necem jinem a delaji bordel po svem.

02.07.2009, 18:42 |
Pakik Ať si dělaj co chtěj, ale v rámci zákonů. Tzn neomezujou práva jiných.
Tak jestli já si to pamatuju dobře, vila Milada byla vyškrtnuta z katastru nemovitostí už za komančů a teď tam byla po 30ti letech znova zapsaná. Takže onen objekt nejen že nikomu nepatřil, on fakticky až doteď neexistoval.

02.07.2009, 19:01 |
Pakik A co pozemek?
Nevím kam se todle dostane:))Někdo žije v budově co není jeho dělá tam skráceně bordel a ještě se hlási po uznání a zastání!!Když jedu rychle a policie mě kontroluje musí mi oznámit že jsem na měřeném useku:))zadluženci neplatí a když jim exekutor zabaví dávky tak je to trestnej čin! hustý!!Tady budu žít dál!!!
neuznávám dělnickou stranu a podobné ale je pravda,že jsem nikoho z nich neviděl vykrádat auto aby měl na drogy,neobydlujou rozpadlé domy,nefetujou asi:) upozornujou na problémi s cigánama za čož jsou odsuzování nevím nevím mám v sobě cigánskou krev ale asi budu nácek:)))))))))))))))))))
malej update at vsichni vime v jakym zkurvenym state zijeme, a ten posranej kocab at se nastehuje konecne do chanova mezi svoje spiny!
[ Link ]
Debil, kretén, píča (bez pardonu).

03.07.2009, 15:26 |
Kacko Proffesor_W,party_boy: Proc je kreten a pica? Protoze pomohl nekomu jinemu, nez vam?
Kacko:budto to nechapes nebo se tech smazek zastavas???
Voni zaberou nějakej objekt kterej neni vůbec jejich a ještě za to dostanou náhradu? Trochu mimo ne?

03.07.2009, 15:55 |
Kacko Bavime se tu o tom, ze Kocab je pica. Ptam se proc. Pomohl mensine, ktera se dostala do spatne situace. Co je na tom spatne? Argumentujte k veci.
Vždyť to řikám, zaberou místo který neni jejich a dostanou ještě náhradu? Proč?

03.07.2009, 15:59 |
Kesam Lopatu krumpáč a nahnat je do dolu sráče posraný nemakačenky ty dřeš jak kokot aby jsi to dával na takovéhle hovada špíny hnusný a cikorky
At Kocáb táhne do prdele magor jeden se pořád stará jako magor o tuhle nemakačenskou VERBEŠ!!!!
Jo a myslis Kacko ze kdyby bilimu podpalily barak ze by se o ne takhle skurvysyn kocab postaral???

03.07.2009, 16:04 |
Kacko party_boy: Zabrali vilu, ktera nemela vlastnika a chatrala. To uz se tu probiralo.
Nahradu dostanou, protoze to tak Kocab vyjednal. Jinak by na te strese byli jeste ted, nebo by se nekomu neco stalo.
Take se tu resilo, ze ti lide pracuji a vilu si chteli odkoupit.
teď jsem tu zprávu taky dočet, no je to fakt hnus a ten vocas vypelichanej snad s nima smaží ňáký sračky neob to jinak nevidim...
slušnej člověk tady v tom státě fakt nic nesmí a ničeho nedosáhne ...
seš gauner, smažka, nepřispůsobivý spoluobčan tak se máš jak v ráji, ale hlavně musíš dávat hodně najevo jaký si chudák a jak si strašně moc diskriminovaný ...
co lidi, kteří jsou postiženi povodněmi? jim taky někdo dá byty zdarma? nebo jim někdo bude platit alespoň 50% hypotéky? leda prd ... :o((((

03.07.2009, 16:10 |
Kacko | Upraveno: 2009-07-03 16:12:57
Kicker18: Takze Kocab je zkurvysyn, protoze pomaha nekomu jinemu, nez tobe? Kolikrat ti za Kocaba horel barak? A jestli horel - dal jsi Kocabovi vedet v jake jsi situaci?
Squatteri z Milady jsou podle fotek bili.
nema cenu se stebou o tom bavit,jde videt ze asi kocaba nejspis milujes bo co,pac normalni slusnej clovek,nemuze schvalovat to co ten imbecil predvadi!!!

