Navštíveno 1223x

jaká byla vaše první láska?? když se sváma rozešla jak jste se chovali a co jste dělali aby jste na ni zapoměli?? Pač jsem se poprvé fakt zamiloval a ona mi dala košem, musím na ní pořád myslet a nevím co dělat

12.07.2009, 12:24 |
Komba Čoveče tak to je průser,taky se mi to stalo,ale dneska jsem zjistil že jsem zamilovanej ještě víc,takže nic neni straceno.A taky ta bejvalá toho teď lituje že mi dala taky košem:D
Jinak nic moc nezabírá a je to na dlouhý povídání,já se šel párkrát vykalit a bavil jsem se právě z jinýma slečnama:D
nejhorší je to že mě vyměnila za 18 leteho kluka,hlavně že to bylo slibů že mě miluje a nikdy nepustí.Ale ja ji jen tak nedám,nebojoval jsem o ni tak dlouho aby mě tak rychle pustila k vodě.
kdyby byla na svete jedna tak je to v prdeli..bohudik(bohuzel) je jich vic.. :D a peknejch....
prvni laska byla uz asi v paty tride..bylo to zajimavy..Dodneska sme kamaradi a ona je hrozne nadherna coz je v prdeli.. :D
Mafian25: a myslíš, že když se k Tobě i přes to, že sama utekla vrátí, že neuteče zase?? Je to složitý, ale vezmi to trochu racionálně... Nejlepší teď co udělat je začít dělat něco, při čem na to moc myslet nebudeš.
Já když se se mnou rozešla přítelkyně (tejden před maturitou, taky libovka), jsem se začal věnovat rally ještě víc než předtím a teď jezdím na většinu soutěží u nás a když to klapne tak na podzim na MS do Walesu. Navíc k tomu dělám VŠ, tak nemám ani moc času, občas mi to štve, že jsem sám, ale má to i svoje výhody.
jo asi by to udělala znova,ja vím že jich je hodně a moooc krasnej ale víš jak první..... no jdu ted s volnou kámoškou ven tak uvidíme,ale stejně na ni pořád myslím, sakra
určitě bych nedával další šanci, pač znova bys byl zklamanej..prostě to ber jako ivot, to se ti stane možná víckrát ještě. I když je to hrozný a člověk si kolikrát myslí že končí svět, tak nekončí:) A jak píše komba, jak si najdeš jinou tak ještě pak budeš rád, že to tak dopadlo, uvidíš
máte pravdu,ted se z toho jen nějak dostat, ja chcu do prahy a ona že ne že chce zůstat tady tak mám pocit že by se to stejně stalo ale později a možná by to bylo ještě horší
chlape to das poprvy se na me vysrrala kvuli kamosovi s kterym sem ji seznamil a od ty doby em si zvykl kamosum neverit:D udelal pred ni jeden smyk a ohromilo ji to tak ze se na me vysrala:d rok a pul v prd..:D naucil sem se jedno. Druhou sanci nedat. Dopadne to stejne. Pac kdyz se vratila enchala me zas:D skoro podrezanej ale ted uz sem se jedno naucil. Vetsina zenskejch z tebe vytaha jen prachy:D
tak že bych to řešil sebevraždou nebo tak na to zas tak dobrá nebyla,pomlouvat ji nikde nebudu,to se nedělá a prostě budem asi jen kamarádi,aspon ona to chce

12.07.2009, 13:41 |
Cenda zenskejch po svete beha, az je skoda mit jen jednu. S pravidelnou periodou se pak vzdycky objevi i neco kvalitnejsiho a lepsiho.

