Navštíveno 695x

02.07.2009, 11:11 |
Mario Potrebuji ted v blizke dobe nove vestavne spotrebice, lednicka, mycka, trouba, mikrovlnka, varna deska. Chtel bych to sjednotit do jedne znacky. Orientujete se v tom nekdo? Doporucite neco?
Miele - jasná volba.. pokud teda zbývá kredit
jde o prachy. když neřešíš, tak Miele, já chtěl něco cenově rozumnýho, mám všechno kromě lednice (amerika LG) Ariston a spokojenost
nám se předloni podařilo vychytat akci na electrolux (myčka, trouba, deska, digestoř) ... podle katalogů to vycházelo na +-75tis a v akci to stálo komplet 32tis ...
jinak záleží kolik do toho chceš dát a co od toho očekáváš
než jsme pořídili ten set electrolux, tak jsme měli vyhlídnuté spotřebiče mora
ale jesti ti jde jen o nějakou prestižní značku, tak asi AEG, Bosh, atd ...
no zaměřil bych se spíš na to co chceš od těch spotřebičů - třeba neskutečnej provar bude když špatně vybereš varnou desku a troubu... zde bych nešetřil. Troubu horkovzdušku kombinovanou s dalšíma funkcema - grill a podobně. ROzhodně se vyplatí, stejně jako varnou desku. Pakliže elektriku tak zvážit efektivnější indukci a taky pořádně prostudovat velikosti ploch a jak se ovládají, dětské pojistky, povrch, taky se děljí skvělé desky co mají plotýnku na ryby..takové podlouhlé.. supr věc!
V myčkách taky neskutečný rozdíly. Já sem pořádil mydlo ov Miele někde se to tu řešilo 60cm a má tři šuplíky. Jeden speciálně na příbory pod horní hranou a díky tomu se do myčky vejde podstatně víc věcí a hlavně příbory nejsou u sebe a umejou se luxusně. Doporučuju zvážit
do kuchyně jsme nedávno nabrali kompletně BRANDT v černé lakované barvě, vše vestavěné, indukce. a jme nadmíru spokojeni. tady je kuchyň těsně po namotování
[ Link ]

02.07.2009, 14:24 |
fredy máme myslím Siemens asi rok a žádný problém, třeba mikrovlnka mě dost překvapila jak to šlo dopředu...

02.07.2009, 14:30 |
choze osobně bych si zjistil, jak je na tom v daném regionu servis na danou značku a posuzoval bych podle referencí.
Je základní předpoklad vyhnout se výrobcům co nemají široké servisní zázemí.
Nekupují se spotřebiče na 2 roky, že...

02.07.2009, 14:38 |
nome ted sem kupoval toto a spokojenost

mame 6 tym rokem vse whirlpool a absolutne bez problemu, pritom 2 male deti vytezuji spotrebice znacne /lednice,mycka,trouba,plynova deska,pracka/, sel bych do whirl klidne zase

02.07.2009, 14:50 |
J-T. Já mám doma všechno od Whirpoolu (kromě pračky), už 4 roky a naprostá spokojenost.
Vybíral jsem hlavně podle designu, kterej je luxusní a el. spotřeby vše A - A+. Rozhodně na el. třídách (spotřebě vody) nešetřit a volit tu nejlepší - je to opravdu znát na účtech.
jako ti nadedmnou, whirlpool...
tak kdyz neni cenovy limit neda se jinak nez Miele maji uplne kompletni sortiment do kuchyne jako nikdo ,
jinak Siemens, AEG ,Bosch ,Elektrolux, mora etd..
Whirpoolu bych se vyvaroval meli jsme doma pracku davno ko cca do 5 let, pak sporak ten se jeste drzi ale dvakrat uz nakladny servis mame tak 7-8 let, jedine co slape jak ma je mycka ta jede tak 10let bezproblemu

02.07.2009, 22:12 |
deda muj výběr:
indukční senzorová deska FAGOR IF-4 X
vestavná trouba BOSCH HBC 84E653
myčka nádobí AEG 44010 Vi FAVORIT
odsavač par FAGOR 6CDC-90 X
vestavná lednice WHIRLPOOL ART 484/A/4
pračka AEG LAVAMAT 72850M
o virpůlu jsem objednal pračku, i když hodně lidí tuhle zančku haní. Ale jak vidím tady není čeho se bát.

03.07.2009, 08:45 |
Conan Kupovaný před cca rokem a spokojenost.

pída363...no kdyz se mrknes do starsich temat kdy se tady resily spotrebice moc chvali Whirlpool neziskal, ale treba budes mit stesti a bude slouzit jak ma
digestoř - BEST
lednička - elektrolux - nevestavěná, je větší
myčka AEG
mikro, deska indukce/el, kamna = TEKA
- typy si nepamatuju - každopádně jsem dostal doporučení na značky i typy od profíka