Navštíveno 591x

Leží moucha na zádech a klepe nožičkama. Letí kolem druhá
moucha a ptá se: "Aerobic?"
"Ne biolit."
Plavou tři spermie a jedna říká: Já musím být první, ze mě bude hezkej, chytrej a milej chlap a splodím velkou rodinu. A druhá na to: Ne, musím vyhrát já, já budu mít pevný zadeček, kozy jako z kamene a každej na mě bude letět!!! A třetí: Nevim co se hádáte, stejně jsme v prdeli!!!
:-D
GPS kupodivu nevynalezl Jára Cimrman, ale Valaši
Původ výrazu navigačního systému je třeba hledat na Valašsku. Jura s Janem vyslopali víc jak litr slivovice a když se Jura ráno vzbudil na lavce u lesa, tož první jeho nesouvislá věta byla : "GDE PIČA SU" ? Odtud se ujal výraz navigačního systému G. P. S.
sice uz dost stare ale i tak....
Jde malý Dežo po louce a najde kávovou lžičku. Běží s ní za tátou a ptá se: Táto, co to je? Nevím, jdi za mámou ta je chytřejší než já. Jde za mámou a ta taky neví a říká: Jdi za dědou, ten všude byl, všecko zná, ten ti poradí. Jde za dědou: Dědo, co to je? Děda to uvidí a spustí: Rychle to zahoď, to je semínko od lopaty!
Přijde chlap k doktorovi.
Pane doktore,já mám úplně červený oko.
Ukažte.
No jo,máte pravdu.Souložil jste včera?
No,souložil.
A co předevčírem?
To taky.
A co minulej tejden?
Taky,každej den.
Tak to je jasný.To máte prázdnej pytlík a
svítí vám kontrolka...
Miluje se muž se ženou, muž je nahoře. Žena mu najednou začne sahat na hlavu a muž se ptá: "Co to děláš?"
"Hledám rohy, ty miluješ jako ďábel."
Milují se dál, teď je ale nahoře ona a on jí také začne hledat cosi na hlavě. Ona se ptá: "Také miluji jak ďábel?"
"Ne, jsi těžká jak kráva."
mazec:DDDDDDDhlavne ty spermie:D
Pitevni protokol:pricinou smrti byla pitva...
kleenex honi aktivitu :-)
18:46 ten mi rozsekal na hadry:o)))