12.07.2009, 14:34 |
petrb D1 144 km, most vysoky 78metru :-D, uz tam hodne lidi vyresilo tyhle problemy
všechno špatný je k něčemu dobrý, uvidíš že potkáš jinou, lepší a budeš spokojenej. Jen si myslim že neni dobrý být sám v týhle situaci, kámoši a kámošky tě zachráněj
co nejdřív ošukat jinou...
nejlepsi je ridit se heslem dvakrat nevstupuj do jedny reky...
No tak ted jed do te prahy čim dal od ni tim rychleji na ni zapomeneš
A v praze je spousty krasnych slečen :-))

12.07.2009, 15:26 |
vypuk Kamarádi byste byli? Chech, takovej vtip :) Pamatuj si jedno: dycky jeden z těch dvou toho druhýho chce :) ať už si říká kdo chce, co chce, je to prostě tak :)
Já už byl zamilovaný 3x a pokaždé děs běs po rozchodu a proto co? Proto jsem poslední 4roky absolutně free,baby ošukávám jak na běžícím páse a hned se na ně vyseru,naplno se věnuju koníčkům a jsem spokojený.Ano občas zamrzí když je člověk večer doma sám,nikde nikdo atak.Ale hned si vzpomenu než se z nějakou srát,hádat a řešit pikačoviny,rychle mě to přejde.. :D
Mafian25: kolik ti je? 15? že si se poprvé zamiloval? ty jo, zkus Bravíčko.......třeba ti pomůže :-))))
některé příspěvky zde na foru jsou fakt silně, ale silně ujetý...... sorry, ale musel sem
taky jsem si to prožil před měsícem. byly jsme spolu 2 roky a rozešla se semnou.byla moje první a prožil jsem s ní všechno poprvý:-) přemejšlel jsem o tom že by sme byly kámoši a dal bych tomu čas a potom to třeba zkusil znovu. ale pak mě to přešlo protože se docela změnila.
to Mafiáne nějak dáš. já jsem třeba dal všechny věci co od ní mam do prič protože je to tak lepší..začal jsem se soustředit na jinou slečnu a na bejvalou myslim jenom občas. a jak jsem se choval? hrozně sem řval a nestydim se to tady říct:-) přece jenom první no.
ale má kámošku. teda taková kámoška nekámoška protože se viděli jenom párkrát. a docela se mi líbí tak půjdeme v sobotu do restaurace teda jestli se stihne, do kina a na disco a uvidíme. ona si taky něco prožila a já nevim jestli jí to třeba potom mam říct co k ní cítim nebo je to ještě brzo.ale to podle toho jak to bude vypadat přes den doufam že to nějak vycejtim :-) výhoda je že se jmenuje stejně:-) takže změna oslovení nehrozí :-) a viděli jsme se jenom jednou na májce tak se tak nějak známe. tak držte palce :-) a tobě Mafine držim palce. ale druhá šance je spíš horší než lepší. už by to nebylo takový jako předtim.
mishan: asi nemyslel první zamilování. to jsem si prožil už ve školce. ale myslel zamilování i s chozenim a se všim všudy. :-)
Ondry 2.0 20v: ano, to sem pochopil, ale i tak je to prostě ujetý..... tohle by mě v životě nenapadlo řešit na nějakém foru..
mishan: potřebuje prostě radu. já jsem se taky radil.teda po ICQ ale stejně

12.07.2009, 18:03 |
Rudi začíná to tady bejt slušný bravíčko :-DDD

12.07.2009, 18:20 |
Corry Příklánim se k názoru: ZÁPLATA ... normálně šukej jiný, ale nezabouchni se...mohl bys ublížit...prostě jenom šukej...

12.07.2009, 20:23 |
Kesam Corry :-)
Mě dala košem moje mladá asi před 3 rokama a po roce co si zní udělal borec boxovací pytel tak se vrátila :-)Takže sme spolu už 4 roky pruser je že sem se včera vožral jako prase a pak sem jí doma pěkně seřval a nevím co se děje už táhla domu :(
Ondry 2.0 20v: jasně no, ale na Autohificlubu tohle řešit se mi zdá hodně divný....

