Navštíveno 905x

10.07.2009, 11:35 |
fredh nějak už nemám co hrát, do Mafie2 daleko, Gta4 mě moc neuchvátilo a další hry..., tak nějak nevím co hrát. Občas pustím splinter cell, ale to už mě taky nějak nebaví. Chtěl bych zkusit nějakej jinej žánr, nebo něco, strategie ne, lekavý střílečky typu fear taky nemusím. Prostě nějakou pohodovou hru, která baví a není to na jedno brdo.
Existuje něco takovýho?

10.07.2009, 12:03 |
Vonox ja hraju ted street fightera 4 ale ve dvou to je lepsi proti sobe a strategii red alert 3 a pecky moc
Counter strike 1,6 :)) Operation Flashpoint, Wolfenstein - Enemy Territory
csko,ra2:o)nic vic nehraju,to jen v zime za dlouheho nudneho vecere bez holky.
vřele doporučim Mass Efect, velice pohodová interaktivní střílečka kde spíš většinu času chodíš a mluvíš se všema postavama a určuješ si tim děj ač teda jasný že vždy to vede ke stejnýmu konci ale je to opravdu chytlavý a velice dobře udělaný a opravdu tě to vtáhne do děje kterej mimo jiné je opravdu dobrej
musim říct že ač sem tomu z počátku moc nefandil tak asi po 10minutách hraní sem se od toho už nemoh odtrhnout.... :)
[ Link ]
já hraju Transpot Tycoon deluxe s novými grafickými sadami a vylepšnou ekonomikou a Diablo II s datadiskem :o) naprosto pohodová záležitost

10.07.2009, 13:28 |
Kacko Taky doporucuju Mass Effect - naprosto strhujici hra. Mirrors Edge je taky super - hodne doporucuju.
Jinak COD4..
Pokud te bavi auta, tak GRID, pokud ty auta umis trochu ridit, tak DIRT:-)
Jinak ja ted hraju Settlers 2 Desate vyroci..

10.07.2009, 13:31 |
DaveX Crysis :)

10.07.2009, 14:15 |
PlusOne | Upraveno: 2009-07-10 14:20:22
Fable. Byť je děj víceméně předdefinovanej, hra byla na svou dobu graficky velice dobře zpracovaná, a fajn se hrála. Pamatuju, že jsem po prvním spuštění udělal jenom WAUUUUU.....a pak jsem jen tak pobíhal po vesnici, a kochal se..... :-D
Je to teda hra čtyři roky stará, takže teď už graficky nic moc, ale pořád je zábavná...teda aspoň mě bavila...sakra, už vím, co budu dělat dneska večer :-D
[ Link ]
Klasika, COD4, i když ten poslední level na Veteran Mode je neskutečně tvrdej. Na Mafii taky čekám, zkracuju si to Pro Evolution Soccerem :-) a marně čekám, až přijde nějaký důstojný nástupce Civilization. Různí Settleři a budování měst apod. mě moc nenadchlo, Civilizace je jen jedna.
rozjeď black and white :o)
Se divim ze tu neznate jednu BESTovku a to ted novou hru PROTOTYPE, ty moznosti co jsou v ty hre a efekty, grafika, volnost atp. Proste nadhera.
[ Link ]

10.07.2009, 15:10 |
Kacko Knightey-: ta mi jako BESTovka zrovna neprijde.. spis nadprumerna tuctovka..
Jinak pokud chcete neco hrat.. staci zadat do googlu GOTY (Game of The Year) a prislusny rok, ktery odpovida kvalite vaseho PC..
ma pekne graficke zpracovani, vybornou hratelnost, vsechno rozjedes na max detaily na promernem stroji, paradni volnost, dobrej dej. Co vic jsi prat? :)
Pokud nekoho bavi styl GTA, Mafie atp, tak tu ma moznost.
Akorat je to az od 18ti let :)

10.07.2009, 22:34 |
fredh
Crysis a podobný střílečky moc nemusím, je to všechno na jedno brdo. Chvíli to vždycky hraju a pak mě to šíleně omrzí.
Grid mám 2x dohranej a Dirt je u mě sračka- Ten jízdní model v módu rally je strašnej, zlatá dvojka.
Zkusím tem mass effect jak píše nismo, chtěl bych něco, co sem prostě ještě nehrál.
Na Gta4 sem se těšil jak malej, ale ten systém soustavnýho stýkání s přáteli pro postup dál, mě teda sejřil ze všeho nejvíc.
Snad tu mafii neposerou

