Navštíveno 281x

20.07.2009, 21:16 |
Luis Ahoj,chtěl bych si pořídit běžící pás do 20 000 a chtěl bych se zeptat jestli se někdo tím nezabývá, aby mě poradil s výkonem motoru, velikosti běžícího pásu atd. Díky
nezabývám se prodejem, ale už nějaký ten rok na pásu běhám, takže za mě bych řekl
- rozhodně motorový
- pokud opravdu běháš, tak vezmi pás, který dokáže aspoň 15 km/hod. Většina základních umí jen 12 km/hod a to ti pro specifický trénink nebude stačit.
- jsou fajn předvolené programy pro různé zátěže, když se mi nechce vymýšlet, tak jen vyberu nějaký program a už si to samo reguluje rychlost běhu. Mám 6 programů pro 3 různé zátěže, tj. celkem 18 prg.
- dobrá je změna sklonu, ale bohatě stačí manuální, osobně měním sklon velmi velmi zřídka, ono i na "rovince" se člověk namaká podstatně více než při reálném běhu
- fajn je možnost odkládací plochy na pití, to bohužel nemám a při větší rychlosti je problém si sáhnout pro pití někam mimo pás, pojistka tě zpravidla moc daleko nepustí
- v madlech bývá snímač pulsu, ale to je prakticky k ničemu, lepší je sporttester
- jinak jo dobré aspoň nějaké odpružení běžecké desky
Teď mě víc nenapadá

21.07.2009, 19:16 |
Luis Děkuji za informace, myslím že jsou dostatečné. Jen jsem se chtěl ještě zeptat jestli je potřeba se dívat po nějaky značce, nebo jsou důležitější ty parametry, velikost a odpružení pásu atd. Díky
já mám jakousi nic neříkající značku (kupováno v Makru) a po těch letech provozu stále bez problémů, akorát jednou jsem přepálil pojistku na 220V, co je před motorem. Pokud to nemáš na nějaký profi trénink, nebál bych se jít do nějaké neznámé značky. Záruku na to máš dva roky a to by se případné neduhy měly projevit.

21.07.2009, 20:25 |
Kacko Jinak nez ten pas doporucuju radsi veslovaci trenazer - hubne se na nem take, fyzicka kondice se zvysi tez a hlavne dela hezka tela(oproti bez. pasu). Ale ber to jen jako tip.