Navštíveno 675x

Jsem tam docela poznat, takze tydle prohlaseni o osobe blizke asi moc fungovat nebudou ze?
Foto je z 23.11 08, neda se to utahnout na "propadnuti prestupku" ci jak se tomu rika kdyz se to nedoresi do roka?
Mam strach, kdyz jim to lejstro vyplnim a zaslu z5 ze mi poslou flastr 2litry ci vic.
Nafocenych mam 65-3=62 v padesatce.
no, ale od 23.11.08 ještě neuplynul rok, ne?
zatim ne, ale da se to nejak protahovat ci ne?
Nikdy jsem tohle neresl, proto potrebuju poradit zda se da neco delat nebo ne.
Je to z Prostejova a ja jsem ze Zlina, takze bych byl i nerad kdybych tam musel jet neco resit osobne.

22.07.2009, 08:51 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-07-22 08:55:50
uplně vklid jdi, sedni si, nech si předložit a podepsat ponaučení kde si přečteš paragraf ten a onen, jeho číslo je pro tebe důležitý.
řekneš mu
"Podle paragrafu toho , odstavce toho odmítám podat výpověd protože by si SÁM SOBĚ či OSOBĚ TOBĚ BLÍZKÉ mohl způsobit újmu, tečka "
i kdyby si tam byl vidět sebevíc či měl na skle napsaný svoje jméno s číslem OP tak ti nemůžou vůbec nic řekne ti nashle a jdeš domu a zametou to pod stůl teprv když se jedná jen o 12kmh to je vcajku uplně......
v základní listině lidskejch práv vždy bylo a vždy bude že máš možnost odepřít výpověd a to tam zůstane a to neobejdou nikdy a nijak , pokud se nejedná o trestnej čin samozřejmě tam je soud a tam musíš vypovídat :)
pokud to chceš jen poštou tak si uplně vcajku, vědi prd jak vypadáš ale řešit to stejně nebudou pošli jim to tahle to vyjádření a hotovka :)
Takze to funguje i v tomhle pripade?
Tak to jsi mi nismo udelal velkou radost.
Ja mel strach ze si me budou zvat k sobe (85km) a jeste jim tam necham 2-3 denni vyplatu.
Jdu si najit na netu presne zneni tady tehle kouzelne vety..... :-)

22.07.2009, 09:18 |
Cenda to ti jako prislo foto az po 3/4 roce?? Kde to bylo?

22.07.2009, 09:30 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-07-22 09:32:10
funguje to v každym případě výjma trestnýho činu nebo když tě zastavěj na silnici ale i tam si můžeš přesednout a tvrdit že ty nebo osoba blízká právě utíkala tamtim směrem ;-))))
jinak 3/4 rok žádná doba :)
mě došlo že sem spáchal přestupek proti bezpečnosti a plynulosti dopravního provozu v holešovičkách dne ted plácnu nějak 25.3 v dobu tu a tu a SPZ 1AB nebo tak něco..... přišel sem tam , sednu si a už sem si připravoval pomalu tuhle výpověd, týpek tak kouká a řiká kdy vám tohle jako přišlo to je už promlčený, tak řikám došlo to tak před měsícem a on že to ale je 25.3.2008 ten přestupek čehož sem si opravdu ani nevšim a já tam šel asi 16.5.2009....on si dohledal v systému že opravdu to posílala nějaká ženská asi před měsícem tak se tomu divil taky ale řikal ok je to promlčený jinak jel jste 75 na 50tce tak sem mu řikal že na to bych stejně dlabal neb pokud to je směrem z holešoviček na bulovku tak tam opravdu je 70ka načež tam neni ani křižovatka ani jiná značka a následuje cedule kde cokoliv nad 50bliká a chytaj tam vklidu takže neoprávněně neb tam je prostě 70 a ne 50, pokud směrem dolu od bulovky tak tam vždy byla 70 a 50ku tam dali nedávno a slibovali že to zrušej neb si na to hromada lidí stěžovala ale nezrušily.....
ale abych se dostal k pointě ještě mýho podání vysvětlení který teda nakonec bylo prmlčený tak :
po odchodu mi docvaklo že na fotce co mi ukázal mi chyběl znáček cadillac , tzn auto po bouračce která se mi stala myslim 1-2 měsíc ze začátku roku 09 stejně jako výměna SPZ byla až po bouračce tzn rok 09 ..... tudíž kde se jim tam kua vzalo to 25.3.2008 že sem to spáchal to je prostě nemožný :)))) maj v tom bordel
Cenda:Řekl bych že v Prostějově. :-D

22.07.2009, 09:36 |
Tony (M)
Presne jak pise Nismo. Ja jsem to vzdycky resil slovy: "S odkazem na (dany zakon a paragraf, odstavec ten a ten) vám v této věci výpověd podávat nebudu." Nezminovat sebe a ani osobu blizkou. Proste se vzdycky odkazat na dany zakon. Nic vic, nic min.
A vzdycky to probihalo takto:
P: "Tak pane ..., co mi k tomuto prestupku reknete?"
Já: "S odkazem na ...... (to co jsem psal vyse)."
P: "Tak mi to tady napiste, podepiste a muzete jit."
Já: "Děkuji, nashledanou ;-) ."

22.07.2009, 09:42 |
Cenda :-) njn, poradne cist
dneska je lepší právě hodně zvíraznit právě to že "SOBĚ" nebo osobě tobě blízký :) právě po úpravě zákona od novýho roku je tam to SOBĚ důležitý , ale ten paragraf samo stačí neb tam je tohle napsaný :)
2 Cenda, jo v Prostejove.
Je tam radar o velikosti automatu na parkovani, ale ja o nem nevedel :-)
Jinak stejne nechapu jeho smysl, je v jakesi prumyslove zone kde na jedne strane silnice je škarpa a stromy a na druhe strane firemni arealy a parkoviste pro kamiony :-)
Jinak s tou osobou blizkou uz jsem jednou vyresil pokutu od MP v Olomouci.
V dopise me vyzvali k vysvetleni spatneho parkovani (osobne).
Ja tam volal ze jsem ze Zlina a ze bych to rad vyresil po telefonu.
Typek na me velice pohrdave vyjel ze se o tom se mnou po telefonu nikdo bavit nebude, mno a ja na to ze ja vlastne taky ne pac to auto tam zaparkovala osoba blizka a polozil jsem telefon. Od te doby klid, asi si me rovnou skrtnul :-)))
Dá se to řešit i mailem :o) A zase - osoba blízká.