Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Navigace

o Navštíveno 477x o
o 17.07.2009, 04:00 | Ladik206
Dobrej den,chtel bych se zeptat,kdyz mi ukradnou navigaci,jde nejak zablokovat jako telefon.Predem dekuji za odpoved

o 17.07.2009, 05:28 | Only_One | Upraveno: 2009-07-17 05:28:37
nejde :o)
o 17.07.2009, 09:18 | Petura
jedině sestřelit GPS satelity ...

mám jinej problém.
navigace garmin nuvi310 deluxe, naviguje, naviguje, ale jakmile se někde na silnici seknete a jedete jinam, tak trasu sice přepočítá, ale po chvilce zjistíte že váš vede do místa odkud jste vyjížděli ...
našel jsem nějaké skryté menu, kde jsem všechno vyresetoval, všechny dodané POI jsem smazal, z webu to nabídlo jen aktualizace firmwaare na RDS a Bluetooth ...
už fakt nevim co s tím
o 17.07.2009, 12:43 | jdoizo
:-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3209 sekund.