03.07.2009, 16:32 |
Kacko Kicker18: :-) Chci jen vedet logickou pricinu toho, proc mu nadavat. Az me presvedcis, ze duvod vazne je, tak mu zacnu nadavat do debilu taky.
Je mi uplne jedno kdo tam je, chapu to jako funkci - ministr spravedlnosti - proc mu nadavat za to, ze dela svou praci?
To je jako nadavat svareci do debilu, protoze si dovolil svaret v pracovni dobe, kdyz mel pritom svaret.

03.07.2009, 16:35 |
Kesam Petura přesně jsou to zmrdi.

03.07.2009, 16:36 |
Kesam Kacko co máš na moji profesi :-)

03.07.2009, 16:46 |
Kacko | Upraveno: 2009-07-03 16:48:02
Kesam: ?
edit: uz chapu - sorry nevim kdo tu co dela.. taky ti ten kdo te plati nadava za to ze pracujes?
Etien - taková rooftop party u kocába - LOL
[ Link ] tak to je vrchol... ten kocáb je zralý na facku
Kacko a kde vidíš tu spravedlnost? Oni si tenhle způsob života zvolili sami. Musí počítat s následky. Normální mladá rodina s dětmi se nedočká žádné pomoci od těchhle populistů. Proč? Protože kdyby pomohl obyčejné rodině, tak se o tom nebude mluvit. Kdežto pár smetáků vyleze na komín který ani není jejich a ještě si stěžujou, jak jim všichni ubližují.
Čert vem to že tam vlezli. Co tvrdíš ty, že vila neměla majitele je blbost. Vždycky to musí něčí být. Možná se k tomu majitel nehlásil, ale to nikomu nedává právo tam vlézt. Nevím jak by se líbylo tobě, kdybys kupříkladu :
měl před barákem auto na náhradní díly. Momentálně bys ale neměl čas na tom dělat a nějaký zmrdeček by si řekl, že když už to stojí na tom místě třeba 1/2 roku tak to ničí není a on si to teda vezme.
Je to jen příklad!
To všechno ale nic nemění na tom, že v momentě kdyz přijde majitel a řekne jim že mají vypadnout tak oni nemůžou říct ani "B". Jediné co můžou je sklopit uši a táhnout.
A nějaké zvelebování ........... další příklad:
někdo ti to smyšlené auto odveze a aby se mu líp jezdilo, tak třeba vyškubne sedačku a dá si tam truhlík s trávou, vedle něj se vysere, a kousek vedle ještě vyblije. To všechno proto aby se mu líp jezdilo TVÝM autem. Bude tomu říkat zvelebení.
A moje otázka zní : prosil ses ho, aby ti auto odvezl a zvelebyl??????
nevím jak jinak to napsat, snad to pochopíš.
Každopádně to není namířeno proti tobě. Jen obhajuju svůj postoj, a myslím že i postoj pár ostatních členů.
Kacko: tady nejde o to že nadavaj na jeho praci ale na to že jí dělá očividně blbě. Je sice hezké že pracují že vilu chtěli koupit ale to neznamená že ji majitel kterýho teda měla musí prodat pak tam ale potom nemají co dělat a nemají nárok na něco jiného.
Kacko: Kretén a piča je to proto, že pomáhá lidem, kteří si to absolutně ničím nezasloužili... pouze a jenom vydíráním a parazitováním na slušných lidech, kteří se nebojí pracovat a něco budovat... samý vykouřený hašišák a ten bordel v kterém tam žili... a ještě budou brečet, kdyť to jsou samý mladí lidi, kteří kdyby se trochu snažili můžou sehnat normální LEGÁLNÍ bydlení... taky by se mi líbilo celý den ležet pít čůčo a vyhulovat... pan Kocáb je magor, který si hraje na mesiáše, ale problémy nijak neřeší... jen bych řekl, že přiostřuje, protože normální lidi tady tohle akorát nasere
bydlí jich tam desítka, možná víc, copak nemakají, nemají příjmy? Tak ať si koupějí rovnou nějakou rujnu, ani je to moc stát nebude a ať si tam žijou tím svým stylem. Ale no, ono to nesmí bejt jejich barák, musí bejt někoho jiného, co?

