Navštíveno 2032x

17.07.2009, 00:43 |
Daryl (A)
Ma nekdo nejaky tip na 7-10 denni relax nekde na jihu ?
Klid, hezke prostredi, nepreplnene plaze, letecky do 30k pro dva. Netahaj nas pamatky ani velke vylety ...

17.07.2009, 04:58 |
Kamil [ Link ] Klídek, pohoda, klidný a pěkný pláže.

17.07.2009, 06:04 |
CervinVega | Upraveno: 2009-07-17 06:08:30
mile me prekvapila Mallorca, konkretne sever, Con Picafort, zadny skutry, prijemny klima, kdyz si pujcis auto a vyrazis do hor, na nejaky Stelvio zapomenes (nejvyssi hora ma skoro 1500m nm) :-)

17.07.2009, 07:46 |
Crimson | Upraveno: 2009-07-17 07:54:46
Maledivy / Seychely do 30K komplet pro dva?:) sem s nima jedu hned..
Ja se chystam v srpnu na Zakyntos, jeste jsem nebyl a slysim samou chvalu..
Při prohlížení těchto úchvatných míst na Zemi si říkám,
zda v mém životě není něco špatně !
Daryle vem Lefkádu a nic neřeš :

17.07.2009, 08:40 |
Daryl (A)
no asi jo .. Lefkadu vsichni chvalej ... ted jeste najit spravny termin mezi 14.8 a 26.8 .

17.07.2009, 08:53 |
Daryl (A)
a tech 30kkc je orientacne. TO aby mi tu nestrasily prave nabidky na seyschely za 200 a podobne :)
lefkada je uzasna.presne fotky co jsou tady sme byl loni a predloni,a na to ze to je relativne malej ostrov se tam da dedalt dost veci,je tam spousta nadhernejch plazi,takze pujcit auto nebo skutr a v klidu si je objet.
Daryl: to já jen , kdybys to náhodou po shlédnutí těch fotek třeba přehodnotil.. :-))
Taky je varianta, tu ted podnikl kámoš, koupit si letenku za 1500,- do Bari nebo Neapole, a tam se prostě ubytovat někde u moře, proč živit nehorázně cestovku !
[ Link ] 
Co mě osobně dostává ovšem , je jižní břeh Menorky
[ Link ] 

17.07.2009, 09:31 |
Daryl (A)
Ozzy: ja prave chci relax. Slusne hotelove zazemi, par restauraci na vyber a plaze jako na Lefkade :)
Hlavne zadnej stress, dlouhe presuny nebo reseni nejakych jinych kravin. Od Rabcu jsem se na dovolenou nedostal a i ted mame jen omezeny termin. Takze radeji par kacek prihodim za pohodli a uziju si to. Bohuzel je to takovej lastminute a jeste s terminama, ktery nikde nemaj.

17.07.2009, 09:33 |
Daryl (A)
ozzy: icq ?

17.07.2009, 09:36 |
koren Ozzy: ty fotky jsi sem nemel davat,prave jsi mi zkazil den:-)
kořen: já mám zkažený už celý léto :-))))
Daryl: ICQ ve firmě Disabled ! only mail

17.07.2009, 10:06 |
Daryl (A)
Ozzy: mno premejslim, jestli zase nezaparkovat u Ivici .. nevis jak na tom je ?

17.07.2009, 10:08 |
Daryl (A)
Prochazim ted cestovky online a jsem uz z toho nestastnej. Idealni by asi byl zakynthos. Lefkada je nice, ale poor ubytovani. Zakynthos Kalamaki prej gut, jen najit rozumny ubytovani. TAky jsou trouble s terminama. BUd si priplatit dalsich 10k nebo ... do studia. WTF studio ? Neco jako u Ivici ?
Ivica má ted plno.. aspon to tvé studio 1+kk
Ale můžem hodit SMS, to není problem, pokud víš termín !
Hele dyt toho je ted všude hafo, vyber LM a frrrrrr..
kámoš byl ted na Makarský, letecky do Splitu, pohoda..
Najdi Split nebo Brač letecky, letiště tam je, Zlaty Bol nemá chybu..
[ Link ] 

17.07.2009, 10:19 |
Daryl (A)
nejdrive 14.8 a navrat nejpozdejc 26.8 (27.8 odjizdim na F1 do belgie).
Posli mu SMS s dotazem na cokoli. Nemusi to byt jen ta spelunka. Nezavazne ..kdybych nic nenasel.
A co třeba poloostrov Peljašec, Adriatic Swimm Club
[ Link ] 
Nebo snad Zavalatica na Korčule ?
[ Link ] 
Kámoš byl ted na Mljetu, nejjižnější ostrov HR, nenajdeš tam kamenitou pláž, všude jen písek,
jenže: 20h cesta, na trajektu , který jezdí 5x za den byl sám, na pláži se též bál, protože nikde ani živáčka, večer není kam jít, apartman 40 - 60€, ve výsledku povídá Rabac je Rabac !
[ Link ] 
To Ozzy není to náhodou Pelješac? Jinak tipy dobré :-)

17.07.2009, 11:41 |
Tipo | Upraveno: 2009-07-17 11:42:02
Ozzy: není tato fotka náhodou gargáno-Vieste?17.07.2009, 09:23ta druhá.

