Navštíveno 531x

Zdarwc.Nemate z vas nekdo peugeota 206?Potreboval bych vedet jak to s nim je co se tyce spolehlivosti,spotreby,oprav a nahradnich dilu.Moje laguna musi do sveta a tak 206 je adept na moje nove auto.Konkretne se jedna o tady to
[ Link ] Diky moc za kazdej nazor
Jako 206 proc ne, ale proc proboha auto po tuzerovi a jeste z AAA? :)
Protoze to chci brat na protiucet a chci to tak do 80000 max 90000,-
Taky jsem kupoval peugeota předloni z AAA a bez problémů. Jinak 206 co do spolehlivosti dobrá. Důležitá kontrola náprav,výfuk,těsnost motoru.
no tak neco takoveho jsem ocekaval.jasna strucna odpoved
zrovna čistě náhodou sem zrovna tak dva tejdny zpět tuhle 206 vokukoval a příjde mi to opravdu těžkej tuzer doraz jako ostatně většina aut v AAA a když sem viděl kolik si tam účtujou za prohnilý felicie tak sem radši málem upad :)))
každopádně 206 proč ne, kámoška to má s nějakou 1,1 nebo tak vtipnym motorem ....auto je relativně spolehlivý páč v tom vůbec nic neni ale i tak ted měnila komplet vejfuk, rozvody a přetěsnovali motor neb jak píše kacer tak prostě i přesto že tam nic neni tak je to FR kralita zpracování takže i tak si to najde dost problémů :)

21.07.2009, 21:20 |
peetm Mám 206 1.6HDI SPORT, 80kW a spokojenost. Spotřeba průměrných 5,5.
já můžu říct jen tolik, že zákazníci si na P206 berou víceméně jen spotřební náhradní díly, na rozdíl třeba od Renaultu nebo Lancie

21.07.2009, 21:27 |
Hrabi Dělam v AAA a tahle nám teď stojí na bazaru v Chomutove ;-)
tak tejden nebo dva zpátky to stálo v Práglu ještě :)

21.07.2009, 21:31 |
Hrabi jj nechal si to přivézt týpek z Kadaně pro syna a když to videl tak mu radši koupil u nás Polo :-)
a co je na té 206ce tak špatnýho? nic nevratnýho tam nevidím, to že s tím automaticky musel někdo jezdit jak hovado, je u mě bezpředmětný. Silnější verze (GTI) je o něčem jiným, ale i tak dobrý auto.
Tady nejde o to, ze s tim nekdo jezdil jak hovado, ale proste o tuzerskejch autech se uz presvedcilo vic lidi, v jakym byvaji stavu...
Proc kupovat veci co jsou potreba na udrzbu auta, kdyz si muzu koupit m3 zrcatka, atd ze :-D
Fajn, mám teda asi taky tuzerský auto...daleko ode mě;-)
no ja nevim - z laguny do 206tky?? :-///
tak třeba neni větší třeba..... ale i tak je to z pomalu největší mrdky co renault kdy vyrobil (laguna nafta , nedej bože nejhorší roky 01-02) do relativně auta.....sice tam nedostaneš tolik výbavy ale aspon se to nebude sejřít :) ač teda taky nevim proč z FR do FR u laguny to je u většiny lidí jednou a dost :)
Kamil : taky místo rozvodů děláš radší M3 zrcátka jo ? :))
no ja vim ze to je divny presedlat z laguny do 206ky ale laguna musi pryc protoze jsem od zacatku doku do ni za opravy narval 60 litru a neverim tomu ze to nebude dal pokracovat.Ta 206 by se mi libila tak asi nejvic.Mel jsem vybrano BMW ale manzelka rekla ne!!!! no a tak ne.No ale jak tak ctu a zjistuju ze ta 206ka z tech AAA je srot tak asi vyberu neco jinyho
kyby jste nekdo vedel o nejakym podobnym aute tak dejte vedet
Nismo: Zas takovej umělec nejsem:-) na druhou stranu s tím autem zatím nic vážnýho nebylo, tak nebyl důvod. Ono se říká peugeot nebrat, je to francouz, ale lidi kolem mě mají stejný nebo větší problémy - renault, audi, mini, VW a vždy se to auto kupovalo nový.