Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pls help facebook

o Navštíveno 330x o
o 03.07.2009, 07:50 | packer
Zdravím lidi,

potřeboval bych takovou blbost. Chtěl bych na svoje webovky odkaz na můj profil na facebook který bude dostupný pro všechny bez nutnosti přidávat mne jako kamaráda, nebo se registrovat.
Např.jako toto : [ Link ]

Určitě je to nějaká konina, ale nikde v nastavení mého profilu jsem nic nenašel.
Díky za rady

o 03.07.2009, 08:36 | michal_smsmsm (A)
jo tak na cely profil to nevim, vim ze muzu poslat odkaz na fotku komukoli jinemu, ale na cely profil to nevim, aj jsem rad ze to mam cele zablokovane jen pro pratele ( teda doufam ;) )
o 03.07.2009, 08:46 | packer
jj osobní profil bych taky nerad prezentoval celému světu, jde o firemní profil na který by se dalo dostat přímo z webovek :)
o 03.07.2009, 08:48 | michal_smsmsm (A)
no tak pockej, vzdyt to je strasne snadny tim apdem, proste si vlez do profilu ty firmy, v nastaveni si dej nastaveni soukromi, tam u vsech polozek nastav aby je videli vsichni a je to ne? ;) hned prvni polozka tam je zobrazit profil kazdemu, tak kdyz das ze jo tak by to melo gungovat? nebo tohle prave nefunguje?
o 03.07.2009, 08:54 | packer
no to jsem právě udělal a seknul jsem se na tom, kde najdu odkaz který mě vyplivne přímo tuto firmu. Je tam nějaká možnost udělat vizitku, ale to je nějaká prasárna která mě stejně nedostane tam kam chci
o 03.07.2009, 09:28 | fredy
takže potřebuješ něco jako hypertextovej odkaz
o 03.07.2009, 09:32 | packer
Kluci jsem vůl, hned na úvodní stránce facebooku je možnost registrovat firmu a pak už je to bez problémů, takže už funguje co potřebuji ... díky
[ Link ]
o 03.07.2009, 09:42 | michal_smsmsm (A)
heh aha, njn, tak ono pro firmy je to asi trosku jiny ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3259 sekund.