Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zase ti slušní skvoteři

o Navštíveno 1516x o
o 22.07.2009, 12:06 | Rudi
Jak se opět ukázalo, žijou mezi nima hlavně ti slušní...feťáci tak možná

[ Link ]

o 22.07.2009, 12:32 | Kesam
Tedka jsem na to koukal to je bordel.
o 22.07.2009, 14:22 | Nismo.Power
pakáž jedna
o 22.07.2009, 14:30 | PachezZ
mno ne ze bych je chtel nejak do nebe obhajovat ale pro noviny by asi nebylo zajimavy psat "squatteri si vecer doma cetli knihy"... a je jasny ze ti slusni se asi neperou zeano... takze se pise o tech spatnych, ostatne jako u jakykoliv jiny skupiny obyvatel
o 22.07.2009, 14:42 | Kicker18
presne jako Nismo..
o 22.07.2009, 18:50 | Kacko
Jen bych chtel upresnit, ze se jednalo o priznivce squateru. Ne primo o squatery.
o 22.07.2009, 19:58 | HIGHTOWER
"Ulice jsou naše" - by mě zajímalo jak dlouho, kdyby policajti nedrželi řidiče, aby je nepřejeli..... Tohle je ta jejich kultura? Díky, nechceme
o 22.07.2009, 20:07 | Ondry 2.0 20v
jj příznivci skvoterů. samá smažka to tam byla :-D
o 22.07.2009, 21:06 | JP
Kicker: Zapomněl jsi připsat tradiční "reklamu":-)

PachezZ: Jasně že nejsou hovada úplně všichni, ale kdy jsi naposledy četl, že zablokovalo magistrálu třeba sdružení filatelistů? Podíl bezohlednejch hovad je u squatterů z principu naprosto zásadně vyšší, než v běžný populaci. Stejně jako třeba u odborářů, ekologistů, nebo zemědělců. Nejsou hovada všichni, ale je jich v tý skupině víc.
o 23.07.2009, 10:13 | BATMAN
2JP: Mno ti zemedelci nebyl zrovna dobrej priklad :-D

ale narozdil od tech zmrdu maji padny duvody a ja je respektuju.
o 23.07.2009, 14:05 | Kacko
Naposledy zablokovali magistralu pokud vim zemedelci. Predtim odborari a take jednou filmari(bez svoleni). Na rozdil od squateru ji zablokovali v dopravni spicce.

BATMAN: Jake maji zemedelci padne duvody? Narozdil od squateru? Kazda skupina bojuje prece jen za to svoje:-)

Jinak uz se tu budu asi po tisici opakovat. Jen hlupak soudi druheho podle vzhledu. To ze nekdo vypada odlisne neznamena, ze automaticky fetuje a naopak. Znam spoustu podnikatelu a lidi na vyssich postech tady v praze co do sebe cpou tuny koksu;-)
o 23.07.2009, 14:56 | J-T.
Kacko: Ale podstatný rozdíl je v tom, že si na to ty kravaťáci svojí prací vydělají a se svýma penězi ať si dělají co chtěj... kdežto výše zmiňovaná individua nikoliv! V lepším případě jsou to jen příživníci převážně však kriminální pakáž.

Pokut chtěj žít jak zvířata, a to ze záběrů z té vily je jasně patrné, tak ať táhnou někam do lesa a neotravují slušný lidi.

Pro mě je to stejná verbež jako většina cikánů.

o 23.07.2009, 15:21 | Kacko
J-T.: Pockej kolik z tech lidi podle tebe nepracuje/kolik jich znas a vis ze nepracuji?

Kulturu bydleni bych neresil, kazdy mame meritko hezkeho bydleni nekde jinde. Ja osobne treba nechapu jak nekdo muze zit v byte bez balkonu ci terasy zavrenej jak kralik v kralikarne. Taky bych mohl odsuzovat jako verbez vsechny co jezdi sockou, protoze mam 2 auta atp.
Tim nechci nikoho urazit ani nejak machrovat, jen chci poukazat na fakt, ze kazdy zije tak jak mu to vyhovuje, nebo v ramci moznosti. Odsuzovat za to nekoho a rikat ze ziji jako zvirata mi prijde dost divne(nechci rikat narovinu ubohe).

