Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poraďte dárek tátovi k padesátinám

o Navštíveno 1127x o
o 03.07.2009, 06:54 | fredh
Otec slaví za tejden padesátiny a s maminou vůbec nevíme co mu koupit. Spíš nějakou srandu, kdyby měl někdo tip na obchod s nějakejma volovinama.

Mamině sem s bráchou dal foto v životní velikosti nás obou, docela jí to dojalo, ale u táty nás vůbec nenapadá co mu darovat.

Není pivař, nějakej velkej sportovec taky ne( chodí jen jednou týdně na tenis ). Akorát jeho největší záliba je jeho auto, ale dávat mu nějakou leštěnku není to pravý.

Nemáte někdo nějakej tip, fakt sme v koncích...

o 03.07.2009, 07:46 | radek.613
Koupit voucher na školu smyku? ..... Seskok padákem?...... víkend v Dřevíči plný srandy na kryté trojpatrové motokárové trati?...... já myslím že se něco najde....
o 03.07.2009, 09:01 | ibizman
a co takhle folie na auto....teda pokud nema neco jako autobus... to by se fakt nevyplatilo :o)
o 03.07.2009, 09:14 | tmx.806
hodinky...
o 03.07.2009, 09:17 | michal_smsmsm (A)
mi koupili se segrou tatovvi hodinky, kupodivu sme se trefili do vzhledu i asi vkusu takze pohoda
o 03.07.2009, 10:17 | DJ.UFÍK
otec na 50 dostal,dymku,tabacek,houpaci kreslo,backory a deku:o)spokojenej jako zelva:o)
o 03.07.2009, 12:28 | bafis
My jsme mámě k 50ti dali pobyt na horách a poukaz na masážní kůru. Ty masáže v tomhle věku lidi oceněj nejvíc.
o 03.07.2009, 12:38 | Only_One
se složte na pořádný domácí kino :)
o 03.07.2009, 14:34 | fredh
Fólie nee,
ty bačkory a houpací křeslo atd. to by byla dobrá prdel,
hodinky dostal k vánocům a jak je položil na skříň, tak tam doteď leží
domácí kino nee, potřebuje se trochu hejbat a takhle by jen ležel u bedny

škola smyku je í někde na vysočině?
o 03.07.2009, 16:02 | Kesam
Stripterku v dortu :-)
o 03.07.2009, 16:44 | Only_One
Pořádnej model Vrtulníku se spalovákem :o)
o 03.07.2009, 23:00 | fredh
Kesam: voe, potřebujem tátu doma ne rozvod :)

a ta helikoptéra jak píše only není dobrej nápad. S tím bych spíš kravil já...

Ještě mě napadlo, že nedávno povídal o tom, že by se rád podíval do Karlovejch Varů. Byl tam na vojně a od tý doby ne. Má někdo tip na nějaký ubytování s nějakejma lázeňskejma procedůrama?
o 03.07.2009, 23:45 | axetom
co takhle pivni lazen. kupovali sme je tridnimu na rozlucku a nadsenej:ú
o 04.07.2009, 08:19 | Squere
no to záleží co tátu baví nebo tak, otcovi bude taky 50 a dárek od nás bude let letadlem nad našim barákem a okolim, ale pokud se bojí výšek tak by to nebylo nic pro něj :-)
o 04.07.2009, 18:46 | fredh
No fakt nevím. Sem spíš pro nějakou srandu, to křeslo mi přišlo zajímavý, k tomu důchodky a tu deku do elektriky. Ale aby se nenasral...

Pivař není, to by asi pro něj nebylo. Jeho baví ten tenis a starost o Mazlíka( jeho auto ), pak kouří tak 40denně, ale v tom ho podporovat nebudu.

Nemáte link na nějakej shop s kravinama?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.