10.07.2009, 22:36 |
empiK (M)
na hrani jsou konzole
transport tycoon po netu (ottd) uplne skvely, pak treba jeste je super burnout2 ale to jsou auta. Skoda ze lekavy te nebavi. Doporucil bych cryostasis. Dohral sem to kdyz byla jeste vyvojarska beta a ted uz to jedu potreti.jeste neni spatny gta:extreme akorat nekdy pada.
prototype tu mam ale bohuzel se mi nepovedlo rozchodit po ,,zprovozneni'' hry se stale otacim dokola

11.07.2009, 13:09 |
fredh vždycky na mě někdo v lekačce bafne a já se tak leknu, že nemám ani chuť jít dál. Není to jak doom3, kde se ty lekačky samy nabízely. V těch novejch hrách sou na strašně nečekanejch místech a z toho se*u...
No a auta- snad ty nový nfs taky neposerou, to by mohla být pecka. A prej další díl co už je ve vývoji, tak by se měl vrátit ke kořenům prvních nfs- ježdění krajinou atd.
ty lekacky sou nejlepsi prave cryostasis sem poprve hral tak po 5ti minutach vic sem najednou nedal:D Snad jen fear sem jel po hodinach:) jinak kdyz se nudim hraju jeste return to castle wolfenstein. Spiccka:)
Jeste ze spamuju doporucuju heroes of might and magic 2,3,5 a might and magic 8,9 stare ale jedny z nejlepsich her:)
takže sem trochu popařil prototype...... hrozně zbrklá hra, nicméně hrát se to dá.... před 5ti minutama mě to nasralo neb se ta hra v jednom místě asi (cca v půlce hry) jednom videu zašlehne a přes to se prostě nedostanu takže končim :) asi blbe crack nebo nevim každopádně ani mi moc nestojí nad tim bádat, graficky je to tak lepší průměr , hratelnost dejme tomu, volnost v rámci možností tam je ale třeba taková voda je tam nereálná věc..... za mě tak 70procent u prototype.....
ad NFS tak čim novější tak tim větší a pořád větší kokotina a plošinovka až arkádovka.... s autama to už nějakej rok nemá lautr nic společnýho vč. těch novejch co výjdou.... u mě NFS končí 5kou (nebo 5/2000) přičemž 4,3 nesnášim takže pak už jen 2 a 1 vč. obou SE ale všechno ostatní je sračka :)

13.07.2009, 18:48 |
Kacko fredh: Pokud mas dohranej GRID, tak ho kazdopadne zkus online;-) Tam se skryva spooousta zabavy:-) Ja ho dohral na nejtezsi a v online je dost typku ktery si nedavam + zabavnost asi takova, ze tuhle sobotu jsem po navratu z hospy a povinnostech s expritelkyni hral od 3 do 9h rano:-)
DIRT mi prijde ze ma mnohem vic realistickej jizdni model, nez GRID..
Z HOMAM doporucuju ctyrku:-)
Ad. NFS - novy Shoft se bude snazit konkurovat GRIDu, takze vic realistickej jizdni model, zamereni hlavne na zaber z kokpitu atp. Celkem jsem na to zvedavy.
Jinak jeste je dobry Pro Evo Soccer 09, pokud chces odreagovani..
Realistickej jízdní model už vysvětlovili u vše 3 předchozích sraček NFS.... ještě pamatuju to video jak tam vývojář jezdil s 911 a povídal jak to je vlastně super mno ale mě ve finále nepřišlo tak super že celý město proletim 300-400 a s nitrem vezmu i pravoúhlou zatáčku ve 350 takže rozhodně kokotina :)

14.07.2009, 12:06 |
Kacko Nismo.Power: jj vim, proto jsem na to zvedavy:-)

14.07.2009, 13:44 |
fredh Nismo, nekaž to očekávání. Taky sem po letech sáhnul po porsche, ale tohle by mohlo bejt poježděníčko.
Poslední tři díly, sem po přečtení recenzí radši ani nehrál.
Není něco nového na způsob Half Lifa 2, nebo Dooma 3, mě teď všechno příjde jako děsná kokotina, když na ty nové hry koukám..

