Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kdo odevzdava papir o dopravni nehode?

o Navštíveno 448x o
o 11.07.2009, 22:27 | Knightey-
Mel jsem nehodu dneska. Nastesti se nikomu nic nestalo. Vsechno se sepsalo do tech protokolu ale neco mi vrta hlavou.
Ja, jakozto vinik dopravni nehody, pujdu to nahlasit pojistovnu toho auta. Akorat mam tam jit ja, jako ridic. Nebo majitel auto, kterej ma sepsanou pojistku na sebe? A v aute nebyl :)

o 11.07.2009, 22:31 | Gervis
rekl bych ze pojistnik...cili ve tvem pripade majitel auta kterej ma na sebe napsanou pojistku...ty mu dej svoje inicialy...pokud se ovsem nepletu
o 11.07.2009, 22:48 | Knightey-
Mi je prave divny, jak to treba je kdyz je to na Leasing? To se vsema nehodama tam beha Leasingova spolecnost? Trochu blby ne? :)
o 11.07.2009, 22:54 | Gervis
jak je to u leasingu to fakt netusim covece :-) Ale oni to ty zas*any leasingovy spolecnosti maji nejak osetreny to se neboj...vis jak jsou vychcani :-D
o 11.07.2009, 22:59 | Knightey-
Kazdopadne potrebuju vedet jestli tam mam jit ja na tu pojistovnu v pondeli nebo s bejvalym majitelem auta. Pac to by bylo na dlouhy lokty :)
o 11.07.2009, 23:03 | .mycTD
pokud se to resi z povinneho ruceni (jakoze asi jo), tak by to mel asi hlasit ten, kdo je ve smlouve.
o 12.07.2009, 09:45 | dj.DEKL
Je to jedno.
o 12.07.2009, 12:18 | SilverGhost
Za provoz vozidla je odpovědný provozovatel a řidič. Jeden z nich to může i nahlásit. Evropský záznam o dopravní nehodě není tiskopis na hlášení dopravní nehody, musíš vyplnit jiný. Nejlepší je zavolat jim na call centrum a nahlásit to po telefonu.
o 12.07.2009, 17:21 | Knightey-
Se tam zitra teda stavim :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3722 sekund.