Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > oprava klávesnice

o Navštíveno 523x o
o 07.07.2009, 22:29 | píďa363
no včera jsem nechtěně nalil do notebooku trochu červeného vína. klývesnice samozřejmě částečně nemaká. nemáte někdo tip jak to vysušit, opravit, prostříknout? rozebral jsem noťas, klávesnici vyndal... děkuju za rady

o 07.07.2009, 22:33 | .mycTD
vymachal bych ji v isopropylu a nechal vyschnout.
...tam u vas bude beztak vino plne cukru :-)
o 07.07.2009, 22:35 | píďa363
to byl nějakej cabernet sovignon nebo co... a kde seženu isopropyl? chtěl jsem to prolít nějaký´m kontaktolem, KD400 nebo tak něčím. díky
o 07.07.2009, 22:41 | .mycTD
v nouzi bych spis zkusil lihem, ten maximalne zanecha film, ktery pak umyjes tim isopropylem :-)
kontaktol je spis proti vode, korozi,... -tohle bude jen ulepeny tema cukrama apod.
o 07.07.2009, 22:42 | .mycTD
jinak isopropylalkohol vetsinou v PC shopech, snad i v lekarne.
o 08.07.2009, 00:41 | Nismo.Power
u notesovejch to je težký a často se nepovede vůbec opravit...... nejlepší řešení rozebrat co nejvíc na prvočinitele včetně odehnutí všech zahnutejch plíšků co tam můžeš najít aby ses dostal k jádru :) jak dostaneš ty dva filmy od sebe tak máš napůl vyhráno ..... další věc že nebejvá to jen v klávesnici ale i hlubuko v notesu takže taky zkoukni pečlivě :)
o 08.07.2009, 06:58 | píďa363
Nismo: ty nepotěšíš :-) na tu klávesnici vytekla tam půldecka víc ne. hodně se toho zachránilo ubrouskama. no dnes koupím ten iso hajzl a uvidím. klávesnice by mohla jít koupit ne? je to nějakej ace espire, ospire...
o 08.07.2009, 09:47 | Daryl (A)
vcera jsem vylil do klavesnice kafe. Byla to natural ergo 4000 od MS. Po par pokusech jsem jel do kramu pro jinou.

Jak prestane makat, tak tomu uz nepomuze ani koupani v lihu. leda rozebrat na elementarni castice, vycistit steteckem s lihem a zase slozit.
o 08.07.2009, 10:02 | Nismo.Power
tak půl decka by mohla bejt ok ale i jak píše daryl, musí se to prostě na provočinitele a hlavní je očistit ty dva filmy který tam dělal fyzickej kontakt....
shánet klávesku na acera tot otázka, pokud je starší tak cena klávesnice bude větší než notesu :) .... bežná cena tak kolem 1200-1500 na starší vklidu 2500-3500
o 08.07.2009, 10:24 | píďa363
tak uvidíme co s tím díky za rady.
o 08.07.2009, 10:44 | DJ.UFÍK
daryle ja ti to vycistim:o) ultrazvuk je fajn vec:o)
o 08.07.2009, 11:10 | Mr.Scully
Reklamace to jistí. Kámošovi tam nachcal kocour, on to po vyschnutí samozřejmě šel reklamovat jako "neznámou příčinu" a normálně mu to uznali a vyměnili snad disk i základní desku nebo co.
o 08.07.2009, 14:43 | píďa363
ale reklamace se nebude vztahocvat na 5 let starou cihlu, že ne? o víkendu mi to strhlo štěně k zemi ze stolu. pejsek zavadil lehce o šňůru a noťas ladně letěl vzduchem směr zem :-) ale chodil.. to víno je trochu větší problem. ale ten propolis nemůžu sehnat, tak na to načíhnu lihem a zítra asi splaším novej :-/
o 08.07.2009, 14:48 | píďa363
ale reklamace se nebude vztahocvat na 5 let starou cihlu, že ne? o víkendu mi to strhlo štěně k zemi ze stolu. pejsek zavadil lehce o šňůru a noťas ladně letěl vzduchem směr zem :-) ale chodil.. to víno je trochu větší problem. ale ten propolis nemůžu sehnat, tak na to načíhnu lihem a zítra asi splaším novej :-/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.519 sekund.