Navštíveno 378x

tož brácha si konečně hodlá kůpit nejaků tů větší motorku. neco kolem 600 ccm , nic velkýho , zatím měl enom simsona.
pořád chce yamahu XT 600 , údajně dosť vydrží , pro něho to prej bude akorát.
kamoš mě ale teď nabízá cagivu canyon 600 , je po GO motoru , nový zapalování , gumy , řetazovka , jinak najeto 16000km , jetá žensků , takže žádná divočina , no vypadá hodně fajně a chce za ňu enom 20 000,- potřebuje prachy na opravu streetu a zavazá mu v garáži.
problém je , že od teho nejsů papíry . dyž zežene od nekeho papíry tak nemám vůbec tucha , jak to funguje , aby mohl ofiko jezdit.( číslo rámu , motoru a pod.
umíte v tem nekdo chodit ? stójí to za to nebo se na to máme zrovna vyprdnůt ?
díky moc !!

17.07.2009, 20:08 |
orsi Za mě je XTečko opravdu držák,...pokud chce něco jen tak na "paseky" tak dobré. V terénu to není taky k zahození. A za cenu kterou to pořídíš opravdu nic lepšího nenajdeš. co se týká té cagivy, je to velmi podobná motorka, nemá tak tuhé pérování, je poměrně težší a ve spolehlivosti bych na ni moc nesázel. Nevlastnil jsem ji ale XT nějaký čas ano, dělal jsem par servisu u XTééček a nikdy žadný větší problém. Záleží co od toho čeká. Zda víc silnice nebo terén. Za mě XTeečko je na všechno,....Já teď jezdím KTM a to je zas jiná :-)))

17.07.2009, 20:08 |
hawai číslo motoru nepotřebuješ, jen číslo rámu
Já bych spíš Dominátora, to sou držáky jako sviňa a hlavně je to Honda, takže vše funguje,jak má.
raci nez XT at veme TT je to o 20 kg lehci v terenu to de dost poznat motor je skoro stejny a nekupovat nic moc levneho co usetris na cene oto vic dotoho nasypes za opravy jinak super storje sou WR450 a suza DRZ 450 ale to nesezenes za 20 :-))

17.07.2009, 23:31 |
orsi Jak říká Majk, Dominátor je rovněž dobrá volba,..je to sice spiše silniční enduro, ale už to má pohodlnější posezeníí jak pro jednoho tak pro dva, múžeš si na tom naplánovat i delší výlet. ale to je zase podle toho na jaký účel to enduro chceš. Do terénu TT není špatné. takže teď tu máme 3 volby. silnice-dominátor, terén yamaha TT a něco mezi tím je to staré dobré XT. To je z té levné cenové relace.
já vím , že za ty love to nebude nic extra , ale na naučení to bude stačit.
takže serem na cagivu , skusím pohledat teho dominátora nebo yamahu.
díky moc
to jura.j: muzes mi dat cislo ci link na toho kdo prodava tu GACIVU? Zname schani nejaky enduro do 30ti tis a nic poradne nemuze sehnat. A nejaky foto? :)