Navštíveno 600x

čau na notebooku me nejede jedno usb když tam dám flešku tak svítí ale notas nereaguje druhe usb de bez problemů de o HP pavilion dv6000 čím by to mohlo byt?
já to taky měl už na více ntb a neřeším, když jde na jiném USB
njn jenže ja mam jen dvě usb a hedno nejede :-(
zkus přeinstalovat komplet USB a jestli to nepomůže, tak je-li ten krám v záruce, tak reklamovat - čím dřív, tím líp - Pavilion dv6000 je extrémně poruchová řada - aktuálně mám dva kousky na pozáručním servisu u ntbservis.cz, pan Volejník - je asi jedinej v CZ, kdo tyhle zmetky umí opravovat - klasická vada u dv6xxx - po zapnutí se rozsvítěj kontrolky a konec, nic dalšího se neděje :-((( - co jsem našel na netu, tak se u nich "odlepuje" chip grafiky - speciálně jsou tímhle průserem postižený dv6xxx s AMD procesorem :-((

13.07.2009, 09:56 |
Daryl (A)
jj amd nebrat :) nikde a nikam ..samej pruser ..ja to rikam furt :)
Daryle, tenhle problém není kvůli AMD, ale kvůli srágoře jménem nVidia, ne jejímž chipsetu je celá řada dv6xxx až asi na 3 typy, který jsou na Intelu, postavená a serou se hlavně ty s AMD - podle mého vadné série, špatně seřízený osazovací stroje ve fabrice - holt dv6xxx je vlastně Compal - od Compalu mi nesmí absolutně nic přes práh :-((
Jinak ad AMD - moje domácí PC je AMD Athlon64 3000+ a jede od ledna 2007 naprosto bez problémů, funguje cca 8h denně a nesype se, ale je faktem, že je to stroj na kancelářskou činnost, občas nějaká ta hra a hlavně úložiště dat :-)

14.07.2009, 10:57 |
Daryl (A)
maresk: :) tak to jo ... zkus ho nechat makat NON STOP bez restartu nebo vypnuti :)
Vsechny moje dosavadni intely bezely defacto nonstop. 3 mesice bez restartu byl beznej cas. Restart jen pokud to vyzadovaly nejake aktualizace.
jo pozor daryl ma vzdy pravdu vse co ma on je nejlepsi :) iphon intel a co bude dal ?

14.07.2009, 11:14 |
Daryl (A)
Downland: uklidni se nebo te vypoklonkuju. Navazej se do neho jineho a hlavne nekde jinde.