Navštíveno 974x

15.07.2009, 16:04 |
drebb Uz me totalne serou, nevim jak u vas ale tu na morave je to maso. Pres noc jsem od nich dojebany jak svina, prikryt se taky nemuzu bo jsou dusna jak kua.Kdyz sedim venku na pivu, doma, proste vsude. Nekdo doporucuje raid nekdo zase ne tak nevim. Site do oken mati nechce takze nejake jine reseni. Pak jsem slysel jeste o eukalyptu, ale nevim jestli to je na sto pro. A na venek asi budu muset poridit nejaky repelent. Jak s nima bojujete vy?
Nikdy jsem nevěřil že to funguje ale ono to funguje. Koupil jsem si fakt už z nouze Biolit plus. Je to ta potvora do zásuvky, nechal jsem to tak pul hodky v zásuvce a v noci to bylo bez komáru.
Raid electric - takovou tu lahvicku aby to melo, 100% funkcni, dlouhodobe overeno na chate u Vltavy :) A na venek nejaky vonavy repelent - treba ja sehnal primo repelent ve spreji (resp. je to na tom napsany) a funguje, ne jako ten stary (na krabicce napsano - s prijemnou vuni :D)

15.07.2009, 16:23 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2009-07-15 16:30:48
DREBB: síť do okna se dělá na suchej zip,takže není problém nainstalit před rozsvícením - za půl minuty hotovo a ráno může mít máti zas okno bez sítě..rozhodně lepší,než dejchat sra*ky.. :o)
P.S. hlavně nekupuj bílou..nejlepší je paradoxně černá...z bílý ti vypadnou oči z důlků a hlavně neuvidíš ven tak dobře,jako s černou..(vyzkoušeno)

15.07.2009, 16:23 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2009-07-15 16:24:21
DREBB:Na venek nic jinýho než repelent nepomůže a i ten není samo 100%.
A neco proti vosam by se nenaslo?:(
TRAXHAYdO:
Souhlas, taky používám už druhé léto, a komára jsem od té doby v ložnici neměl.
TRA a Plus: Vy to necítíte tu látku, co se odpořuje? Já to taky zkoušel ten bilolit a po 5 min. jsem cítil tu látku, co se odpařuje a nebylo to vůbec příjemné :-( A komáři se tu drželi, jako by nic.... :-(
Proti vosám je nejlepší PET láhev, v ní voda s nějakou limonádou a nechat otevřený a uvidíš, jak se tam pěkně utopí :-)
chlastejte pivo. je to zajímavý, ale když jsme byli kdysi na dovolený kde bylo taky docela dost takovýhle kurev bodavých, tak já, když jsem si dal denně 10 a víc malých piv, tak na mě nešli

15.07.2009, 17:20 |
FSAL | Upraveno: 2009-07-15 17:21:45
:D konecne spravna rada :) (i ta hrubka je prominutelna ;) )
Snad prej dobre funguje B-komplex (i proti klistatum), ale clovek se musi potit. To ze bude smrdet jak pytel makrel, to nekomentuju...
FSAL: jakto? jsou to přece TI komáři, jenom jsem je nazval kurvama, takže to mám dobře :)
tap: jj, je to o vitamínu B

15.07.2009, 17:33 |
FSAL Luke: kdyz myslis ;) no kazdopadne to mas za 5 :), ale zase za 1 za radu ;)

15.07.2009, 17:38 |
DaveX síť do okna nebo raid. Já mám síť, přítelkyně raid a nikde nás neštípnou :)
s pivem souhlas... jakmile člověk pije pivo a trochu se u toho ve vedru potí, tak komáři pápá...
funguje to i na klíšťata...
to samé s vitamínem B a pokud si správně pamatuji, tak i česnek... sníst a jak se člověk zapotí, nejdou na tebe :-)
Jedině sítě do oken. Třebas po těch různejch zásuvkovejch udělátkách jsem úplně mimo - ospalej, unavenej, tak to nepoužívám.......Síť a okno dokořán - super.
HIGHTY:
Něco cítím, ale spíš mi to voní, než aby mi to bylo nepříjemný...taky to nemám zapnutý celou noc, hodím to do zásuvky vždycky, když dorazím z práce, a vytahuju to, než jdu spát...
nj, já jsem asi komár, navíc spím a komár letí 2 m ode mě a mě to vzbudí, no apka ve 3 ráno třeba lítám po pokoji a hledám a zabíjím komára... :-D
supr tema. Su s rodinkou na chate v Ivancicich. Manzelka hned prvni den kliste,ja druhy den. Pes uz mel 3. Na komary mame Difusil Repelent a pomaha. Pro mimco mame Antimoskyto a taky dobry.

16.07.2009, 13:12 |
Jujk0 Začul som jednu radu, ešte som neskúšal, ale vraj pomáha sa natrieť Mätou (Máta peprná po česky, myslím). Dnes to snáď vyskúšam, nebohý tatko bol na takéto zelinky, tak nám to doma rastie. Uvidím. A Mäta (aspoň mne) celkom pekne vonia...
JujkO......máta snižuje tlak.....tak doporučuju až "po tom":-))))))
De o to ze nestipou komari, ale komarice (to jen tak na okraj)
Dome me zatim neotravuji, jinak kdyz doma otravuje, pouzivam tu lampu s fialovou zarovkou, jak to ma okolo sebe mrizku napajenou 220V
Svara ted privezl super vec, je to zmensena tenisova raketa na 2 tuzkovky a tim kdyz placnes mouchu, komara ci jinou havet, tak pekne zajiskri a obcas vyda i peknou ranu (a zasmrdi) :)
Venku pouzivam repelent a pivo
Nebyl by odkaz na tu raketu:) Funguje to i na vosy a srsne? Bylo by to idealni pro matku:-D
už vidím dětska, jak si s tím dávaj přes rypec, jiskří a smrdí.........tak to radši ne.

16.07.2009, 22:23 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-07-16 22:24:29
ta raketa je super, taky jí mam. dětem to nic neudělá, to by ten výplet je trojitej a náboj je v tom uprostřed
[ Link ]

16.07.2009, 22:29 |
FSAL Kobylka :DDD
luke_288 - to je presne ona
ako JujkO, mäta a ešte niečo bolo, spýtam sa babky :o)