Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakou benzionovou sekačku

o Navštíveno 480x o
o 07.07.2009, 20:56 | jozamucha
poradte benzinovou sekačku , spojezdem , nejakou znacku aby to melo servis , ne za 6000 , ale taky ne za 10 . diky

o 07.07.2009, 21:00 | Petura
je to skoro jedno na jakým šasí to bude (značka) ale motor vybírej Brigs&Straton
o 08.07.2009, 09:09 | packer
nebo Hondice, raděj přihoď nějakou korunu navíc a kup si fakt kvalitní sekačku. Mám doma po katastrofálních zkušenostech s levnými sekačkami Husqvarnu R152SVH a maximální spokojenost.
o 08.07.2009, 09:28 | Petura
jo honda je taky dobrá, ale nebude za tyhle peníze ...
husqvarna taky používá motory B&S
o 08.07.2009, 09:30 | jozamucha
cenove bych to videl kolem 8 tis - 9 , jinak honda by semi urco libila , ale nejsou penize a nebudou , budu rad kdyz dam dohromady 8 max 9
o 08.07.2009, 11:06 | DJ.UFÍK
Honda 4rokem seka jako nova:-) jednou za rok vezmu odvezu do chlumce na servis a je pripravena na sezonu za par korun:-)
o 08.07.2009, 17:42 | Zdeny60
Elektrickej Gutbrod 42.

Zase další vopruzovač s kraválem!

Já nevím, co na těch uřvanejch krámech kdo vidí. Proti elektrice je to podstatně pomalejší, dražší, náročbnější na servis a hlavně, sere mě, když jeden s benzínovou mrchou skončí a druhý začne a takhle to je celý léto. Zlatá elektrika.
Mám zahradu 1220m2, soused taky a než on je v půlce, já končím.

Od r. 2000 první investice - 4 kolečka za 312Kč/kus. Jinak nic, ani nůž. Tak asi tak.

Jenže, komu není rady....
o 09.07.2009, 09:48 | Petura
elektriku ne a to z jediného a celkem podstatného důvodu - kabel!
dávat si pořád pozor na kabel abych ho nepřejel, neustálé přehazování kabelu mezi stromkama, záhonkama, apod ... šílenost, proto jednoznačně benzin ...

Jenže, komu není rady ... :o)))

je to věc názoru, kdybych sekal rovnou zahradu (plochu) a měl dobrý plac pro manipulaci s kabelem, tak bych možná elektriku taky zvážil ...
a el. sekačky taky nejsou zrovna moc tichý, 4t motor si hezky bafá a neječí jako 2t motory a nemusíš dávat pozor na kabel
o 09.07.2009, 15:59 | Zdeny60
Nesouhlas. Pokud u sekání s kabelem trochu uvažuješ, ani ho nevnímáš. Chce to je cvik. A navíc, hluk je neporovnatelný.

Pokud benzínovou, tak jedině za předpokladu, že stejně jako v jiných vyspělých státech, se zavede vyhláška o sekání a seká se hromadně ve dva povolené dny v týdnu. A jinak nazdar. Nikdo si ntroufne sekat v sobotu či dokonce v neděli,jak je u nás zvyke. Lidé už jinde přišli na to, že k životu potřebují mimo jiné i klid. To zatím u nás není a tomu odpovídá v posledních letech život na vesnici - od motorvých pil po motorové sekačka a křoviňáky, grilování, kdy do pozdních hodin ti sousedi hučí pod okny, abys nemohl spát.
o 09.07.2009, 16:50 | jozamucha
u nas na vsi je klid po 18. hodine v sobotu a elou nedeli . kazdopadne se priklanim k benzonovce - kvuli dosahu bez kabelu ( prodluzovak bych musel kupovat x desítek metrů ) a kvůli pojezdu - terén je trochu z kopce
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.35 sekund.