Jinak zabery z te vily jsou az potom co tam nabehli ty securitaci a cele to tam rozhazeli, coz vysledek dost ovlivnilo.
o 23.07.2009, 17:42 | J-T.
Kacko: Tyto lidi, dá-li se jim tak říkat naštěstí mezi mé známé nepatří. Usuzuju z vlastních zkušeností, že kdykoliv jdu po ulici tak mě podobný šmejd zastavuje se slovy" Halóoo šéfe cigeretka by nebyla? A co aspoň pětka na pivko?" A když jim nevyhovíš tak ti začnou ještě nadávat do čů…. No kde to jsme? Tohle mě normální pracující prostě neudělá….
Kultura bydlení? O jaký kultuře tu mluvíš? Doufám, že nemáš na mysli zabrání cizího majetku a udělání z ní zavšivené noclehárny. O hygieně nocležníků si nedělám žádné iluze.
Ano spousta lidí žije v panelácích, jsou rádi za svého favorita a dovolenou pod stanem….. Nicméně tito slušní lidé NIKOMU neškodí, NIKOHO neokrádají, NIKDE nedělají bordel. Snad je jasně patrný rozdíl mezi touto skupinou a tou o které se tu bavíme.
Já osobně bych tyto „lidi“ označil za nepřizpůsobivé a s klackama v ruce vyhnal ať si táhnou ………….třeba na Sibiř.
Možná jsem trošku drsnější, ale vše co mám jsem si musel dokázat sám. A tyhle příživníci mě prostě se****
o 23.07.2009, 18:56 | BATMAN
Myslim ze J-T to popsal bravurne. Plne sdilim jeho nazory!
Co se tyce zemedelcu, jak jiz zminoval J-T ti neprotestuji proto ze ve svem volnem case (a ver ze oni ho opravdu moc nemaji) nemohou svevolne zabirat a znecistovat soukrome pozemky a nemovitosti, ale protoze je stat znevyhodnuje v jejich zivobyti a to je KURVA rozdil!
A jestli je jim pana Kocaba stale lito, muze jim nabidnout k vyřádění svuj vlastni barak.
Ja proste mezi chovanim tehle verbeze a pricmoudlych spoluobcanu nevidim rozdil.
o 23.07.2009, 18:56 | Kacko
J-T.: reagoval jsem presne na to co jsi napsal v predchozim prispevku.

Kultura bydleni - "Pokut chtěj žít jak zvířata"

Tito lide ale pracuji. Nekteri maji i vysoke skoly. Coz ja treba nemam, nevim jak vy.

Zasadni problem vidim v tom, ze jejich styl oblekani je podobny prave tem o kterych pises - sockam atp. Kdyby se oblekali jako nackove a delali podobny "bordel", tak by te tohle vubec nenapadlo.

Cizi majetek nezabrali. Milada nemela v dobe obsazeni majitele a vesele chatrala. Ale to uz bych se po tisici tady na foru opakoval.

Souhlasim, ze prizivnici na podpore a davkach at si jdou na sibir, ale to by z CR zmizelo tolik lidi.. Nejen "socek" ale i cerstvych absolventu.. lidi kteri kvuli krizi prisli o praci.. spousta mladych holek nepracuje, protoze je ted tezke sehnat praci.. vsechno samy prizivnici..
o 23.07.2009, 19:06 | Kacko
BATMAN: Ale ti priznivci protestovali kvuli tomu jak je policie agresivne vyhnala. Ne protoze by jit nekdo upiral Miladu, ktera mimochodem jak jsem uz psal NEMELA majitele.
Pokud nevidis rozdil mezi romem pobirajicim soc. davky a ucitelem na vysoke skole, tak sorry ale chtelo by to bryle.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3585 sekund.