12.07.2009, 21:01 |
Kesam Tak je to v ostatních ne? :-)
kesam´: díky za podporu
mishan: hele když je to tak trapne tak proč tu píšeš?? o co ti jde??tak si to neměl ani číst, tak si nestěžuj
Tomi666: hele kamo Ty me nejakym zpusobem ctes myslenky????!!!.-)
A ty kamo se vyser na reseni zenskejch at si kazdej rika co chce, jsou to svine neverny...Hodne borcu si mysli jak ma krasnej a harmonickej vztah ale stejne to beha jinam....Na pohadky typu uzasnej vztah, vernost atd. uz nejakou chvilku neverim a asi verit nezacnu...
Zenskejch je tolik a je naprosto zbytecny se zahazovat jen s jendou a jeste s tou ktera te nechce..i kdyz uz ted me je jasny ze ti napise jednu sms a ty jako nejvetsi srac nakluses za ni zpet...ale to je v klidu, taky sem to jednou udelal...
Mafian25: já si nestěžuju, jen kroutím hlavou co vše tu píšete za kravoviny....
když je to tak trapné, tak proč to tu píšeš spíš ty? :-)))))))))
čekáš že tě tu 90% lidí podpoří a budou tě utěšovat nebo co??
jako fakt tohle prostě nepochopím, co tu napíšeš příště? dostal sem od ní pusu, je do mě zamilovaná???

13.07.2009, 00:20 |
Kesam :))))

13.07.2009, 06:02 |
Tipo mishan:ty jsi fakt vůl.
Tipo: koukej mazat za tatínkem k dBdragu.....

13.07.2009, 15:54 |
Kacko mishan: Tak chce proste helpnout, pokud mu helpnout nechces, tak nekomentuj.
Jinak ja se dostal do stavu, kdy jsem se takhle parkrat spalil a ted kazdou svou budouci bejvalou ke ktery neco citim preventivne podvadim, aby me pak nicim nenasrala.
Chce to rychle na ni zapomenout, bud si hned najit nahradu, nebo nejaky konicek aby byly jine myslenky.
Na tu byvalou kasli a najdi si 17tku, aby ji to taky sralo. Semtam prohod pred byvalkou jak je ta 17tka super, protoze zensky sere stari vic nez chlapy;-)
mishan: Co by ti lidi poradily,kdyby se to stalo tobě? Pokecej o tom s někým.No a kde lépe pokecat a získat objektivní názory nezaujatých fajn lidí,než na ahc? Od toho je to přeci klub ne? ne jen něco prodat,koupit,ale taky poradit a pokecat o čemkoliv.
rika si Mafian a breci kvuli zensky,kamo zadna zenska za to nestoji!!!
walish: kdyby se mi to stalo, rozhodně to nebudu řešit na AHC, bych se citil hodně trapně.....
a myslím, že mafian bude ještě hodně velký zajíček,který ještě v životě nic nezažil...
jinak plný souhlas s Kickerem18 ;-)
vem si priklad z pywoje jeho jedina laska je chlast a ten nema nohy .kvuli 10dkg hambace se uz nema cenu rozcilovat
12.07.2009, 14:45 | TheTimo : co nejdřív ošukat jinou... Ondrášku tak ty jsi mě dostal .. :-D:-D:-D
Briann : Nééééé všechny jsou nevěrné a mezi chlapama je to naprosto stejný, myslím si že si nemáme co vyčítat ;-) ženský vs. chlapi
Jedina laska chlast :o))JJ ten cloveka nikdy nezradi! :o)))
Kačenko to víš :o) nebudu mu psát co jsem prožíval já a jak jsem se trápil :o)
Nestačí ošukat jinou, resp. stačí se s jinou stýkat a tamtu z hlavy dostaneš hned...
TheTimo: promluvil klasik, přesně tak. Souhlasím
První láska? Já byl rád, že to mam za sebou XD
Jako občas mě to sejří, že jsem sám, ale anča dlaňovka ví co má dělat. Takže to hučení v kládě se dá zatim ustát.
asi jako mishan. . .
. . . mame tu sentimentalniho mafiana :-)
moc ten post nechapu, zivot bezi dal
kdysi tu zdenek admin psal jednu uzasnou vetu
"zenska je jako autobus, odjede jedna, ale prijede dalsi. . . "
a navic nektery autobusy maji pravidelny linky :-)
za sebe Ti muzu rict ze podruhy obnovenej vztah je stejne zacatek konce, nikdy to nikam nevede
samej necita tady :)))
jinak souhlas s: "podruhy obnovenej vztah je stejne zacatek konce, nikdy to nikam nevede"
jako se psem když ti pojde ,pořídíš dalšího aby jsi zapoměl