Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Telefonni bankeři

o Navštíveno 363x o
o 11.07.2009, 20:09 | AR
Taky vám volaji nějací bankéři a nabízejí výhodný nákup akcií?
Nevím odkud berou čísla, ale mě už volal nějaký maník z tokia ať si prej koupim za cca 200 000Kč akcie nějake americke firmy co teď vyvinula něco proti rakovině, že to je zaručený výdělek
A pak mi volal podle přízvuku a jména nějaký rusák a čech ať taky přes ně výhodně nakoupim akcie telefonicy o2 že tam trhnu tak čtvrt mega ;)

o 11.07.2009, 21:18 | Rajdlos
taky me furt opruzujou, indicka automobilka atp :-) neresim
o 11.07.2009, 21:51 | HIGHTOWER
mě naštěstí ne, ale doporučím koupi čehokoli v ČEZ, je potvora na 256 místě na světě v žebříčku nejbohatších firem světa.... :-(
o 11.07.2009, 22:06 | AR
mno ale maji to borci dobre natrenovane, kdyz to chcu polozit ze nemam zajem tak porad vytahukjou nejake duvody proc jako koupit, takze to vetsinou konci tak ze diky nechci a tip.
o 11.07.2009, 22:40 | JP
Mě jednu dobu volali pořád, nechal jsem tenkrát číslo v jedný "renomovaný" český brokerský společnosti a začali mi volat snad úplně všichni. Nejlepší řešení na všechny telefonní vysírače (ať už je to Machala s.r.o. Svitavy, Amway, nebo cokoliv jinýho) je nekompromisní poslání do prdele a položení telefonu. Málokterý zavolaj podruhý. Jsou jak Jehovisti - když jim ukážeš, že seš ochotnej poslouchat je víc než vteřinu, tak se jich už nezbavíš. Nesmíš je nechat "vytáhnout důvod", jakmile řeknou něco jako "měl bych pro vás neuvěřitelnou nabíd...", kontruj "běž do hajzlu" a polož telefon.
o 12.07.2009, 00:02 | Mr.Scully
Mně spíš volají kokoti, že by chtěli být makléřem, investičním poradcem nebo co a takový kraviny. Zatím je posílám do prdele slušně, ale jednou vypěním. Zatímco mailový spam člověk jedním klikem smaže, u telefonického je to horší. Telefon vzít musím, protože to může být zákazník. A když řekne "máte chvilku?", tak já stejně nevím, jestli to není nějakej bejvalej zákazník, tak musím říct, že jo a už se to veze :) Tohle je fakt mor. Asi to fakt začnu típat, jak říká JP.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3513 sekund.