Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H: Výběr pracovního pickup(u)

o Navštíveno 394x o
o 21.07.2009, 10:35 | Prochy1551
Rozšiřuju výrobu v reklamce a potřeboval bych se vozit něčím trošku větším než Formanem a tak hledám nějakého pickupa... podmínka je obsah do 2.0 a hlavně DIESEL (mám naftu za levný peníz).

Osobně se mi nejvíc líbí Opel Combo po roce 2001
[ Link ]

Všichni mi doporučujou starý Caddy z Pola 6N,ale mě už přijde za podobné peníze (když je v top stavu) starý... za stejné prachy mám Opel.

Ještě vzhledem k ceně je i dobré Berlingo, nemáte někdo zkušenosti s těmito auty?

o 21.07.2009, 11:21 | DJ.UFÍK
mno jenze francouze nebrat,opel je to same jako forman:-( tak jedina kloudna znacka je opravdu to VW :-)
o 21.07.2009, 11:23 | packer
Za sebe Doblo, mám verzi pro 5 lidí, když se sklopí zadní řada, je z toho prostorný jednopaleťák a dá se s tím jet i s rodinou na výlet aniž by měl člověk pocit že jede v plechovce :)
o 21.07.2009, 11:32 | Atrey
Máme na firmě 3x Seat Inca (stejné jak VW) a už je nechci ani vidět, máme je sice v benzinu, ale za poslední rok co měsíc to v servisu. Všechny mají kolen 6 let a nalítáno cca 135 000km. Taky pokukujem po novém Berlingu pro 3 lidi, má větší úložný prostor a víc uveze.
o 21.07.2009, 11:52 | Prochy1551
No nepřipadá mi, že by Combo bylo to samý co Forman :-)))

Francouze moc nechci, měl jsem citroeny v rodině a vždycky průser....

Pro mě je strop 80k, takže to Combo je asi vzhledem k roku výroby a vzhledu asi nejlepší volba... protože Caddy za ty prachy bohužele neseženu
o 21.07.2009, 12:10 | Rudi
Heleď mám teď právě Caddynu, která vychází z Pola 6N. Je v ní 90koňový TDIčko, kterej se tam moc nedávalo.
Mám ho necelej půl rok, v únoru dotažený z rajchu. Od tý doby jsem na tom nalítal cca 34tis. a měnil jsem jenom naprostou klasiku - rozvody, těsnění pod hlavou, spojku, přední brzdy a dělala se náprava - čepy a tak, olej každejch 10tis. Jo a teďka před 2 tejdnama jsem měnil řídící jednotku a nějaký relátko. Jezdim s tím 90% dálnice, při nějakejch 130ti mám spotřebu 6,5l, když jedu prázdnej nebo plně naložen, tj. nějakejch 360kilo. Víc to drtit už nemá smysl, spotřeba ti roste nahoru a zvětšuje se i hluk. Okresky se s tím daj s dodržováním předpisů zvládnout i za 4,5l, ale ty moc nejezdim. Je to 5místnej kombik, ale převážně ho využívám jako 2 místnej pick-up. V brzký době bude i na prodej a těch 80tis. byla právě moje představa, kdyby byl zájem :-)) půjdu, buď právě do novějšího Comba, ale 1,7 CDTI nebo novější Caddyny.
Známýho rodiče maj 5místný Combo 1,7 CDTI( r.v.07, verze Tramp), ač se to zvenku nezdá, zevnitř je to opravdu velký auto. Spotřeba tam je více méně stejná jako u Caddyny. Kupovali ho 2 roky starý a zatím s tím neměli žádnou údržbu, krom klasiky oleje.

Na jaře jsem se právě rozhodoval stejně jako ty, ale ze strachu z dílů jsem šel radši do osvědčený Caddyny, u který jsem věděl, že s dílama není opravdu žádnej problém a spraví mi to kdekdo, navíc jsem neslyšel na 1,7D nic moc pozitivní reakce, takže když už combo, spíš bych volil tu 1,7 CDTI nebo Caddy.
o 21.07.2009, 12:16 | M.Á.R.A.
Combo jsem měli na půjčovně a ted ho máme jako firemní, má to najeto cca 120000 a zatím se měnily nějaký dvě čidla, jinak klasika spotřebka.Spotřeba s tou 1.7td po Praze do těch 7 litrů, myslim si že se neni čeho bát.
o 21.07.2009, 12:42 | Prochy1551
Původně jsem přemýšlel nad 5-ti místnou verzí,ale vzhledem k tomu, že mám rodinné auto a tohle je vyloženě pracovní na popojíždění mezi zákazníky po městě a meziměstské trasy tak není potřeba více sedaček
o 21.07.2009, 19:59 | Prochy1551
Ještě mi do oka padl Ford Courier 1998 a mladší... motor 1.8D... co vy na to?
o 22.07.2009, 07:58 | Rudi
kurýra máš o dost menšího než Caddy nebo Combo, ač se to nezdá, takže toho bych vyloučil hnedka
o 22.07.2009, 11:24 | Harryp
Ještě se mrkni na Ford Transit Connect,ale jinak nevím co máte proti francouzům,již jsem vystřídal několik Renaultů Kangoo,které jsou poměrně levné,dostupný a celkem levný servis..nic zásadního se nesere a sežene si jich dost na trhu.Z mého ryze praktického pohledu nevidím důvod proč ne francouz :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3463 sekund.