Navštíveno 404x

23.07.2009, 11:24 |
fredh Včera mi tatík asi nakousl disk- prej se to seklo a už to nešlo nakopnout. Když to nabíhalo, tak to napsalo ntldr nenalezen. Resetoval sem bios a až pak se to rozběhlo. V tom disku prej jakoby škublo, když se kousl.
Mohl by mi prosím poradit někdo jakou značku, typ a velikost? Teď tam mám dva maxtory 250gb. Sem ochotnej za to dát něco kolem 1500kč. Dá se za to sehnat něco slušnýho?
ntldr jde lehce zkopirovat zpet do disku:) je to jen kousek windowsu. Vidi ho bios?

23.07.2009, 11:29 |
fredh jo, jede, teď z něho píšu, ale toto se mi už taky stalo, akorát sem to jen restartoval a jelo to. V tom disku jakoby cvakne a sekne se. Ale včera asi trochu víc.
[ Link ] vsichni si je chlali. moje zkusenosti moc dobre nejsou ale abych se priznal , zkusmo sem ted zakoupil sam dva:D

23.07.2009, 11:37 |
DaveX ber samsung :) dobré disky to jsou ;)

23.07.2009, 11:44 |
fredh Dave: ironie nebo fakt sou dobrý? Já už se v tom nevyznám, co je licence koho a tak. Jen mám doma starej disk asi 10let, možná víc- 20gb seagate a ten šlape furt.

23.07.2009, 11:49 |
DaveX Nene, opravdu ty F1 jsou dobré disky. Slyšel jsem na ně samou chválu. Sám si ho budu kupovat. Kámoš ho má také a spokojenost. Jinak tady to WD
[ Link ] také není špatné, ale přikláním se k Samsungu.

23.07.2009, 11:55 |
vypuk Když to tak čtu, to se ti jako z ničeho nic sekne a jede dál? Něco jako když jede - cvak - zase najedou plotny? Pokud jo, tak si zkus zkontrolovat napájení disku jestli to má dobrej kontakt, mi to dělalo to staré napájení, trošku "vyšmechtleny" kontakt a občas to udělalo cvak a zas disk najel, jenže windows zamrzl.

23.07.2009, 12:15 |
fredh No, asi tak nějak to dělá. Kabely sem zkoušel měnit, jedině by mohl bejt na disku konektor vyžvejklej jak říkáš.
Já mám taky Samsunga F1 a je naprosto tichej a rychlej.Je to tenhle:
[ Link ]

23.07.2009, 15:46 |
KaZaN Ja zrovna taky zkusil tyhle F1ky, sice teda TB...tak jsem sam zvedav na dojmy. Ja jsem nejak bezduvodne zarytej do WD a vyjimecne dam Seagate, ale slysel sem, ze tyhle Samsíky jsou good.

24.07.2009, 09:22 |
iwi Mám od Samsungů F1 v 640GB verzi a několika známejm sem teď dával 1TB a u všech maximální spokojenst, rychlost, tichost a ta cena ;-)

24.07.2009, 14:25 |
Daryl (A)
ohledne tichosti bych se hadal .. mam ted dva a kdyz zacnou chrastit ..:) Ale je fakt, ze jsem stavel ultra silent PC a disky slysim jen za uplneho ticha. Tissi uz budou jen SSD :)

24.07.2009, 16:23 |
KaZaN No jo Daryl se ale nepočítá, ten neni spokojenej skoro nikdy (o;

25.07.2009, 07:43 |
Daryl (A)
Ale jo :) Ted jsem spokojenej
ad Samsung - od začátku 2008 dávám do PC a notebooků svých a zákazníků výhradně Samsungy - jsou celkem svižný, tichý a spolehlivý - za rok a půl jsem reklamoval dva kusy notebookových disků - 80GB a 120GB, u 80ky, ač reklamace byla vyřízena výměnou disku u dodavatele, jsem přesvědčenej, že ho zákazníkovi zmršili tím, že notebook upadl zapnutej na zem v jedný firmě, kde měl notes na reinstall. 120GB byla zamítnuta z důvodu mechanického poškození zákazníkem - synáčkovi zákazníka se asi zdál malej, tak si myslel, že dostane větší :-D
Takže za mě - Samsung je výtečnej a jsem překvapenej de facto nulovou poruchovostí :-)