Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ekologická likvidace auta v Plzni

o Navštíveno 249x o
o 09.07.2009, 11:09 | Mr.Scully
Máte někdo kontakt na nějaké místo v Plzni, kde mi zdarma zlikvidují Opel Vectra 1991? Teda ideální by bylo, aby třeba litr ještě přihodili, protože něco třeba půjde použít na náhradní díly (třeba baterka je nová atd.), ale zjistil jsem, že jsem asi naivní. Snad ve všech vrakovištích chtějí litr "manipulační poplatek" a/nebo berou jen vyloženě pěkný auta. Tenhle Opel je normální, odpovídá roku výroby, něco rezne a blbnou nějaký kabely (občas nestartuje), takže se toho chceme zbavit, protože identifikovat problém by taky mohlo trvat dva dny a to už do toho fakt neinvestujeme :-)

Nebo jestli máte jiný nápad, jak se auta legálně zbavit, aniž bych cokoliv platil, dejte vědět.

o 09.07.2009, 11:18 | Only_One
udělej si z toho doma králíkárnu, doklady zruš a rozprodej na ND
o 09.07.2009, 11:38 | Mr.Scully
No, mám byt... takže kdyby to nedejbože někdo chtěl zkontrolovat, tak jsem v hajzlu, náhoda je blbec :-)
o 09.07.2009, 11:51 | Only_One
i v paneláku se dají pěstovat králící přece :-D
o 09.07.2009, 12:34 | Dudelina
OT: V Osoně na Slovanech jsem platil 500,- manipulační poplatek.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.391 sekund.