03.07.2009, 18:18 |
Kacko Zephyr: vila fakticky neexistovala, nebyla zapsana v katastru nekolik desetileti.. opravdu nemela vlastnika.
Proto jsou tve priklady irelevantni.
Souhlasim s tim, ze meli sklopit usi a odejit. Neodesli, lezli po strese, hrozilo, ze dojde k ujme na zdravi. Proto do toho vstoupil Kocab, aby situaci vyresil.
V pohode, konecne nekdo kdo argumentuje a jen nenadava. Taky hajim svuj postoj.
Paczqo: V cem dela tu praci blbe?
TomasW: Chces rict, ze nekteri lide jsou vic lide, nez ty druzi? On ma pomahat lidem. Vsem.
To ze nekdo se citi ublizene a vidi to tak, ze pomaha jen nemakacenkum, nevidim jako Kocabovo profesni selhani.
Az nekomu potrebnemu(v ramci rozsahu jeho profese) nepomuze, prestoze o tom bude vedet, tak to pro me bude idiot.
nejde mi do hlavy jak může být "nezapsána". Někdy musela být zapsána a existovat. Potom bylo co? Nejde přece jen tak vymazat barák, pokud neproběhne demolice, a na to musí být nějaký papír snad. A jak by najednou potom mohla být zase zapsána? Není náhodou potřeba kolaudační rozhodnutí, aby ti to zapsali do katastru (jak by v tom případě mohli tuhle zbořeninu zapsat)? Já tyhle zákony neznám. Píšu, jak si myslím že by to mělo dle selského rozumu být.
Ale v tomhle státě je všecko postavené na hlavu ...:-/
Ale stejně mi to nedá abych se nezeptal, když evidentně o těch "lidech" víš dost. Píšeš že je to nějaký učitel atd.... Řekni mi co za člověka si dobrovolně zvolí takovýhle život? Každý NORMÁLNÍ se snaží něco vybudovat, aby měl zázemí a mohl v něm vychovat své děti. Jestli oni chtějí vychovávat děti v napůl rozpadlých barácích, které ani nejsou jejich, tak nemají všech 5 pohromadě a měli by je zbavit svéprávnosti.
ad Kocáb: nikdy jsem ho nijak nemusel. Odjakživa na mě působil dojmem vypytého a sjetého bohéma, který nemá ani ponětí o normálním životě a to už za komančů, kdy ještě působil v Pražském výběru. Více méně mám vůči tomuto idividuu averzi. Ano je to dáno tím jak se prezentuje v médiích, protože ho osobně neznám. Ale nikdy jsem ani nepostřehl, že by se snažil chovat inteligentně.
Podle mě je to obyčejný trotl. Jeho IQ stačilo maximálně na to, aby pochopil že tímhle se zviditelní v médiích a to že záporná reklama je taky reklama mu nejspíš poradila ta indiánka co mu našeptává.....
Na rovinu nemám racionální vysvětlení pro to proč mi vadí, ale nejradši bych ho nakopal do koulí a přestěhoval do Janova, aby aspoň věděl koho to tak obhajuje.....
Zephyr: Je to tak, na katastru budova zapsaná nebyla, což je prostě bordel na úřadě státu, takže není se čemu divit..... Majitel právě pak usiloval o to, aby budova byla v katastru opět zapsaná, což se konečně stalo a on začal tedy vyklízet...
A dnešní hláška: Konečně s námi jednáte jako rovný s rovný :-D V čem oni jsou rovný????

