Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Čorkaři :-((((

o Navštíveno 652x o
o 07.07.2009, 10:18 | Kesam
Tak jsem měl u baráku kolo 14 dní zamkle u toho věšáku na prádlo včera mi matka říkala dej si ho do sklepa říkám jí stojí tady 14 dní zejtra na něm pojedu do práce.Ráno vylezu a ležel tam na zemi jenom zámek.
Ty vole neřeknu kdyby to bylo aspon horský ale stará závodka předělaná do města tak to je vrchol ty vole kurwy posraný až na tom někoho uvidím jet tak ho ztoho sestřelím.
To je třetí kolo během 5 měsícu všechny zamčené a samé mrdky ukrajina a liberta.
Nejvíc mě na tom sere že sem ty kola udržoval a Uk měla lak new a liberta taky. A ty zmrdi to stejně čorknou.

o 07.07.2009, 10:36 | Lsimak
no tři kola za 5 měsíců je skoro nemožný...bejt tebou tak bych si vzal třeba 2 dni volno, přivázal bych návnadu a čekal, pak už je na tobě jestli budeš mírnej a budeš střílet ze vzduchovky nebo z kulometu:-) a video by si pak samozřejmně upnul na AHC:-)
o 07.07.2009, 10:57 | Gervis
jako Lsimak...dal bych navnadu a cekat a cekat a cekat...i kdybys chytil jinyho corkare tak na to ma hovno co chytat...
o 07.07.2009, 11:15 | Dave1984
třeba si myslí, že vedeš půjčovnu
o 07.07.2009, 11:55 | Kesam
Hele já měl paint ball kver a dát do něj ty treningové gumové koukle a trefit ho z 3 patra se 400fps tlakem tak mu přerazíš pracky hajzlovi.
o 07.07.2009, 12:40 | Rudi
ber to tak, že na těchhle starejch herkách se nejlíp na vesnici jezdí, horalové a podobný kola jsou out proti tomu.
o 07.07.2009, 13:34 | Kesam
Tak na vsi jo ale já to mám ve městě na vsi mi čorkly tu UK.Pak se našla a pak jí čorkly a už se nenašla :(
o 07.07.2009, 13:35 | Kesam
Tam vemeš kolo u hospody někomu a pak tam na něm přijedeš a majitel si ho veme a je to nic se tam neřeší .-)
o 07.07.2009, 15:16 | PlusOne
Na to je super vzít starý kolo, rám na pár místech trošku nařezat flexou, a pak nastražit. Uděláš to dvakrát, a už se ti na dvorku nic neztratí....známým odzkoušeno ;-)
o 07.07.2009, 15:40 | ruffrider
PlusOne - to je dobrej fígl - jen aby ho nakonec ten zloděj nežaloval za ublížení na zdraví až někde vjede pod tatru:-D
o 08.07.2009, 12:50 | Kesam
rufe ani bych se tomu v CR nedivil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3405 sekund.