Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > povinné ručení

o Navštíveno 257x o
o 08.07.2009, 09:58 | ikosp
Předem se omlouvám jestli už se to tu řešilo
Chci přejít k jiné pojištovně kvůli výši pojistky, ale bohužel jsem promeškal 6ti týdenní termín pro podání výpovědi. Je jiná možnost jak zrušit pojistku?
Někde jsem slyšel, že stačí přijít na pojišťovnu a říct, že auto prodávám/prodal jsem a oni ji zruší. Nebo k tomu chtějí TP jako důkaz o odhláŠení? Je to ČP
Dík za rady

o 08.07.2009, 10:05 | DJ.UFÍK
ja nevim ja tam prisel a rekl ze s nima koncim a hned sel naproti do jine a pohoda:o)
o 08.07.2009, 10:08 | tmx.806
sepis si fiktivni kupni smlouvu a tu posli na pojistovnu, ze na zaklade tyhle smlouvy rusis pojistku - a hotovo...
o 08.07.2009, 10:14 | ikosp
ok, pokud stačí (fiktivní) smlouva o prodeji, není co řešit :)
Teď dávám 6200 za 1.8 a mám nabídku na 3400 od nějaké hasičské nebo tak nějak, což je sakra rozdíl
o 08.07.2009, 10:24 | tom96
jinak odstoupit se dá uplně kdykoliv, ale naperou ti za to nějakej poplatek. takže je mnohem lepší fiktivní smlouva jak už se tady psalo
o 08.07.2009, 10:50 | Šestikule
zkus zajít tam, kde budeš uzavírat novou a oni ti poradí, jak nejlépe vypovědět starou. Aspoň u nás to tak funguje a o výpověď staré se nemusím starat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5253 sekund.