21.07.2009, 08:45 |
Pekys rozhodně doporučuju cokoliv po netu. Singla už jsem nehrál ani nepamatuju, tak 5 let určitě.
Only_One - nějaký info kde sehnat to upravený ttdx by nebylo? :o) Hra mého mládí, naprostá bombice i po letech.
fredh : ono od porsche jich bylo snad už 8 a ani jeden sem moc nehrál :) jen tak z nudy a spíš pro srandu :)

21.07.2009, 22:57 |
fredh no, po shlédnutí posledního videa sem trochu na rozpacích, ale věřím, že mě to aspoň chvíli bude bavit. Jestli tam ti hajzlové nechaj jen ten pohled z kabiny, tak to radši ani zkoušet nebudu...
[ Link ]

22.07.2009, 00:01 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-07-22 00:02:01
Hráli jste někdo The Matrix - Path of Neo?? Já jsem hrál akorát Enter the Matrix a docela mě to v té době bavilo, jelikož jsem byl do trilogie Matrixu ulítlej.. O Matrixu PON jsem právě moc neslyšel, tak jestli to mám kupovat..
no ty pyčo....... už z videa musíě uznat že to musí bejt horší než všechny poslední díly dohromady......
opravdu to je plošinovka a né 3d závody aut..... trapný až to bolí, zlatý LFS nebo Racer apod.....
za mě teda veškerý poslední NFS propadáky a že už je celkem myslim 13dílů když nepočítám edice ..... i s edicema už od porsche uplynulo 8 dílů a čim novější tim větší sračka opravdu :)
za mě teda v oblíbenosti od nejlepších
NFS Porsche - NFS Porsche 2000 - NFS1 - NFS1 SE - NFS2 - NFS2 SE ...... ty sem hrál pořád, ty ostatní mě fakt neberou :)
jo a když jsme u toho tak tohle je půl roku zpátky :)))
[ Link ]

22.07.2009, 00:28 |
Kacko No pokud vim, tak vse pujde nastavit - od arkady po simulaci. Aby si na sve prisli vsichni.
simulace tu asi znamená že nebude ta čára ne zemi,vypnou brzdovýho asistenta a ESP tot vše :))))

22.07.2009, 10:10 |
fredh No, asi si měl pravdu no. Hnedka jak sem viděl jen ten koridor a ideální stopu v tom videu, tak už vážně začínám pochybovat.
Jestli to fakt poserou, tak už nevim. Čekal sem ještě na formule, ale ty zase posunuli a o dálších závodech už ani nevim. snad jen wtcc- to mě taky na chvíli chytlo.

31.07.2009, 19:59 |
fredh tak sem náhodou zase narazil na riddicka. Před nedávnem sem zase shlídnul ty dva filmy a vzpoměl sem si na hru. A teď zjišťuju, že v tý nový hře je i původní butcher bay, který sem před pár roky hrál a moc mě to bavilo. Tak snad mě to nepřestane hned bavit.

31.07.2009, 20:10 |
Kamil případně mrkni po Street Fighter IV. Už se těším, až se to tu někde objeví v obchodě. To mi na pcčku moc chybělo.

09.08.2009, 20:37 |
fredh Street fightera sem teda zkusil. Je to docela zábava, ale chce to gamepad.
A myslím si, že příští rok bude větší hit toto, to je naprostej mazec
[ Link ]
Na Splintera se fakt těším. Jinak např:
Dark Sector
Left 4 Dead
Frontlines: Fuel Of War
STALKER
Timeshift
Dead Space
Black Site: Area 51
Fallout 3
Některé jsou starší, ale např. Timeshift byl pecka.
Z těch posledních je výborný Dark Sector. Trochu náročnější ale jinak super.

10.08.2009, 00:03 |
axetom | Upraveno: 2009-08-10 00:09:01
jo timeshift, crysis, velmi doporucuju tu hru cryostasis. Fakt to stoji za to:D ted hraju damnation a luxus. Dead space mi vadilo to ovladani. Na odreagovani je dobry painkiller a nebo killing floor. Jeste bych pridal bioshocka:) Jinak dekuju Knighteymu za typ na prototype, mam dohrano a fakt takova hra se jen tak nevidi:) jinak na cryostasis upoutavka zde
[ Link ] Ja to bohuzel dobral v dobe kdy byla ukradena beta a ted se tesim na full hru. Prve tam byly chyby . A s prominutim ja u toho sral:D
Jj. Bioshock beru jako povinost. Nejlepší atmosféra ze všech her, které jsem hrál. Podobně jako kdysi např. HL 2.
docela me stve ze bio2ku odlozili na pristi rok:(
Crysis a Far Cry to je jasné. Far Cry na 1680x1050 a vše Full je fakt pecka. Ze začátku trochu zklamání, ale teď už OK. Dobrý byl i STALKER, a zvlášť potom co jsem nainstaloval balík asi 700MB, který mění grafiku celé hry ( min. karta potom 8800GTS 640MB ).