Navštíveno 501x

14.07.2009, 15:46 |
vypuk Jen tak by mě zajímalo, kdo z vás ať už vlastní nebo chodí do čajoven na dýmky? Jaké je to u vás ve městě s čajovnama popřípadě - dobré nebo špatné?
Jen se klidně rozepište, snad tu nejsou jenom "cigareťáci" :)
cigáro nikdy, smrděj mi, vaděj mi kuřáci v blízkosti natož na jídle....
šíša mi voní, sem tam klidně dám ale závadnost tu nemá cenu rozebírat neb já řeknu že je 100x mín škodlivá než cigáro a druhej řekne že neni a propo na něco umřít musim :)
čajovny všude dost ale nechodim :)

14.07.2009, 15:59 |
Kesam To už jde mimo mě a cpaly jsme to jenom marijánou takže mi to nic moc neříká :)

14.07.2009, 16:05 |
vypuk Nismo - sem čekal, že tu škodlivost nějak začne řešit :) Ať už to, nebo tamto, je to nepřirozené a nějak to musí škodit :))
Kesam- Od té doby, co jsme do toho narvali mám pocit nějakej model Jack harrer nebo tak nějak tak už mi do dýmky nesmí :) večer jsem měl pěknej, ale jenom v posteli(sám) :)))

14.07.2009, 16:29 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-07-14 16:32:30
sisu mam,sem tam si dam:o)cajoven v praze hromada:o)Coz mi pripomelo nestavi se nekdo v garazi na grilovacku a na sisu?:-)

14.07.2009, 16:30 |
vypuk DJ.UFÍK - nebýt z druhého konce republiky měl bys mě tam hned :))
tak škodlivý to taky trocha je o tom žádná ale jak je známo tak aby si vykouřil to co je v jednom kusu cigarety tak tomu odpovídá 100-150 vykouřenejch vodnic.... ano ne všechen nikotin a dehet se odfiltrujou vodou ale na to sou pak klidně filtry k náustkum a stejně že tam nezůstane všechen nikotin mi je fuk když ho tam je 0,0X mg zatimco v cigáru jednom je 30-50mg..... každopádně taky má svoje proti ale proti cigárum mi to příjde fakt lehkej odvar :)
Cigára nekouřim, ale šíšu si dám rád. Mám jí doma a ád zajdu i do čajovny. Po praze jich je opravdu spoustu. Ale nejblíž to mám v Radotíně
Ono, ze to neni skodlive propaguji vetsinou jen ti co to prodavaji :-) Ja sisu rad, posledni mesice to dost zanedbavam, ale ono se staci podivat na to, co po par vyhulenejch kotlech zbyde uvnitr slauchu a to clovek vlastne inhaluje do sebe a usazuje se to na plicich, takze skodlivy to urco taky je. Ale porad lepsi vyhulit kotel jednou za cas nez krabku dene.
Jinak kamarad v Moste ma super cajovnu, obcas zajdeme. Micha to s mlikem, medem, citronem, ruzny tabaky do sebe atp. Ja si to nikdy takhle mixnout neumim. Proste umi. Tabaky se daj dneska sehnat vsude a neni nad to si vlizt do vany a poprdet si z vodnika hezky v klidku.

14.07.2009, 22:36 |
vypuk Rajdlos - víš, vono to je asi tím, že v těch průzkumech používají ty samozápalné šmejdy, ty obsahují docela dost marasu. Já používám ty COCOBRICO nebo jak se to píše, jsou to kokosové kvádrovité briketky a když někdy z nouze venku dám ten samozápalnej tak se mi chce blít(trošku přeháním), ale fakt tam jde cítit ta chemie.
Jo jo, když si s tím někdo vyhraje, je to paráda :) akorát se nesmí dát čisté mlíko místo vody to pak pění a je to až ve šlauchu - jooojoooo moje pokusy v začátcích :-)))
já nekouřim a ani se na to nechystam. ale táta kouří a když někdo kouří vedle mě tak mi to neva. samo nejvíc voní třeba krabička když je prázdná to je pěkná vůně. ale mě to nic neřiká nikdy jsem to ani nechtěl zkusit no. a čajovku máme asi 10 kroků od baráku naproti policii. o jinejch nevim :-)
a když jsme u toho SPOL tak ač cigáro ani omylem tak třeba takovej pořádnej kvalitní doutníček to mi vůbec nevadí, speciálně když nekde chlastám a náhodou maj višnovej tak to sem jasnej , višeň vanilka popř. opravdu kvalitní drahý habana :)
nejakej ten pokus s michanim taky byl,mleko,vodka,rum,atd...tabak jsem taky zkousel michat ale nikdy jsem neprisel na ten spravnej pomer:oD vzdycky to bylo divny:oDjinak uhliky to je sajrajt hroznej:o(

15.07.2009, 11:32 |
vypuk Správnej poměr? Na to výšku nepotřebuješ :-D dycky stačí myslet selským rozumem a podle sliny :) Trošku toho, trošku tamtoho, něco jako by jsis míchal nějaké sladké jídlo nebo jen tak podle představivosti :)
Jooo doutníček, ten jsme měli origo z nějaké "dálky" na "začmouzení" maturity, ty pysky jste měli vidět jak se kroutily :-D

15.07.2009, 12:07 |
empiK (M)
Nismo.Power: rikat dohromady, ze si pochutnas na vanilkovym a visnovym shitu a pritom si vychutnavas kvalitni habana = vyhozeny prachy :)