Navštíveno 746x

22.07.2009, 21:50 |
JP [ Link ] Co je to zase za trapnej pokus?:-DD V katalogu maj obrázky originálů, dokážou napsat "Asthon Martin", sídlo firmy (jaký firmy?) maj "Brno"...
"Aby jsme Vám začli auto vyrábět budeme požadovat zálohu , na jejiž částce se domluvíme při osobní schůzce , zbytek ceny kompletního vozu je splatný až při předání, tudíž nemusíte mít žádný strach..."
Kdyby si s tim alespoň dali práci a vypadalo to důvěryhodně, ale tohle vypadá od začátku do konce jako kdyby jim bylo 13 X-DDD
spíš bych to viděl na nějaký školní projetk fiktivní firmy nebo výuka programování webu ...

22.07.2009, 21:58 |
swep | Upraveno: 2009-07-22 22:01:16
jo to sem videl, nekde v cizine to delaji bezne, na joutubu sou nejaka videa jak to stavi, docela zajimave, ale psat ze se vlastnostmi vyrovna originalu je fakt ujete
jak pise Petura taky me to v tomto pripade pripada, tezce neduveryhodne

22.07.2009, 22:00 |
JP Petura: To by to snad neházeli na Aukro (neni to zadarmo)...
to mi přijde jako normální bodykit, jako základ se vezme nějaký běžnější vůz a na něj se to naplácá, dělá se to takhle i u veteránů
JP proč ne, je to sice už skoro 10 let zpět, ale už tenkrát jsme na střední dělali jeden projekt fiktivních firem, normálně se parta lidí domluvila na jménu a druhu podnikání, došlo se na úřad registrovat firmu, vedlo se účetnictví, byla reklama a všechno jako v normálním životě (jen to bylo v "poznámce" vedeno jako fiktivní) ...
nějaký peníze to sežralo, ale šlo o to být co nedůvěryhodnější a pak ti nejlepší postoupili o level výš (soutěžilo několik týmů mezi sebou)...
vem si F1, tam taky bokem běží projekt pro školy, kdy je tým (konstruktéři, manažeři, atd... a závoděj pak s papírovým modelem)
koukněte se do kontaktů. Chtěl bych dva kusy asthona, ale nevím o co to mám zájem:
Mám zájem o služby: Grafické práce
Redakční systém
Optimalizace pro vyhledávače
mrkněte se k ním do knihy návštěv :-DDDD
trapas...a jeste ta cestina u nich na foru...pise tam jak total idiot...

23.07.2009, 00:42 |
JP Ty fotky co tam jsou rozhodně nemaj nic společnýho s bodykitem, to jsou prostě originály...

23.07.2009, 01:04 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-07-23 01:05:23
nejací blbečci, nevím na co si hrajou.. si myslej že jim to někdo sežere a zaplatí jim nějakou zálohu :-DDD navíc to vyjadřování z pozice prodejce, ať si raději vezmou vidle do ruky a jdou kydat hnůj :-D a nikde není uvedené žádné IČ, sídlo, název apod.. mám pocit, že jejich činnost je v rozporu se zákonem.. zavání to přinejmenším podvodem..
hlavne nulovy reference, by me zajimalo jestli je nekdo vazna tak blbej, kdo by jim ty penize za to vytopil
Mno ja do toho sel, na podvozku S1203 (zadohrab) mi postavili korvetu... :o))
já si asi nějaký to lambo koupim :-)
Myslíte, že mi z Feldy udělaj Audi A8?
Dej mi 5 mega a udelam ti A8 z cehokoliv, co si dovezes:)
kozlustechnykus: tak to je solidní nabídka :-DDD