03.07.2009, 19:27 |
Kacko Zephyr: Nepisu, ze je to ucitel - to psal nekdo jiny. Nas svet je zalozen na materialnu. Existuje skupina lidi, kteri na nem nestavi. Chapu, ze je to tezko pochopitelne, ale proste jsou tu i taci, kterym nejde o to mit co nejvic penez, barak a deset aut.
V napul rozpadlych baracich se vychovava vic deti(i v 'normalnich' rodinach), ale horsi pro deti dle me je, kdyz jsou sikanovany ze strany rodicu.. rodice jsou alkoholici a nevsimaji si jich.. a to se deje vsude i mezi 'normalnima'.
Je to proste alternativni zpusob zivota, prece nemuze byt vse v zajetych kolejich podle predem nalinkovaneho scenare. Stejne tak jako byli za komancu manicky, tak ted jsou jini alternativci. A vetsinou je ty manicky zatracujou.
ad Kocab: Ja ho taky nemam jako cloveka rad:-) Bavim se tu o jeho profesni strance zivota. Podle me ten post zastava dobre. Lepsi, nez kdyby sedel na zadku a nedelal nic. Takhle alespon nekomu pomuze.
Prijde mi ubohe tu vykrikovat nadavky jen proto, ze pomaha nekomu jinemu. Proto ho obhajuju. Jinak ho vubec jako cloveka nemusim.
Kacko> dobře opusťme právnickou rovinu.
Chápu, že jsou lidi kří prostě nelpí na tom, aby žili tak nějak v souladu s dobou.
Já si taky kolikrát říkal jak by mi bylo fajn nemuset živit auto, neplatit za internet, za nájem a inkaso. Prostě si zajít ulovit zajíce, nebo něco jiného na oběd ( i když mezi náma, ono je to mnohem težší než si na něj vydělat a koupit si ho). K těmhle věcem nás tlačí doba. Kdy se nám zdálo o tom že by jsme měli mobil v 10 letech, nebo internet ????
Dneska je to pro ty děcka samozřejmost. A já jako rodič jim to dopřávám už jen proto, aby se jim ve škole spolužáci nesmáli že jsou socky. Prostě nás doba do toho tlačí.
Svým způsobem by se dalo ty lidi obdivovat(že mají odvahu žít jinak), ale jen do té doby, než začnou porušovat obecně platné předpisy.
Prostě doba je taková, že všichni hákujeme aby jsme sobě a svým dětem mohli dopřát aspoň minimální komfort.
Narovinu nechtěl bych být dítě squoterů, a před spolužákama obhajovat svůj "domov"(pokud posílají děti do školy).
A když teď o tom přemýšlí, tak tohle je přesně to co se člověk naučil za totáče : nevyčnívat z davu, abych měl klid.
Už se do toho zamotávám, to asi proto že jsem dnes "alternativně" místo Starobrna Medium vypyl už 6 Starobrno Ležáků :-)))))))
Takže se půjdu uložit do betle, abych mohl jít zítra do háku a z daní které odvedu si zaplatit toho výpytka co má stašně na srdci blaho menšin .... :-))))
myslim, ze "pan" Kocab se timhle jednim (mozna jedinym) rozhodnutim sve vladni kariery zapise do povedomi naroda spis jako ministr NESPRAVEDLNOSTI... Kazdopadne bych na miste kocaba radsi videl Motejla - kdyz uz je ma nekdo obhajovat...

03.07.2009, 23:05 |
Rudi on jim zajistil beztrestnost a ještě jim sehnal jinej barák. Tyve, já kdybych vlezl sousedovi do baráku, vysral se mu tam a něco mu zničil, tak mě zavřou a odsouděj. Kdežto tydle smažky si ještě budou stěžovat, jak jsou utiskovaný a dostanou náhradní bydlení!

03.07.2009, 23:53 |
koren Zephyr: to ze je Nemec ucitelskej jsem psal ja. na druhou stranu, co jsem se s nim bavil naposled, tak bydli normal nekde na zizkove.
jinak venovat byty je podle me out-normalne se to resi tak, ze se nabidne barak v podobnym stavu nekde jinde. coz me privadi na myslenku, ze bych mel radsi za sousedy bandicku lidi-alternativcu (samo ne smazek) nez cikanu...
koren: :-) jen do doby, nez by jim dosli prachy/davky....
Kacko, ty ses asi jedinej, kterej by skvoteri privital s otevrenou naruci, kdyby ti zabrali tvoji stodolu.
no tak jsem to procetl skoro cely a zjevne v cele diskuzi je jediny clovek ktere do cele situace alespon trochu vic vidi(Kacko) a zbytek evidentne papouskuje co videli v televizi,pripadne si precetli v komercnich novinach. Rozhodne si sice nemyslim ze by to byla skupina svatousku,ale kdyz zde kazdy tvrdi ze jsou vsichni smazky a nikdo tam nemaka tak se dal asi neni o cem bavit. Znam jednoho co tam bydlel a ten rozhodne tomuto popisu neodpovida,rozhodne nefetuje a maka v nekolika neziskovkach. Ale holt kdyz nekdo zije jinak nez cemu rikame "normalni" je to pro vetsinu lidi zcela nepochopitelne a neprijatelne.

05.07.2009, 22:55 |
Rudi klobouk - ano mě přijde nenormální bydlet v cizím, devastovat to, neplatit ani korunu a ještě si jít stěžovat, že chtěj náhr.bydlení.

05.07.2009, 23:57 |
Etien (M)
nebudu to cely uz zase cist...
jen by me zajimalo, co dostal Kocab od majitele domu za to, ze mu dohodi skvotery, aby mu vyhnali ty zbyle dve partaje...