Bolthorn: ideálně zkus svojí banku kde máš hlavní účet, kamkoliv jinam pujdeš bude to mít přísnější podmínky a nejspíš ani né takové možnosti teda dle mě možná se tak pletu nevim jak to je ted ale když jsme mamě řešili stejnou věc tak doopravdy banka kam ji chodi x let plat ji nabidla nejlepši podmínky.
No ono to není vždy pravidlem.. Hypotéku na byt mám u jiné banky, u jiné mám zase jednu půjčku u další zase jinou.. Dřív jsem měl účet léta u Čsob a nikdy mi nenabídly takové podmínky jako v jiných bankovních ústavech.. Dnes jsem u KB a když jsem si bral nedávno 100tis. půjčku, tak jsem raději volil mBanku, kde mám naprosto super úrok a podmínky, které by mi moje banka nebyla schopna nabídnout a úvěr jsem měl schválený do deseti minut bez problémů.. Takže na zachování peněžního ústavu nějak nehledím.. Spíš mi jde o to, která banka má nej úrok nebo to do jaké výše procent z odhadní částky nemovitosti mi půjčí.. Zkrátka jestli je v tomto někdo zběhlý a poradí něco zajímavého.. Večer se kouknu na net, ale nerad bych pak něco přehlídl.