Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Lakovani, kde je chyba??

o Navštíveno 833x o
o 17.07.2009, 08:51 | GooGoo
pred nedavnem jsem opravoval cast narazniku, dal jsem strikaci kyt, vybrousil, po uschnuti nastrikal metalizu (pistole), cca po 20min lak s tvrdidlem (pistole) par vrstev. Prace se povedla, vypadalo to paradne, ale po nejakych dnech lak popraskal, vapada to jako kdyz vyschne blato :( Kde sem udelal chybu??

o 17.07.2009, 09:10 | tmx.806
moc tvrdidla v laku
o 17.07.2009, 09:19 | Bolthorn
A taky odmastil si pořádně?
o 17.07.2009, 09:39 | GooGoo
to je mozny ze jsem dal moc tvrdidla, daval jsem to od oka. Po vybrouseni jsem odmastoval jarovou vodou.
o 17.07.2009, 10:09 | tommas
pro budoucnost za par kacek v autolakyrnickych obchodech kup specialni nadobky s ozacenim pomeru barvy, redidla, tuzidla a bude to v pohode...
o 17.07.2009, 10:13 | tommas
A jinak jarova voda neni vubec vhodna pro pripravu na lakovani.
Take jsem se pred par lety na to napalil, ale je to totalni blbost. Brus pod cistou vodou, vodu, dodavej dalsi vodu pro vysicteni brusneho papiru cistou houbou a nakonec vezmi jednosmerne profesionalnim odmatovakem a bude to v pohode...:-)
o 17.07.2009, 15:51 | rebel
GooGoo:stou jarovou vodou nevím nevím to není to pravé ořechové,ale bude to na 90%špatný poměr: tužidlo a lak. A po přebroušení pod vodou to lehce utřu (nitrem) a v pohodě.Kdybys to měl špatně odmaštěné tak se jen začne loupat a nepopraskalo byto
o 18.07.2009, 02:02 | Kesam
To jsem vživotě neslyšel odmaštovat jarem NITRO.!
o 18.07.2009, 09:12 | rebel
Kesam:Né jarem nitro ale ředidlem nitro a nebo ředidlem co se ředí třeba metla.6ádné speciál odmaštovadla nepoužívám a fungujeto
o 19.07.2009, 09:57 | Spirit
hlavne na stříkací tmel dát rovnou barvu je blbost stříkačák je hodne savej a používá se na rovnání.Na narazníku jsi mel tmelit dvousložkáčem obrousit,vyhladit dát plnič,plnič obrousit pod vodou a pak barva a lak,ale vše se musí tužit dle správného poměru je to chemie a udělá to neplechu !
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5061 sekund.