Navštíveno 585x

co posloucháte k cvičení ?

06.07.2009, 00:08 |
Kesam ???? Snad každej poslouchá to co se mu líbí ne?
Kesam zas chlastal, tak je agresivní :D
já poslouchám nějaké TUC TUC, pak su nasraný a jde to líp :)

06.07.2009, 00:26 |
Kesam Ne sem v cajku doma grilovačka a 2 pivka ale sem servanej jsem stěhoval kámoše :)
no tak vzhledem k tomu že mě napadaj tak 2 -3 písničky
tak se ptám na další
3 kusy na délku tréninku fakt nestačí a dát je čtyřikrát za sebou ,tak mě z toho za měsíc jebne tečka
Rhapsody, Nightwish, Avantasia,Sonata Artica, Tarot, Gamma Ray, Iron Maiden, Hammer Fall, Metallcia, Therion, Stratovarius, Dark Moor, Guardians of Time, Kamelot atd.
Neudelas chybu vsechno je svizny :)
Kuva ja kdyz cvicival tak jsem ani nevnimal hudbu jak jsem valil do mrtva :-)))
V prosinci jsem byl naposledy a od te doby mam 20kg dolu... :-((((
techno, house, DB, Dana Landu

06.07.2009, 10:48 |
KFL Jak kdy .. nekdy Cimrmany, nekdy Rammsteiny, nekdy Gabriellu Cilmi, podle nalady. Kdyz ale beham/slapu, tak neco rychlejsiho a agresivnejsiho.

06.07.2009, 19:30 |
MaxxT dadu patrasovou :-)
skodiku ke cviceni a ne k honeni :-DDD
Phitypaldy:to mělo bejt vtipný?
JJ :-)
Jen si nejak nedokazu predstavit jak ve fitku potim litry potu a pomalu i krve a do toho mi hraje turbo.

07.07.2009, 11:57 |
Bucci pokud možno nic... rozptyluje to... a když už něco, tak cokoliv kytarovýho... hlavně ne nic diskofilního...
Midi34: pouštíš se do cvičení jo? ;-) kam chodíš?
da se rict ze me to je docela i jedno a an i tu hudbu nejak zvlast nevnimam a snazim se plne koncentrovat na cviceni, hlavni je ze tam neni ticho a nemusi clovek poslouchat jak tam vsichni funi a rvou ;o)
midi, doporučuju nějakej Drum n' Bass, rychlej beat a člověka to nakopně, já bohužel neposlouchám nic vlastního, neb bych se zamotal do drátů sluchátek, tak poslouchám, co tam pouštěj ve fitku oni :-)
ale při běhání mám problém, že mi nic rytmicky moc nesedne, protože mám rychlejší tempo a zase hafo songů je až moc rychlejch :-)
Thomas chodím tam kam už 3 roky ,ale ted fakt začnu makat :-)
2 bmw318 -máme tu lokální fitko s věrnýmy členy a chodit tam můžu i v době kdy tam jsem sám ,není to ideal ale má to i výhody /nikdy jsem odsud neměl uraz
enismo -dík za tip , taky jsem skusil kombinaci s běháním ale to běhání jen okrajově
docela dobrý jsou výplachy ala czektek