Navštíveno 849x

21.07.2009, 14:05 |
Drtič Tak zkouším podruhé...které gumy rozměru 225/45/17 doporučíte? Je to na taxála, čili musí byt tiché a hlavně musí vydržet.
Mám tu slušnou nabídku na Michelin Pilot a Bridgestone Turanza. Jak jsou na tom s výdrží? Či kterou jinou na výdrž?

21.07.2009, 14:28 |
clown tak to spis ty Piloty,
kdyz vim jak Bridgestony odchazely na predvadeckach Leonu :o( aspon za mne :o)

21.07.2009, 14:36 |
sekáč piloty přesně v tomhle rozměru mám. výdrží vypadaj dobře, někde jsem četl, že 60 i 70tkm daj. akorát ta hlučnost, prvních 10-15tkm jsem byl několikrát rozhodnutej, že je shodím. teď už jsem si buď zvykl, nebo nevím, ale přijde mi, že jsou tišší. měl jsem je na novym autě, jinak bych si je asi nedal.
sekac: ach ten cestin :D
kazdopadne bych doporucil conti sport contact 3

21.07.2009, 15:20 |
Sau Pilot sport možná, ale pilot primacy určitě ne ! Mám je v tomto rozměru na autě a hlučnější gumy sem eště neslyšel. Zimáky (matador) sů proti nim nebe a dudy. Michelin je dokonca jaksi snad mění těm kdo si stěžovali na hlučnost, podrobnosti teď z hlavy nevím.

21.07.2009, 15:33 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-07-21 15:34:20
mam teda 215/45/17 ale mam NOKIAN Z a nikdy vic...hucej jako krava:-( od brezna jsou obute a najel jsem na nich cca 6000km a vzorek hnedka o 3mm dole.-(

zlate PIRELLI P ZERO NERO
:-) ticho,neklouzou,drzej i na vode fakt spokojenost:-)

21.07.2009, 15:39 |
Drtič No na ty Primacy jsem se taky díval...v testech dopadají celkem schopně co se týče nájezdu km - válcují všechny ostatní....což je přesně to, co potřebuju. O hlučnosti tam zmínak není, ale co se týče bodů hlučnosti, tak jsou v tom lepším průměru. Koupil jsem auto s nějakýma Matadorama novýma a za 10 000 km jsou naprosto holé a hučí naprosto nehorázně.
Mal som Pirmacy HP (205/50 17) velmi dobry dojazd (50-tis) a velmi nizka hlucnost. Momentalne mam Uniroyal RainSport II a tiez maximalna spokojnost a hlavne lepsi zaber na mokrom.
ako DJ.UFÍK, akurát 215/45/17 :o) a vodu to za seba hádže v 210-tke tak, že koniec sveta :o)
Bridgestony Turanza na výdrž dobrý, nehučej, jízda v poho
Pirelli P7, tiche, komfortni, drzi... vydrz ale nevim...
Tak ja mam 225/40 R18 a NOKIAN NRZi funglovky a zatim jsem spokojenej. Nezda se mi ze by nejak hucely, jako naprd TOYA PROXES :) A kolik vydrzej to nevim ale zatim tam furt vidim 8micku a to mam na nich najeto pres 2tis km, takze jeste neubyl skoro ani mm. A na to ze moje auto vazi 2 tuny to je pekny. A vodu hazou jak sfin, normalne cloveka bavi porjizdet kaluze :D
Ja jsem snima spokojenej. Za ty prachy co jsem je sehnal .... :)

21.07.2009, 22:47 |
fredh te´d mám continentaly conti sport contact, sice v jiným rozměru ale drží bezva anevšiml sem si, že by extra ubejvaly. Teda kromě hran, ale to je asi mým stylem jízdy :)

22.07.2009, 03:46 |
Drtič No tak to jsem zase chytřejší...každý má svoje...ale jak to tak vidím, vemu Michelin primacy a uvidím....rozhodně to nebude horší, než ty Matadory, co tam mám. Díky moc za tipy