17.07.2009, 11:59 |
Crimson | Upraveno: 2009-07-17 12:01:46
Harryp: jasně Pelješac, ale česky Peljašec :-)))
Tipo jasně:
[ Link ] resp:
[ Link ]

17.07.2009, 12:16 |
Tipo Tak tam jsem byl.Vieste,Mattinata,a můžu jen doporučit.Tam nad těma malýma plážema jsou hotely,a napláž vede výtah.Moře překrásné,ceny lidové,a ty městečka uplně uchvatné,už taková sicilie.
Vypadá to tam dobře.. a jak říkám, letenka tam stojí 1700,-

17.07.2009, 14:46 |
Daryl (A)
Tak děkuji za rady, ale nikam se nejede. Simone daj dovolenou až na konci záři, což znamená tak max Egypt na hurgade s faraonovou pomstou.
Bingo ..
tam ne , tam bouraj autobusy, ale hele sháním na září 2 do auta na týden k Ivicovi, prej to nechá zadara, přinejhorším za 5€

17.07.2009, 20:24 |
gizmi Osobne nepochopim jak nekdo muze jeste v dnesni dobe travit dovolenou v Chorvatsku.. Doba kdy Cech na nic jineho nez zabalit varic nema je davno pryc a hlavne kdyz si zajedu do Norimberka na letiste, mrknu na odlety jeste ten den, tak najdu za 10t penez pro jednoho 5tihvezdu Egypt nebo Turecko s ultra@llkam (proste i mezinarodni alkohol), vzdy jsem tam mel wifinu, vetsinou bejva i aquapark a ty sluzby a plaze proste nemaji konkurenci.. U toho Chorvatska jeste pochopim pisecnou plaz, ale jet nekam na kamen je uz fakt dneska ulet. Lezt nekam k mori 300m v pernem slunci taky nepochopim, kdyz uz dovca, tak at me obiha Arabas primo u lehatka 10m od more, dal nez 50m bych fakt nesnesl. A nedej Boze kdyz vidim rodinu s deckem jak berou auto a vzhuru do Chorvatska..To uz je opravdu ulet..

18.07.2009, 08:24 |
Daryl (A)
Ozzy:od 26.9. To už u nej bude kosa ne ?
Ozzy: jen dotaz u jaky cestovky ty Emiraty za 8900 + poplatky? dik
Daryl: to je tak na JBíčko spíš !
dj.DEKL: to je fuck od 6. 13. 20. ???
Vlada: na Seznamu byla v pátek reklama, zkus zapátrat Invia.cz
gizmi: co na tom nechápeš ? je to jen otázka peněz,
uvědom si, že my jsme 4, píšeš Turecko, Egypt za 10k
to je x4 > 40tisíc + kapesný takže 50 - 60tis.
Jenže já za těch 10tis. mám 14 dní u křištálově čistého moře s celou rodinou a ne zkalený břečky v Turecku !

19.07.2009, 16:52 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-07-19 16:55:04
gizmi: tak mě osobně třeba písečná pláž neuvěřitelně sere. když nejedeš do chorvatska do zasoplenýho dvouhvězdičkovýho hotelu, ale do hezkýho apartmánu, kdy si na večeři zajdeš kam chceš a že chorvati vařit umí bezvadně (narozdíl od některých pětihvězdičkových vývařoven kdekoliv na světě), tak je to celkem super dovolená. nevím kdy jsi tam byl naposled, ale éra Čechů v kempu u vařičů je už dávno pryč a spousta hospodskejch ti tam potvrdí, že poslední dobou tam češi utratí víc než němci apod...
ad moře- jak píše Ozzy. už jsem byl i na místě, kterýmu se říká ráj na zemi- Mauritius. a ehm, jako srovnání čistoty moře- vyhrává chorvatsko. pokud teda nevezmeš lod a nejedeš kilometr od pobřeží na korály.
Chorvatsko je pro mě prostě srdeční záležitost...

20.07.2009, 17:37 |
Kapka (M)
ad Chorvatsko-asi letos pojedems mladou taky do Chorvatska..prvni tyden v zari..kam vyrazit?aby bylo vecer kam treba zajit,takže nejake vetsi mestečko v rozumnem dosahu..ale hlavne aby tam foukalo-beru si s sebou windsurfing..doporucte neco