Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odtažení nabouraného vozidla z místa nehody?

o Navštíveno 503x o
o 09.07.2009, 12:32 | StreetFighter
rád bych se optal, zdali je tady někdo znalý v tomto oboru...

seděli jsme večer s přáteli u piva ( já u Coly - nepiju + jsem řídil ). Máma jednoho kámoše kolem půlnoci volala, jestli jsme v pořádku, že je u jejich sousedů nějaké zbořené auto. Tak jsme se jeli podívat, jestli nepotřebuje někdo nějak pomoct, případně přivolat sanitku....V autě seděl kluk za volantem, celkem zmatenej, ale bez zjevného poranění. Kluka znám od vidění, požádal mne, jestli bych jej neodtáhl domů - cca 500m. Zapřáhl lano a jelo se. Když jsme auto u něj před barákem odvazovali, přijeli policajti, zjistilo se, že kluk pil - ovšem do té doby se choval normálně, na můj dotaz, jestli pil mi před odtažením tvrdil, že ne. Navíc byl bez řidičáku, který mu měli prý za 14dní vrátit a ještě ke všemu v podmínce. Začal dělat cavyky, byl na policajty drzej atd, takže se to tam zdrželo. Jeli jsme domů, mladé nebylo dobře, ovšem po cca hodině jsme se vrátili k policajtům, jestli od nás ještě něco nepotřebují, tak nás vyslechli atd....

jen mne napadlo, abych neměl nějaké problémy za to, že jsem ho odtáhl. Bylo mi ho v tu chvíli líto, z doslechu vím, že snad 2měsíce dával dohromady Colta (v Turbu), dělat kastli atd.... pak jsem viděl Auto docela silně zbořený, motor snad běžěl...

Druhý den jsem se dozvěděl, že chlastal jak dobytek, sednul do auta a jezdil po vesnici jak hovado - takhle to dopadlo - urazil hydrant a narval to bokem do baráku.

Mám očekávat nějaké problémy či tahanice?

o 09.07.2009, 12:39 | bafis
Ty ne, ale on půjde nejspíš sedět....
o 09.07.2009, 12:44 | StreetFighter
s tím asi už nejspíš počítá, policajti volali přítelkyni, že budeme muset k soudu, ovšem rád bych měl jasno, zdali mám čekat nějaké tahanice či problémy. Proto se raději ptám...
o 09.07.2009, 13:30 | Kesam
To už řešit asi nebudou stebou ale on to pěkně odsere hošan.
o 09.07.2009, 14:35 | JP
podle mě jen půjdeš k soudu jako svědek, popíšeš tam to co jsi popsal tady a odejdeš...
o 09.07.2009, 16:21 | Thomas987
jo, budeš jako svědek, že jsi ho viděl za volantem, že ti řekl že to řídil atd....
o 09.07.2009, 19:27 | Borik2
jako nahoře - je to můj chleba, takže upozorňuji - jakmile řekneš, že jsi věděl, že požíval alkohol a potom řídil (třeba ti to řekl, než si ho odtahoval - to je taky řízení), můžeš být obvinněn ze spoluviny na trestném činu!
o 09.07.2009, 19:29 | Borik2
jinak jako svědek si klidně můžeš vzít s sebou k soudu advokáta (platíš ho), ze svědka udělat obviněného je cobydup
o 10.07.2009, 10:33 | StreetFighter
o tom, že požíval alkohol jsem se dozvěděl až poté, co jsem ho dotáhl na místo, do té doby se choval dost solidně a byl i při vědomí. Těžko rozeznat ožralého od šokovaného...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3542 sekund.