Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Virtuální fax

o Navštíveno 600x o
o 09.07.2009, 17:03 | HIGHTOWER
Hodilo by se mi virtuální faxové číslo (příjem faxů na e-mail), jde mi jen o příjem faxů, odesílání žádné. Koukal jsem na fax.cz, ale tam je i s odesíláním, cena kolem 238,- Kč měs. Koukl jsem na GTS Novera, ale tam jen pokud od nich mám nějakou službu, samostatně nelze vzít :-( a tam chtějí snad jen 50,- Kč za fax. číslo.
Neví někdo o něčem, o pronájmu čísla nebo tak něco, abych měl přidělené faxové číslo a chodilo mi to na ten mail, samo zadara to nechci, ale pokud možno co nejlevněji a třeba jen opravdu pro ten příjem. Díky za poznatky

o 09.07.2009, 19:03 | JEF
o 09.07.2009, 20:36 | Pekys
no, měl bych podobný dotaz. V práci jsme to měli přes analogovej modem a soft na faxy. dneska se modem nějak zesral, tak se chci zeptat, jestli to jde nějak přes adsl net, pomocí nějakého softu (samo že placený).

nevíte někdo?

sry Higty za menší zneužití příspěvku.
o 09.07.2009, 20:58 | HIGHTOWER
JEF: už sem se tam regnul, poslal zatím 10,- Kč, tak snad to bude fachat, měs. poplatek jen 1,- Kč je super, snad se tam někde dozvím, kolik stojí přijetí 1 faxu. Ty s tím máš nějakou zkušenost?

Pekys: V pohodě, je to k tématu takže neřeš :-)
o 09.07.2009, 21:54 | JEF | Upraveno: 2009-07-09 21:57:10
Prijem by mel bejt vzdycky zdarma. Ja 802 pouzivam uz tretim rokem, ale jenom na telefonovani. Prijem faxu nabizej docela nove, a jelikoz me faxovani vubec nezajima, tak s tim zkusenost nemam.

Pekys: Kdyz mas tlf. linku po dratech, tak to jinak nez analogovym modemem nejde. Na VoIP se to resit da, ale nejlepsi je, kdyz to za tebe vyresi poskytovatel, jako treba ta 802.
o 10.07.2009, 14:27 | HIGHTOWER
Tak ta 802.cz vyzkoušená a funguje, faxík přišel, paráda, díky JEFe :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4241 sekund.