Navštíveno 1860x

lidi da se nejak rozebrat ten kus do ktereho se zacvakava pas? protoze se mi to zamacklo to tlaciktko a drzi to zamackly a nic se s tim neda, podarilo se mi to teda sroubovamek vytahnout do vychozi polohy, ale kdyz tam strcim tu kovovou sponu tak se nezacvakne a kdyz to tlaciko zamacknu tak zustane zamackly :-( nevim co se tam podelalo, do vcerejska to fungovalo normalne a najednou prestalo ( ten kdo to zamackl mi ot otm nerekl takze nevim co presne s tim delal, ale pocitam ze "nic" jako obvykle. da se to nejak rozerat? nebo to mam rovnou koupi t novy? blby je ze to je zadni kus a zrovna kus s prostrednim pasem (za spolujedcem) a fakt to nechci cely kopovat, resp vubec nic nechci kupovat...
No zkus tam striknout nejake mazadlo(ne WD40). Mozna je to jen suche, jsou v tom pruzinky, ktere ten mechanismus vytlaci do normalni polohy. Takze bud je to zasekle nebo praskle. Nebo je v tom nejaky bordel.
Co je to za auto? Mozna mame neco na vrakaci. A jako clen AHC by si to mel zdarma :-)
staricky mondeo ;) zkusim prolit wd az bude hrozit ze zase nekoho povezu, skoda ze jeste predevcirem to fungovalo uplne v pohode a zniceho nic prestalo, takze bych rekl ze se tam spis neco polamalo, puzinky by se jen tak nezasekly (snad)
Zrovna pas, kterej je na jednom sroubu mas vymenenej behem 5min a bude stat pakatel, ne? ;)
Alespon ja jsem je vyhazoval... :)
Mondei tam mame plnou pr*el :-)
no ale zrovna to s tim prostrednim pasem... kdyby to byla jen ta dvojpicovna u druheho pasu, tohle prave neni jen ta picovina zacvakavaci ale i s tim prostrednim pasem... ale na jednom sroubu to je no to mas pravdu .-DD