Navštíveno 383x

[ Link ] Oni uz vazne nevi, do ceho by stourali. Vymejslet takovyhle pikacoviny, to mi uz hlava nebere.
konecne taky nekdo haji zajmy beznych obcanu a dba o nasi bezpecnost!
Mas tam chybu! oVcanu a ne oBcanu:)
ty woe uz takhle jedu nahoru tejden to jestli to jeste pribzdej tak to pojedu mesic a budu muset vstavat o rok driv:oD
ani jedno mi nevadi:o)kdyz specham tak se projdu kdyz ne tak se kocham:o)
Slo mi spis o to, ze zachvilku bude norma i na to blby hovno :(
co vím, tak tyhle normy platí už hodně dlouho, jedině, že by se ta stará norma EU zdála stále moc rychlá:-)) Nezbejvá, než nevyměňovat ty starý ruský, co frčej:-))
kozlustechnykus: Nemá k tomu daleko, viz normy na tvar zeleniny...Nejlepší na tom je, že když si uvědomili, co to vymysleli za hovadinu, tak už zpět to nejde, kvůli nákupu drahé techniky zemědělci a následnou hrozbou žalob po zrušení...kocourkov.
A úplně nejlepší jsme my češi - když vyjde nějaká taková norma, tak naše vláda musí zajít ještě dál, aby se ukázala, jak to myslí vážně - třeba balení koblih atd...
jasne tak ted budeme cekat na dlouhych usecich treba 5minut nez to vyjede :D co vic si prat...

02.07.2009, 12:53 |
Pekys rovný vokurky byly stejně lepší :))))
Metro mě nebere, stejně s ním nejezdím.
Pořád si všichni stěžujou na hektickej rychlej život, tak EU zpomaluje, no :o)
Metrem sem jel naposled ani nevim kdy, par let to bude, ale musim mozna i rict, ze kdyz nekdo starsi nebo jen ne tak pohyblivej ma na ty schody nastoupit, tak to nezkusenyho pekne rozhodi a videl sem uz nekolik padu. A jeden na vystupu - dite a to uz sem videl utrhly prsty o ten jezek, nastesti matka nejak rychle zareagovala a zvedla ho.
Ale kdyby to zpomalili o 50%, stacilo by to bohate.

02.07.2009, 13:10 |
tom96 teďko už jsem neviděl dlouho žádný pády, protože eskalatory se dost zpomalili. kdyby se to zpomalilo ještě o 50% tak to potěž koště. to budu mít dobrou fyzičku. na těch opravdu dlouhých eskalatorech už takhle jedu několik minut. Já jsem v metru dost často, protože do centra autem nemá naprosto význam v praze. nikde nezaparkuju furt jen stojím v koloně.