Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená-Italie,Chorvatsko

o Navštíveno 754x o
o 15.07.2009, 11:29 | Tipo
V září chci jet na týden k moři,autem.Ještě jsem nikdy nebyl,teda autem :-) Kam,Italie,nebo Chorvatko.Poradte něco,třeba aji apartmány jestli jezdíte na stejné místo k někomu. kolik tam asi stojí pronájem?

o 15.07.2009, 12:14 | Šestikule
jedeme zhruba ve stejnou dobu Itálii (Rosolina Mare), hlavně kvůli dětem, protože chceme písečnou pláž a pohodu, kousek od toho je i skvělý zábavní park Mirabilandia, kam zamíříme. Ubytko tam v tu dobu vychází na cca 8,5t Kč na 7 nocí, je to vlastní baráček: ložnice + dětská ložnice + obytná kuchyň + terasa + WC/koupelna + parkovací místo + velký bazén. Na pláž 400m, centrum města 200m.
o 15.07.2009, 13:20 | Tipo
To vypadá moc zajímavě,a ten bazén je taky super,třeba v poledne když malá bude spát,tak se můžu schladit.
Jak je to daleko z ČR? Už jsi tam byl,nebo jak jsi na to přišel?
o 15.07.2009, 13:22 | pali
Mirabilandii muzu jenom doporucit, byl jsem minulej tyden a parada... :)
o 15.07.2009, 14:35 | Šestikule
Jsem na tom jako ty, taky jedu poprvé - tedy s capartama. Dostal jsem právě typ na tohle letovisko od dobrého kamaráda, který Itálii jezdí už několik sezon. Od nás (Šumperk) to je cca 900km z toho cca 750km po dálnici. Platí se dálnice samo u nás, v Rakousku 10-denní známka, pak v Itálii to až po Benátky vyjde na 11E.
Ubytko mi doporučil objednat přes českou CK Galatea ( [ Link ] ).
Tady ještě pár info přímo od něj: Rosolina Mare-pláž je asi 6km dlouhá,celá písčitá,střídají se úseky placené s lehátky a slunečníky......a úseky volné,neplacené pláže.Vstup do moře je po celé délce opravdu pozvolný,troufnu si tvrdit,že pro děti ideální.Moře čisté.Pláž je široká,takže záleží jen na tobě,jestli chceš ležet s nohama v moři nebo třeba 50m od moře(nevím jak máš velké děti-píšu to proto,že jestli máš malé,tak abys nemusel mít strach,že ti hned spadnou do moře ).Město se táhne podle pobřeží,takže ať jsi ubytovaný kde chceš,máš to k moři v řádu desítek až stovek metrů Žádné trmácení nebo ježdění autem.Pokud přijedeš v sezoně a na hlavních plážích se ti bude zdát moc lidí,tak severní část pláží,za molem je ideální-málo lidí,většinou Italové,kteří to tam znají.Dostatek škebliček pro děti ...a stále píšek a pozvolný vstup do moře.
Ve městě jsou denně trhy-některé s ovocem,jídlem....jiné s oblečením,kabelky,hodinky... .Skvělé obchody s velkou nabídkou zmrzlin. I večer se nebudete nudit-ve městě jsou pizerie,hospody a programy pro turisty(hudba,tanec,karaoke..). Nebo posezení ve venkovních rest.Dokonce tam je i jedna rest., kde obsluhuje Češka(velice příjemná-žije tam)..
Nákupy-jsou tam samoobsluhy a obchody,ale je lepší jet 6km mimo Rosolinu,tam je velké nák.středisko a lepší ceny. Jo a co se dopravy-provozu aut týká-ve městě končí silnice v moři,takže je to klidné městečko,žádné tranzitní auty přeplněné. Tak se o děti nemusíš bát. Můžeš si tam půjčit kola(solo)nebo taková pro 4-6 lidí a vyrazit na projížďku městem. Na pláži si můžeš půjčit šlapadlo se skluzavkou.
o 15.07.2009, 14:54 | Briann
[ Link ]

