Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Aditiva a čističe palivových systémů

o Navštíveno 599x o
o 15.07.2009, 19:37 | BATMAN
Používáte?
Jaké máte zkušenosti?
Zajímají mě především ty do naftovych motoru.

o 15.07.2009, 19:41 | Nora
hodně dobrých ohlasů jsem četl na VIF
o 15.07.2009, 19:42 | Kamil
jako Nora
o 16.07.2009, 06:58 | píďa363
používal jsem přípravky od normfestu, wuerthu atd. dával jsem to přes zimu i kvůli zamrzání nafty. ale nedával jsem to asi dostetčně dlouho abych viděl jasný zlepšení. motor má cca 250 000 km a jede dobře. co mi jednou za čas fakt pomůže je dekrbonizace motoru, kdy místo nádrže připojím jiný okruh (dekarbonizační zařízení-čerpadlo s nádrží a možností nastavení podávacího tlaku) a jednu celou náplň nechám proběhnout spalovacím systémem. a jsem moc spokojen. odstraní se bordel a motorjede o poznání lépe. není to úplně nejlevnější procedura ale myslím, že jednou za čas je to dobře
o 16.07.2009, 08:04 | BATMAN
2Pída: Cena je tajna?

Jinak ostatni asi velice nic do nafty nedavaji, tankuji v zemedelskych drustvech a picujou na Shellku ze prodava lestene prdy.....

Zda se mi motor zdechly tak chci zkusit neco na vycisteni cerpadla a vubec celeho palivoveho systemu, holt se musim poptat jinde :-(
o 16.07.2009, 09:03 | Dr.Hadson
neni to tak davno co mi blafnul motor na Lagune.Kdyz se ho pulka vymenila tak mi mechanik dal jeste nejakou tu srajdu at to naleju do nafty a ze se mi procisti komplet celej polivovej system.Bylo to neco od shell a stalo to 160kc.nazev ale presne nevim a lahvicku jsem uz nenasel.No ale kazdopadne jse natankova nalil tu srajdu a tak po 50 km se z vyfuku zacal valit husej dym.Cosi v nem zaskytalo a ted jezdim jak pantata.nadhernej zvuk motoru,zadnej dym no proste parada
o 16.07.2009, 09:43 | tappaja
Zazrak, aleluja!!
o 16.07.2009, 12:29 | DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-07-16 12:30:12
Benzina diesel TOP Q a nemam problem v zime v lete:-)nic do toho neleju,nehuli,nezamrza:o) ale je to novejsi auto
o 16.07.2009, 13:00 | BATMAN
Sem cekal kdy kdo zacne mluvit o nafte.
Ja tankoval 2 roky SHELL a od chvile kdy jsem si precetl jak jejich nafta dopadla v testech tankuju aditivovanou naftu na AGIPce.
o 16.07.2009, 14:48 | Knightey-
to BATMAN: mas nejakej ten link o tech testech? Docela by me to zajimalo. Tankuji na SHELL, BENZINA, AVANTI, OMW - zbytku se snazim vyhnout, jelikoz moje cerpadlo VP44 neni nejlevnejsi ;)
Jinak aditiva co se bavili na AK, tak VIF, prej nejlepsi co muze byt. Je to i ozkouseno.
Jinak ja neleju zadny aditiva. Nevidim nejak duvod :)
Ale premejslel jsem ze jednou zkusim to od VIFu abych videl ten "zazrak" ;)
o 16.07.2009, 14:56 | Luke_288
nepoužívám, už pět let tankuju u shellu a motor (koncernová TDI PD) pořád v pohodě. zatím najeto 155tis km
o 16.07.2009, 15:10 | BATMAN
2 Knight: [ Link ]
o 16.07.2009, 18:38 | Knightey-
Mno zajimavy pocteni a zklamani :)
Skoda ze tam nejsou dalsi cerpaci stanice. Docela rad bych tam videl obycejne nafty u stanic jako je: Avanti, Aral, KM Prona, ONO a dalsi...
o 17.07.2009, 10:29 | BATMAN
Tak jsem se vcera nasral a koupil ve Sparu nejaky cistic palivove soustavy pro diesel od STP. Sice nic moc znacka, ale ta ucinna latka co rozpousti ten usazeny bordel by mela byt ve vsech stejna.
Co jsem dal patral tak jsem opravdu nasel spoustu dobrych referenci na ten letni VIF tak jak vyjedu tuhle nadrz prubnu ho a kdyztak poreferuju.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.353 sekund.