Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký přípravek na kůži?

o Navštíveno 551x o
o 05.07.2009, 13:57 | MathesM3
Ahoj. Mám v autě kožený sportovní volant a rád bych se zeptal znalejších, jak ho ošetřit, aby kůže nerozpraskala. Přítelkyně nadšeně koupila nějaký silikonový olej, který jí doporučili na pumpě, ale obávám se, že to asi nebude to pravý.

o 05.07.2009, 22:32 | Midnite
Zajdi si třeba do Deichmana a tam kup impregnaci co si kupuješ na kožené boty :)
o 05.07.2009, 23:07 | cupra.165
Liqui moly pripravek na kuzi s primesi vceliho vosku..krasne to voni a kuze je hebka,pokud vylestis hadrem tak i krasne leskla

foto k příspěvku  od cupra.165

o 07.07.2009, 12:42 | DJ.UFÍK
aby ten folant potom neklouzal:o(
o 07.07.2009, 12:52 | muSlim
Ako UFÍK, ešte som nevidel aby sa kožený volant niečím mazal... možno som toho ale dosť ešte nevidel :oP
o 07.07.2009, 17:19 | MathesM3
No já nevím jestli se maže, ale radši se ptám, protože koženej volant jsem nikdy neměl a nerad bych ho zničil jen leností ho namazat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3693 sekund.