Do Italie na Ligurskou riviera pres Svycarsko, fakt vrele doporucuji, letos jedeme s kamaradem zase. je to tam pecka, mnozstvi moznosti na vylety, proste super.
o 15.07.2009, 14:55 | Tipo
Šestikule:Díky moc,Italie to asi vyhraje,jen jsem v té Galatee nemohl najít,jen s autobusem.
pali:a ty jsi tam byl jak,a kde? Nemáš nějaké fota?
o 15.07.2009, 14:59 | Šestikule
Zkus tam zavolat nebo napsat, ale autobus se myslím připlácí zvlášť, tímhle si jen rezervuješ ubytování. O autobusu vždy píšou pod tou tabulkou rezervace ubytování
o 15.07.2009, 15:43 | pali
Byl jsem autem, bydleli jsme apartmanu v Lido Adriano (je to pobliz mesta Ravenna. Meli jsme to pres cestovku. Fotky mam, bohuzel jeste sem se nedostal k tomu hodit je na net, jak rikam byl sem tam minulej tyden...
o 16.07.2009, 05:38 | Tipo
Briann:no vypadá to moc pěkně,jen s malým capartem to není jaksi možné,on bude záhul jen ta cesta :-))
Šestikule:budu tam muset zavolat,nějak mě tam nesedí ty ceny,to jako že je apartmán pro 6 lidí levnější jak pro 4,nebo to je cena na osobu? Jestli je to na osobu,tak to už není zajímavé.
pali:mrknu na nějaké stránky.
o 16.07.2009, 13:44 | Šestikule
Tipo: nevím jak máš malý děti, ale zrovna přijela na návštěvu sousedka, která žije v Itálii a říkala, že Mirabilandia je až pro větší děti (minimálně od 6 let nahoru), že pro menší je super Fiabilandia ( [ Link ] ) - je to "Pohádková země" s atrakcemi i pro roční děti.
o 16.07.2009, 14:02 | Crimson
AHC jezdí zásadně do Rabca , bys mohl už vědět :-)
(Apartman Page 5) , ti můžu rezervovat, 8€ osoba/noc

[ Link ]

o 16.07.2009, 14:03 | Crimson

foto k příspěvku  od Crimson

o 16.07.2009, 14:03 | Crimson

foto k příspěvku  od Crimson

o 16.07.2009, 14:11 | Crimson | Upraveno: 2009-07-16 14:16:36
o 16.07.2009, 15:05 | Tipo
Šestikule:jo moc díky za radu,nějak tam jednám o ceně.
Ozzy :ted jse mě nějak zalíbila Italie,ale neříkám že tvé nabídky nevyužiji,Platí se tam aji za malé děti,2roky? K moři to ale bude dost daleko,že,a oblázková pláž? Jinak fotky teda prvotřídní!!!!!!
o 17.07.2009, 08:15 | Crimson
s dětmi je to o dohode .. za úplně malé nic nechtěl !
K vodě bohužel autem s kopečka ..
o 19.07.2009, 21:30 | cupra.165
Ozzy..ahoj,prosimte,vim ze uz to mas na Rabacu zmakle,taky uz sem tam byl s Augim..ale jak to byva prosimte posledni roky s pocasim? Jaky je tak nejpozdejsi termin,aby tam bylo teplo a koupatelne? Odkdy uz to tam obchudky zaviraji? Vim ,ze pocasi muze byt ruzne,ale kdy je mozne mit jeste stesti na pekne pocasi? Diky moc..apropo,kdyz uz je to takto ke konci,je mozny zamluvit termin treba od stredy do nedele? Da se s Ivicou i takto dohodnout,pokud bude mit volno? Slo by o 3 ososby
o 19.07.2009, 21:55 | Crimson
jasne , ubytuje tě jak si řekneš !
on to nemá na turnusy :-))

celé září je v pohodě, jen je brzo tma ..
lepší je prvních 14dní logicky,
ale jinak celý říjen to tam žije, 30.října jsem se koupal !
o 19.07.2009, 23:30 | Thomas987
teď jsem se vrátil z chorvatska, byli jsme v Brele v apartmánu, bylo to tam super, bylo nás 7 a měli jsme pro sebe celej barák (asi 50m od vody)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.