Navštíveno 491x

22.07.2009, 23:15 |
Komba Čau,otázka je spíš na ty co se hrabou v autech jako já.
Ptám se vás,jak blokujete kapalinu když třeba měníte brzdový válečky nebo při jaké koliv upravě na brzdách...dík a zatim čus
Tak třeba když dělám spojku a měnim i váleček tak to nejdřív prošlápnu a pak odpojim a ani kapka neukapne ale horší je to když měníš třmen nebo něco ošklivého na to mám záslepky z filtru nebo brzdiče

22.07.2009, 23:23 |
fredh já stáhnul hadičku svorkou- takovou šroubovací. Sundal ze třmenu a při opětovný montáži sem to jen dolil a odvzdušnil. V brzdičích jí stejně trochu zůstane.
nezastavíš, prostě si pod to dej necky pokud to nechceš mít na zemi nějaká ta kapka ti vždycky uteče a ve třmenu ti stejně taky zůstane :)
jj sroubovaci svorka, ale stejne se zavzdusni pokazdy
Vzdy bude chcat, ale pomaha taky, kdyz mas vicko nadobky bez dirky a to tam na vymenu das.

23.07.2009, 18:35 |
Komba Já právě používám svařečské kleště,ty jak se zacvaknou a drží.vždycky lehce zaškrtim hadičku a nic neukápne.
Ale v práci jsem dostal kvůli tomu pojeb,protože prej se to nemá dělat...co myslíte?
Jinak zavzdušní se to vždycky to se ví a s těma záslepkama je to taky dobrý,ale pokaždé to nejde..
No vzhledem k tomu, ze na te hadicce zavisi tvuj zivot, v uvozovkach, nesmi se "lamat", nesmi na ni viset brzdic, tak s tema klestema to asi nebude to pravy orechovy. Ja sem poridil vakuovou pumpicku, nasadim na odvzdusnovak, natahnu podtlak a odvzdusnim sam.

23.07.2009, 20:35 |
Komba Je fakt,že když už je starší,tak tam to riziko je,ale prostě vůbec někdy nevim jak to zastavit,tak to prostě skřípnu...jedině si udělat potom kolíček a stčit ho vždycky do trubky.Aby mi to kapalo,to se mi fakt nechce...