Navštíveno 631x

tak si dnes jedu domů a v polovině kopce dopraváci, myslim že sem tam 90 měl ale nevim jistě, přijedu domů, postavim auto k baráku, a za 10 minut přijedou ty policajti něco kouka na spz na autě a řek že na toto auto příde doporučenej dopis.. co mi můžou chít, na autě je pár neatestovejch věcí, ale když mě nezastavili tak mě můžou pokutovat max za rychlost ne?
proč přijeli až k baráku se podívat na auto? kdyby mě vyfotili tak mi to pošlou rovnou ne? a nebudou jezdit se podívat na spz či co

22.07.2009, 18:44 |
petrb taky si myslim ze by te museli chystnout primo za volantem, jinak je mozne ze fotky maj, ale ezko rict. ale asi to bude zajimave.
no mam tmavý skla tak pochybuju že tam budu vidět a auto je psaný na tátu, no sem jako zvědavej proč se přijel podívat si myslim že možná vyfotili ale nejsou čitelný spz tak si to přijeli ověřit, ale zase adresu našlu určitě přes spz, no nevim i ty rychlost si myslim že sem nepřekročil a jeslti tak o prd.. pokutu mi dát nemůžou prakticky za neatestovy díly vůbec jelikož mě nechytli za jízdy, a za rychlost tam nebudu vidět a kdyby tak auto na mě neni tak rodinný příslušník řidil.. ale fakt mě vrtá hlavou proč sem jeli
Klid, ted se akorat stresujes a vymejslis bejkarny. Pockej jestli vubec neco dojde a pak to res. Ted se radit nejak moc neda.
ses měl rovnou toho fízla zeptat co chcou nebo proč by ti mělo něco přijít...
se ho matka asi ptala tak byla venku já byl 5 metrů od toho a šel sem tam ten ji řek je že přide doporučenej dopis otočil se a sednul do auta a jel pryč
tak asi nikdo tady nemá křiš´tálovou kouli, aby ti řek, co se bude dít. počkej a nebuď z toho už dopředu tak podělanej, když jsi nic neudělal
se chteli jen podivat jestli to mas hezky :-D
Tak oni se přijeli podívat jak máš hezký auto,to je jasný :-D .Myslim si že z toho nic nebude.Maximálně rychlost jestli tě vyfotili ale i tak je tu OSOBA MĚ BLÍZKÁ.:-D